Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Η ερωτηση ηταν αν ανοιξαν καλα καλα. Δεν καταλαβα ποια. Μαλλον εννοεις τα μουνοχειλα. Δεν πηγε το μυαλο μου γιατι δεν ηξερα οτι ανοιγουν απο μονα τους. Πως ομως? Σαν πορτες?Σαν μπουμπουκια? Εξηγησε μας ψηλε πλην αδυνατε τυπε.

να εξηγησω βεβαιως βεβαιως αλλα δεν κατεχω το αθλημα καλα  :think: :think: :think: :think: και αδυνατω αν και ουχι αδυνατος  :headbang: :headbang:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
να εξηγησω βεβαιως βεβαιως αλλα δεν κατεχω το αθλημα καλα  :think: :think: :think: :think: και αδυνατω αν και ουχι αδυνατος  :headbang: :headbang:

1,94 87 κιλα αδυνατος εισαι. Κανονικος τελος παντων. Ποιο αθλημα ακριβως δεν κατεχεις?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
1,94 87 κιλα αδυνατος εισαι. Κανονικος τελος παντων. Ποιο αθλημα ακριβως δεν κατεχεις?

των μουνοχειλων... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(συγνωμη γιατι δεν το καταλαβα γιατι ειπαμε μιλαω ελληνικα, αλλα καποια δεν τα πιανω. οταν εγραψες πλην αδυνατος σημαινει οχι αδυνατος ή κατι αλλο?)  :huh:

Σημερινη απογευματινη μετρησις εις γυμναστηριον μερια 86,8 κιλα ..το υψος δεν το μετραω παλι γιατι ακομα δεν εχω φτασει σε ηλικια να μπαινω..αρα παραμενω στο 1,94

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
απο facebook δεν το εχω κανει ποτε, μου φαινεται περιεργο αυτο

Μου αρεσει το ζωντανο, να την βλεπω να με κοιταει ..γουσταρω πολυ αυτο.

Το οτι εκανα τετοιο παιχνιδι , δεν σημαινει οτι θα το αποδεχθει η γκομενα...αλλα εγω εκανα αυτο που ηθελα αφου γουσταρα το γκομενακι, απο εκει και περα στα αρχιδια μου αν με απορριψει, εχει το δικαιωμα να το κανει οποτε ας το κανει. Αλλωστε αντρας ειμαι , εγω θα κανω την κινηση.

Ρε τυπε Chris, ποσο χρονων εισαι ??? :huh: :huh:

Εριναλ καυλιτσα, αψηλο τον θες να ερχεσαι στα ισια σου?   :zfuck: :zfuck:
25  ειμαι αλλα μου φαινεται οτι εχω ζησει αιωνες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
25  ειμαι αλλα μου φαινεται οτι εχω ζησει αιωνες

Τυπε, μιλας σαν μαθουσαλας (καλα το ειπα ?  :huh: :huh:)

Μαν, συνελθε, ειμαι 32 μισον, οποτε για κουλαρε και συνελθε . Δεν απεχουμε και τοσο πολυ.

Χωσου στα γκομενακια..γουσταρουν το χωσιμο και καλα κανουν

Μαλλον μας δουλευεις ολους εδω μεσα τυπε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ψηλος ΚΑΙ αδυνατος εννοουσα. Πως λεμε φτωχη πλην τιμια?

Ο Chriss ειναι troll και μάλιστα αρκετα καλο στη δουλεια του. Απλα επαναλαμβανει πολύ την τρολιά του και προδιδεται

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ είμαι 1.98, 105 κιλά, κοιλιακοί κομμάτια. Είναι καλά να σαι έτσι. Βρίσκεσαι σε ένα μέρος απλά στέκεσαι και όλοι μιλάνε για σένα. Προβλήματα με τσαμπουκάδες δεν έχεις ποτέ. Γκόμενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να έχουν καλό πρόσωπο χωρίς στραβές μύτες, στραβά δόντια, μικρά χείλη, ίχνος σπυριών,  να πατάνε 1.77-1.85 να έχουν χτίσει ποδάρες και κωλάρα από τις εργατοώρες στο γυμναστήριο, χωρίς κυταρρίτιδα γιατί μου γαμάει την αισθητική  και να είναι και σπουδαγμένες, γιατί έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο και θέλω να τις παρουσιάζω άνετα χωρίς ενδεχόμενο να βρεθώ σε στιγμή αμηχανίας για πάρτυ τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ είμαι 1.98, 105 κιλά, κοιλιακοί κομμάτια. Είναι καλά να σαι έτσι. Βρίσκεσαι σε ένα μέρος απλά στέκεσαι και όλοι μιλάνε για σένα. Προβλήματα με τσαμπουκάδες δεν έχεις ποτέ. Γκόμενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να έχουν καλό πρόσωπο χωρίς στραβές μύτες, στραβά δόντια, μικρά χείλη, ίχνος σπυριών,  να πατάνε 1.77-1.85 να έχουν χτίσει ποδάρες και κωλάρα από τις εργατοώρες στο γυμναστήριο, χωρίς κυταρρίτιδα γιατί μου γαμάει την αισθητική  και να είναι και σπουδαγμένες, γιατί έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο και θέλω να τις παρουσιάζω άνετα χωρίς ενδεχόμενο να βρεθώ σε στιγμή αμηχανίας για πάρτυ τους.
Γαυρος να μην ησουν και θα σουν μια χαρα παιδι ρε τυπε. :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ψηλος ΚΑΙ αδυνατος εννοουσα. Πως λεμε φτωχη πλην τιμια?

Ο Chriss ειναι troll και μάλιστα αρκετα καλο στη δουλεια του. Απλα επαναλαμβανει πολύ την τρολιά του και προδιδεται

1,67 θηλυκο!! Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν το "φτωχη πλην τιμια" σημαινει φτωχη αλλα οχι τιμια ή φτωχη και τιμια. Για αυτο και δεν καταλαβα τι εννοουσες αγγελε μου  ;) ;) .... ελα ελα δεν θελω θαρρητα  :2funny: :2funny:

Επισης δεν ξερω τι ειναι το troll

Sorry, I am illιterate σε καποια θεματα γαμω την bilingual κατασταση μου γαμω  :tickedoff: :tickedoff:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
1,67 θηλυκο!! Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν το "φτωχη πλην τιμια" σημαινει φτωχη αλλα οχι τιμια ή φτωχη και τιμια. Για αυτο και δεν καταλαβα τι εννοουσες αγγελε μου  ;) ;) .... ελα ελα δεν θελω θαρρητα  :2funny: :2funny:

Επισης δεν ξερω τι ειναι το troll

Sorry, I am illιterate σε καποια θεματα γαμω την bilingual κατασταση μου γαμω  :tickedoff: :tickedoff:

χαχα! Ναι το καταλαβα πού κολλησες! Επισης:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εγώ είμαι 1.98, 105 κιλά, κοιλιακοί κομμάτια. Είναι καλά να σαι έτσι. Βρίσκεσαι σε ένα μέρος απλά στέκεσαι και όλοι μιλάνε για σένα. Προβλήματα με τσαμπουκάδες δεν έχεις ποτέ. Γκόμενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να έχουν καλό πρόσωπο χωρίς στραβές μύτες, στραβά δόντια, μικρά χείλη, ίχνος σπυριών,  να πατάνε 1.77-1.85 να έχουν χτίσει ποδάρες και κωλάρα από τις εργατοώρες στο γυμναστήριο, χωρίς κυταρρίτιδα γιατί μου γαμάει την αισθητική  και να είναι και σπουδαγμένες, γιατί έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο και θέλω να τις παρουσιάζω άνετα χωρίς ενδεχόμενο να βρεθώ σε στιγμή αμηχανίας για πάρτυ τους.

1,98 105 κιλα, φιλε εισαι ογκος

Ημουν 105 πριν 10 χρονια μευψος 1,94 και επεσα στα 87. Ηταν πολλα τα 105 τυπε

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
χαχα! Ναι το καταλαβα πού κολλησες! Επισης:

"One who posts a deliberately provocative message to a newsgroup or message board with the intention of causing maximum disruption and argument "

Τωρα μαλιστα!! To καταλαβα! Feels like home..(με τους Ινδιανους δηλαδη... :2funny: :2funny: :2funny: ).

Thanks for the english version ...αγγελε μου...  ;) αν και λιγο κοντουλικο για μενα  :-*

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

το οτι γεννηθηκα και μεγαλωσα εκει δεν σημαινει οτι δεν ξεχνω οτι ειμαι ελληνας και οτι εκεινοι ειναι ..Ινδιανοι... :2funny: :2funny:

Γιααυτο γουσταρω ελληνικα υγρα μουνοχειλα  :zfuck: :zfuck:

και για να απαντησουμε τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες (Ελληνιδες), γουσταρουν στην αρχη χαλαρο αισθησιακο και μετα ξεσκισμα μεχρι να μην μπορουν να κατσουν απο το πριξιμο στα μουνοχειλα τους. Και μπραβο τους γιατι ειναι καυλιαρες. Μου ειχε τυχει μια γκομενα οταν εκανα στρατο που μετα 2ωρο γαμησι (ημουνα πολλες μερες μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: )βγηκαμε εξω να συνατησουμε παρεα και δεν μπορουσε να κατσει στην καρεκλα...αλλα ΓΟΥΣΤΑΡΕ το μουνακι (1,76 μουναρος) που ξεμουνιαστηκε στο γαμησι..και ζηταγε και αλλο την επομενη μερα :zfuck: :zfuck: :zfuck:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τυπε, μιλας σαν μαθουσαλας (καλα το ειπα ?  :huh: :huh:)

Μαν, συνελθε, ειμαι 32 μισον, οποτε για κουλαρε και συνελθε . Δεν απεχουμε και τοσο πολυ.

Χωσου στα γκομενακια..γουσταρουν το χωσιμο και καλα κανουν

Μαλλον μας δουλευεις ολους εδω μεσα τυπε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
η χυλοπιτα που λες ειναι σιγουρη.πολλες κοιταζουν για να πας κοντα και να σε αποριψουν και να γελανε  με τις φιλες τους.επιβαιβεωση θελουν ολες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
η χυλοπιτα που λες ειναι σιγουρη.πολλες κοιταζουν για να πας κοντα και να σε αποριψουν και να γελανε  με τις φιλες τους.επιβαιβεωση θελουν ολες

αχαχαχα σιγουρα πλακα κανεις , trollaki τρελλο..!!

Ρε στην καυλαρα μου αν φαω χυλοπιτα. Την γκομενα που γουσταρω θα της την πεσω και θα της το δειξω. Αν δεν γουσταρει δικαιωμα της. Στη καυλαρα μου εμενα ...τοπιασες?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αχαχαχα σιγουρα πλακα κανεις , trollaki τρελλο..!!

Ρε στην καυλαρα μου αν φαω χυλοπιτα. Την γκομενα που γουσταρω θα της την πεσω και θα της το δειξω. Αν δεν γουσταρει δικαιωμα της. Στη καυλαρα μου εμενα ...τοπιασες?
εσυ με δουλευεις μαλλον φιλε οτι εβγαλες γκομενα ετσι.εξηγησε τοτε αφου θελουν τοσο πολυ να τις πλησιασεις.γιατι δεν πλησιαζουν αυτες να σου ζητησουν αριθμο?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εσυ με δουλευεις μαλλον φιλε οτι εβγαλες γκομενα ετσι.εξηγησε τοτε αφου θελουν τοσο πολυ να τις πλησιασεις.γιατι δεν πλησιαζουν αυτες να σου ζητησουν αριθμο?

τυπε, ειπα εγω οτι εβγαλα γκομενα?? Μαθε να διαβαζεις. Ειπα οτι της εδωσα το κινητο μου σημερα. Αν θα το συνεχισει η γκομενα δεν ξερω. Αρα δεν ειπα οτι εβγαλα γκομενα. Κινηση εκανα  :idiot: :idiot:

Οσο για το ερωτημα σου, πας καλα ρεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: , να σου ζητησουν οι γκομενες τον αριθμο σου?? αυτα ειναι για τους γκευ που λες. Οι γκομενες αν γουσταρουν καποιον , ΚΑΠΟΙΕΣ απο αυτες στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση θα στο δειξουν με τον τροπο τους. Οι υπολοιπες θα περιμενουν να κανεις εσυ την κινηση.

Σορυ τυπε αλλα αν τα λες σοβαρα εισαι  :jerking: :jerking: διαφορετικα εισαι τρελλο troll που λεει ο αγγελος μου η Μαρκελλα.. (φυλακας αγγελος μου , μην παρεξηγηθουμε!)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαζουτ καις ρε δικε μου.Ελεος.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom