TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
"Αν ολα τα παιδια της γης..."Στην ζωη ειναι κανονας οτι δινεις παιρνεις.
εχεις θαρος μεγαλε.σε παραδεχομαι.ξερω αρκετους που ντρεπονται να κανουν παιχνιδι απο κοντα και την πεφτουν απο φεισμπουκ.Ξαναπερασα απο το καταστημα, ειδα το γκομενακι και της εδωσα το κινητο μου....ξαφνιαστηκε μαλλον και με αγριοκοιταξε ..αχαχαχα...δεν πειραζε...ετσιιι να νιωθουν οτι ο αντρας ειναι ο κυνηγος...μενει να δουμε εαν θα δωσει συνεχεια το γκομενακι...
Μαρκελλα, ακομα ανοιχτα ειναι ;) ;
Σε εαν αλλο θεμα , εγραψε ενας τυποσ:
"κοιτας την ελληνιδα και της χαμογελας.και αυτην αν γουσταρει..δεν θα σου χαμογελασει αλλα θα τσιμπισει την φιλη της.¨"
Αυτη η προταση ειναι ολη η ουσια ..και ολη η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (αυτη η διευκρινιση ειναι για οσους εχουν θεματα σαν τον Chris).
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και με αυτην ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να παιξεις, ΕΑΝ θες να παιξεις με τις ελληνιδες. Τωρα αν διερωτασαι εαν αυτη η πραγματικοτητα ειναι σωστημ, η αποψη μου ειναι πως δεν ειναι και οτι ειναι μαλακισμενη αυτη η σταση , αλλα προσωπικα στα αρχιδια μου. Εγω δειχνω στο μουνακι που μου αρεσει οτι το γουσταρω, τωρα αν δεν γουσταρει εκεινη δικο της θεμα.
Μην ασχολειστε με το τη θελουν οι περισσοτερες.η ιστορια σε ολα τα μερη του πλανητη εχει δειξει.χρημα και τιποτα αλλο.αμα τους δινεται φραγκα και χωρις σεξ ολοι τους τη ζωη να μεινουν δεν εχουν προβλημα
Τι λες ρε δικε μου,αν η γκομενα ειναι σεξουαλικα ενεργη και την αφησεις αγαμητη,θα σε κατασπαραξει.Μην ασχολειστε με το τη θελουν οι περισσοτερες.η ιστορια σε ολα τα μερη του πλανητη εχει δειξει.χρημα και τιποτα αλλο.αμα τους δινεται φραγκα και χωρις σεξ ολοι τους τη ζωη να μεινουν δεν εχουν προβλημα
το λεω για τους καινουργιους.μετα απο μια ηλικια και μετα δεν αλλαζουν αποψεις οι ανθρωποιΕντάξει, ρε φίλε. Την εμπεδώσαμε πια την άποψη σου.
Αφού το έχεις πάρει απόφαση ότι θα μείνεις αγάμητος πήγαινε σε κανένα μοναστήρι να είσαι όλη μέρα νηστεία και προσευχή και άσε τις καριόλες σε μας.
Οι γυναικες γουσταρουν επισης ο αντρας που τις γαμαει να ειναι απιστος.θεωρουν την πιστη δειγμα αδυναμιας η αλλιως ελλειψη επιλογων.
Εντάξει, ρε φίλε. Την εμπεδώσαμε πια την άποψη σου.
Αφού το έχεις πάρει απόφαση ότι θα μείνεις αγάμητος πήγαινε σε κανένα μοναστήρι να είσαι όλη μέρα νηστεία και προσευχή [size=10pt][size=10pt][size=10pt]και άσε τις καριόλες σε μας.
Οι γυναικες γουσταρουν επισης ο αντρας που τις γαμαει να ειναι απιστος.θεωρουν την πιστη δειγμα αδυναμιας η αλλιως ελλειψη επιλογων.
εχεις θαρος μεγαλε.σε παραδεχομαι.ξερω αρκετους που ντρεπονται να κανουν παιχνιδι απο κοντα και την πεφτουν απο φεισμπουκ.
Χρηστάρα βουλωμένο γράμμα διαβάζεις αδερφάκι μου.
Χρηστάρα βουλωμένο γράμμα διαβάζεις αδερφάκι μου.
αψηλο με μεγαλο καβλι και χονδροαπο facebook δεν το εχω κανει ποτε, μου φαινεται περιεργο αυτο
Μου αρεσει το ζωντανο, να την βλεπω να με κοιταει ..γουσταρω πολυ αυτο.
Το οτι εκανα τετοιο παιχνιδι , δεν σημαινει οτι θα το αποδεχθει η γκομενα...αλλα εγω εκανα αυτο που ηθελα αφου γουσταρα το γκομενακι, απο εκει και περα στα αρχιδια μου αν με απορριψει, εχει το δικαιωμα να το κανει οποτε ας το κανει. Αλλωστε αντρας ειμαι , εγω θα κανω την κινηση.
Ρε τυπε Chris, ποσο χρονων εισαι ???
Εριναλ καυλιτσα, αψηλο τον θες να ερχεσαι στα ισια σου?
αψηλο με μεγαλο καβλι και χονδρο
Μαρκελλα, ασε τα χαχα ...και απαντησε.....
αφηνεις χρωστουμενα
χρωστας....πρεπει να πλερωσεις...
α ρε ελλαδα....γουσταρω τρελλα....και το θεμα ειναι οτι οταν πλησιασει η ωρα να φυγω δεν θα θελω