Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στην ζωη ειναι κανονας οτι δινεις παιρνεις.
"Αν ολα τα παιδια της γης..."

στον αληθινο κοσμο ομως,συνηθως ο υπο κλαιγεται και ο υπερ γουσταρει.

μεχρι να βρεθει καποιος/α να κανει τον υπερ,υπο και παει λεγοντας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ξαναπερασα απο το καταστημα, ειδα το γκομενακι και της εδωσα το κινητο μου....ξαφνιαστηκε μαλλον και με αγριοκοιταξε ..αχαχαχα...δεν πειραζε...ετσιιι να νιωθουν οτι ο αντρας ειναι ο κυνηγος...μενει να δουμε εαν θα δωσει συνεχεια το γκομενακι... :)

Μαρκελλα, ακομα ανοιχτα ειναι  ;)  ;

Σε εαν αλλο θεμα , εγραψε ενας τυποσ:

"κοιτας την ελληνιδα και της χαμογελας.και αυτην αν γουσταρει..δεν θα  σου χαμογελασει αλλα θα τσιμπισει την φιλη της.¨"

Αυτη η προταση ειναι ολη η ουσια ..και ολη η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (αυτη η διευκρινιση ειναι για οσους εχουν θεματα σαν τον Chris).
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και με αυτην ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να παιξεις, ΕΑΝ θες να παιξεις με τις ελληνιδες. Τωρα αν διερωτασαι εαν αυτη η πραγματικοτητα ειναι σωστημ, η αποψη μου ειναι πως δεν ειναι και οτι ειναι μαλακισμενη αυτη η σταση , αλλα προσωπικα στα αρχιδια μου. Εγω δειχνω στο μουνακι που μου αρεσει οτι το γουσταρω, τωρα αν δεν γουσταρει εκεινη δικο της θεμα.
εχεις θαρος μεγαλε.σε παραδεχομαι.ξερω αρκετους που ντρεπονται να κανουν παιχνιδι απο κοντα και την πεφτουν απο φεισμπουκ.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
μερικοι πιρφορομαλακουληδες μπερδεφτικανε το θεμα λεγεται τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες  δηλαδη αφου την εχεις βγαλει γκομενα πως την γαμας εκει πανω ηταν και η τοποθετηση μου και ο αλλος μας λεει για το κινητο που εδωσε και ξυστα αρχιδια σου :jerking:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ασχολειστε με το τη θελουν οι περισσοτερες.η ιστορια σε ολα τα μερη του πλανητη εχει δειξει.χρημα και τιποτα αλλο.αμα τους δινεται φραγκα και χωρις σεξ ολοι τους τη ζωη να μεινουν δεν εχουν προβλημα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μην ασχολειστε με το τη θελουν οι περισσοτερες.η ιστορια σε ολα τα μερη του πλανητη εχει δειξει.χρημα και τιποτα αλλο.αμα τους δινεται φραγκα και χωρις σεξ ολοι τους τη ζωη να μεινουν δεν εχουν προβλημα

Εντάξει, ρε φίλε. Την εμπεδώσαμε πια την άποψη σου.
Αφού το έχεις πάρει απόφαση ότι θα μείνεις αγάμητος πήγαινε σε κανένα μοναστήρι να είσαι όλη μέρα νηστεία και προσευχή και άσε τις καριόλες σε μας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι λες ρε δικε μου,αν η γκομενα ειναι σεξουαλικα ενεργη και την αφησεις αγαμητη,θα σε κατασπαραξει.
Εννοειται πως υπαρχουν ασεξουαλικες γυναικες,οπως και αντρες,αλλα αυτη ειναι η μειοψηφια.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αφού το έχεις πάρει απόφαση ότι θα μείνεις αγάμητος πήγαινε σε κανένα μοναστήρι να είσαι όλη μέρα νηστεία και προσευχή και άσε τις καριόλες σε μας.
το λεω για τους καινουργιους.μετα απο μια ηλικια και μετα δεν αλλαζουν αποψεις οι ανθρωποι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι γυναικες γουσταρουν επισης ο αντρας που τις γαμαει να ειναι απιστος.θεωρουν την πιστη δειγμα αδυναμιας η αλλιως ελλειψη επιλογων.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χρηστάρα βουλωμένο γράμμα διαβάζεις αδερφάκι μου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Οι γυναικες γουσταρουν επισης ο αντρας που τις γαμαει να ειναι απιστος.θεωρουν την πιστη δειγμα αδυναμιας η αλλιως ελλειψη επιλογων.

Ρε σύ γι αυτό είχα τόσες επιτυχίες στη ζωή μου; :)
Να δεις που δεν τό είχα σκεφτεί αυτό...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφού το έχεις πάρει απόφαση ότι θα μείνεις αγάμητος πήγαινε σε κανένα μοναστήρι να είσαι όλη μέρα νηστεία και προσευχή [size=10pt][size=10pt][size=10pt]και άσε τις καριόλες σε μας.

με φωνάξατε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εγω θέλω να είναι αψηλός, και να χει λίγο μουσι. Αυτές τις νέες μόδες με τους άπιστους δεν τις μπορω

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εχεις θαρος μεγαλε.σε παραδεχομαι.ξερω αρκετους που ντρεπονται να κανουν παιχνιδι απο κοντα και την πεφτουν απο φεισμπουκ.

απο facebook δεν το εχω κανει ποτε, μου φαινεται περιεργο αυτο

Μου αρεσει το ζωντανο, να την βλεπω να με κοιταει ..γουσταρω πολυ αυτο.

Το οτι εκανα τετοιο παιχνιδι , δεν σημαινει οτι θα το αποδεχθει η γκομενα...αλλα εγω εκανα αυτο που ηθελα αφου γουσταρα το γκομενακι, απο εκει και περα στα αρχιδια μου αν με απορριψει, εχει το δικαιωμα να το κανει οποτε ας το κανει. Αλλωστε αντρας ειμαι , εγω θα κανω την κινηση.

Ρε τυπε Chris, ποσο χρονων εισαι ??? :huh: :huh:

Εριναλ καυλιτσα, αψηλο τον θες να ερχεσαι στα ισια σου?   :zfuck: :zfuck:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
απο facebook δεν το εχω κανει ποτε, μου φαινεται περιεργο αυτο

Μου αρεσει το ζωντανο, να την βλεπω να με κοιταει ..γουσταρω πολυ αυτο.

Το οτι εκανα τετοιο παιχνιδι , δεν σημαινει οτι θα το αποδεχθει η γκομενα...αλλα εγω εκανα αυτο που ηθελα αφου γουσταρα το γκομενακι, απο εκει και περα στα αρχιδια μου αν με απορριψει, εχει το δικαιωμα να το κανει οποτε ας το κανει. Αλλωστε αντρας ειμαι , εγω θα κανω την κινηση.

Ρε τυπε Chris, ποσο χρονων εισαι ??? :huh: :huh:

Εριναλ καυλιτσα, αψηλο τον θες να ερχεσαι στα ισια σου?   :zfuck: :zfuck:
αψηλο με μεγαλο καβλι και χονδρο  :grin:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μαρκελλα, ασε τα χαχα ...και απαντησε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφηνεις χρωστουμενα  :huh: :huh: :huh: :huh:

χρωστας....πρεπει να πλερωσεις...

α ρε ελλαδα....γουσταρω τρελλα....και το θεμα ειναι οτι οταν πλησιασει η ωρα να φυγω δεν θα θελω

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
αψηλο με μεγαλο καβλι και χονδρο  :grin:

τον θες χονδρο????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποσα κιλα δηλαδη??? 160???? παχυσαρκο δηλαδη???μιλαμε για ντουλαπα!!

τι να σου κανουν τα 87 κιλα μου.... :2funny: :2funny: :2funny:

εγω την γκομενα την θελω αψηλη , αδυνατη, γαμπα σουπερ, κολαρακι καυλα, μουνακι ξυρισμενο γραμμη, ρωγα σκουρα και να ειναι καγλελο  :zfuck: :zfuck: :zfuck: ... μελαχρινο μελανουρι ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??? και το καστανοξανθο ειναι μεσα  ;) ;) ;)  πχ, το γκομενακι στο καταστηαμ ειναι καστανοξανθο  ;) ;)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μαρκελλα, ασε τα χαχα ...και απαντησε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφηνεις χρωστουμενα  :huh: :huh: :huh: :huh:

χρωστας....πρεπει να πλερωσεις...

α ρε ελλαδα....γουσταρω τρελλα....και το θεμα ειναι οτι οταν πλησιασει η ωρα να φυγω δεν θα θελω

Η ερωτηση ηταν αν ανοιξαν καλα καλα. Δεν καταλαβα ποια. Μαλλον εννοεις τα μουνοχειλα. Δεν πηγε το μυαλο μου γιατι δεν ηξερα οτι ανοιγουν απο μονα τους. Πως ομως? Σαν πορτες?Σαν μπουμπουκια? Εξηγησε μας ψηλε πλην αδυνατε τυπε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom