BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Ελα ρε αγαπη τοσο δυσκολο ειναι ? ;)Εξακολουθω να μην ....
Ελα ρε αγαπη τοσο δυσκολο ειναι ? ;)Εξακολουθω να μην ....
πάχυνες τύπεΕλα ρε αγαπη τοσο δυσκολο ειναι ? ;)
Στον Melberg ;)
Τι ακριβως εχει ανοιξει σε αυτη τη φωτογραφια?
Εξακολουθω να μην ....
Ναι πηρα λιγο !!!πάχυνες τύπε
Τι ακριβως εχει ανοιξει σε αυτη τη φωτογραφια? Ρε μαν, μου λες "ανοιξαν καλα καλα?"....ποια? Η ειμαι χαζη, ή εσυ δε μας τα λες καλα
βοηθαει καθολου υγρο 1,67 ;) ???..
Αν εξακολουθεις να μην...αστο...δεν...
p.s. πολλα κολληματα βλεπω...που δεν υπαρχουν λογοι για να υπαρχουν...λεω εγω τωρα. Γινομαι κατανοητος...ή μπα... νομιζω πως γινομαι.. ;)
αλλη μαλακια αυτη λες και με νοιαζει η γκομενα αν γουσταρει η οχι, εμενα με νοιαζει να με ικανοποιει εμενα η γκομενα απο κει και περα σταρχιδια μου τι γουσταρει γιατι παντα κανω αυτο που γουσταρω
Κάποια βασικά είναι για όλες τις γυναίκες. ;)Ερωτηση : Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες ?
Απαντηση : δεν υπαρχουν κανονες , η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη
Στην ζωη ειναι κανονας οτι δινεις παιρνεις.Αν κανεις την γκομενα να γουσταρει μια,θα σε κανει να γουσταρεις δεκα.Αν δεν ψαχνεις για ποιοτικο γαμησι τοτε πας στις πουτανες και τελειωνει εκει η υποθεση.αλλη μαλακια αυτη λες και με νοιαζει η γκομενα αν γουσταρει η οχι, εμενα με νοιαζει να με ικανοποιει εμενα η γκομενα απο κει και περα σταρχιδια μου τι γουσταρει γιατι παντα κανω αυτο που γουσταρω
Στην ζωη ειναι κανονας οτι δινεις παιρνεις.
οκΚάποια βασικά είναι για όλες τις γυναίκες. ;)
Ας πούμε στις περισσότερες αρέσει να τις γλύφουν,να μη τελειώνεις στο 1 λεπτό,να μη βρωμάς σκόρδο όταν τις φιλάς και πάει λέγοντας.
Δεν παίρνεις και πολύ ε?χαχα η μεγαλυτερη μουφα στους κανονες. ο κανονας ειναι υπαρχουν αυτοι που δινουν και κλαιγονται γιατι παιρνουν ταρχιδια μου και αυτοι που παιρνουν μονο και γλεντανε.
αλλη μαλακια αυτη λες και με νοιαζει η γκομενα αν γουσταρει η οχι, εμενα με νοιαζει να με ικανοποιει εμενα η γκομενα απο κει και περα σταρχιδια μου τι γουσταρει γιατι παντα κανω αυτο που γουσταρω