House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
GFE,Girl Friend ExperienceGFara? Μιλατε με γρίφους
GFE,Girl Friend ExperienceGFara? Μιλατε με γρίφους
GFE,GirlFriendExperience
Mαρκέλλα να σε ρωτήσω κάτι ? Τι ποσοστό απο τις κοπέλες πιστεύεις ότι κάνει στοματικό ?? κανά 90 % ?
Κάτι τέτοια βλέπουν τα πιτσιρίκια και νομίζουν ότι έτσι πρέπει να πηδάς.
GFE,Girl Friend Experience
Δεν ξερω, ειμαι παρθενος
Δεν εχω γνωρισει ποτε κοπελα που να κανουμε συζητηση γυρω απ'το σεξ και να πει οτι δεν κανει στοματικο, τι να σου πω. Να μην τα καταπινει ναι, αλλα να μην κανει καθολου?
Δεν εχω γνωρισει ποτε κοπελα που να κανουμε συζητηση γυρω απ'το σεξ και να πει οτι δεν κανει στοματικο, τι να σου πω. Να μην τα καταπινει ναι, αλλα να μην κανει καθολου?
Mαλακία να τα καταπίνουν,καλύτερα ολική επάλειψη της ευρύτερης περιοχής του στόματος.Δεν εχω γνωρισει ποτε κοπελα που να κανουμε συζητηση γυρω απ'το σεξ και να πει οτι δεν κανει στοματικο, τι να σου πω. Να μην τα καταπινει ναι, αλλα να μην κανει καθολου?
Mαλακία να τα καταπίνουν,καλύτερα ολική επάλειψη της ευρύτερης περιοχής του στόματος.
Εχει την χαρη του και το BBBJTCSW !!!Mαλακία να τα καταπίνουν,καλύτερα ολική επάλειψη της ευρύτερης περιοχής του στόματος.
Μπλοουτζομπ του κομπλεξιον σουόλουινγκ?Εχει την χαρη του και το BBBJTCSW !!!
Με το να τα καταπιούν παίζει να κολλήσουν και καμιά αρρώστεια,γι'αυτό και στις τσόντες σπάνια τα καταπίνουν !
Σκυλογαμιουνται τρεις ώρες και φοβούνται μην κολλήσουν αν τα καταπιούν. Μιλάμε είσαι ολυμπιονίκης
Βλακείες λέει μωρέ ο άλλος.Κατάπινε τα ελεύθερα,απ'τη στιγμή που θα μπει το σπέρμα στο στόμα το ίδιο είναι τα φτύσεις δεν τα φτύσεις.Σκυλογαμιουνται τρεις ώρες και φοβούνται μην κολλήσουν αν τα καταπιούν. Μιλάμε είσαι ολυμπιονίκης
Βλακείες λέει μωρέ ο άλλος.Κατάπινε τα ελεύθερα,απ'τη στιγμή που θα μπει το σπέρμα στο στόμα το ίδιο είναι τα φτύσεις δεν τα φτύσεις.
Στον Melberg ;)Σε ποιόν λες να τα καταπιεί ρε σύντροφε ?? :S
Βλακείες λέει μωρέ ο άλλος.Κατάπινε τα ελεύθερα,απ'τη στιγμή που θα μπει το σπέρμα στο στόμα το ίδιο είναι τα φτύσεις δεν τα φτύσεις.
Ποια να ανοιξουν παιδι μου?
ελα think καυλιαρα μου....