Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Mαρκέλλα να σε ρωτήσω κάτι ? Τι ποσοστό απο τις κοπέλες πιστεύεις ότι κάνει στοματικό ?? κανά 90 % ?

Δεν εχω γνωρισει ποτε κοπελα που να κανουμε συζητηση γυρω απ'το σεξ και να πει οτι δεν κανει στοματικο, τι να σου πω. Να μην τα καταπινει ναι, αλλα να μην κανει καθολου?  :huh: :huh:

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Δεν ξερω, ειμαι παρθενος  :rockon:

δεν ξέρουν και αυτές τι πραγματικά γουστάρουν...πιστεύω ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ...φράγκα, μαγκιά αλλά και ρομαντισμό, ιπποτισμό...δεν τις βρίσκεις πουθενά....για την "παρθένα" vilma...προφανώς εκπληρώνει την επιθυμία του άντρα που γουστάρει να ξεπαρθενιάζει παίζοντας το δάσκαλος...Η πλειοψηφία βίλμα των γυναικών....τι θέλει? λίγο από αγριάδες...και λίγο από γυναικείο χάδι?

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Δεν εχω γνωρισει ποτε κοπελα που να κανουμε συζητηση γυρω απ'το σεξ και να πει οτι δεν κανει στοματικο, τι να σου πω. Να μην τα καταπινει ναι, αλλα να μην κανει καθολου?  :huh: :huh:

ισχύει ότι πολλές γουστάρετε το...τρομπόνι βλέπντας πως έτσι κοντρολάρετε τον άντρα από το...πουλί?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Σωστό ! αυτή την εντύπωση έχω κι'εγώ :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν εχω γνωρισει ποτε κοπελα που να κανουμε συζητηση γυρω απ'το σεξ και να πει οτι δεν κανει στοματικο, τι να σου πω. Να μην τα καταπινει ναι, αλλα να μην κανει καθολου?  :huh: :huh:
Mαλακία να τα καταπίνουν,καλύτερα ολική επάλειψη της ευρύτερης περιοχής του στόματος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Mαλακία να τα καταπίνουν,καλύτερα ολική επάλειψη της ευρύτερης περιοχής του στόματος.

Με το να τα καταπιούν παίζει να κολλήσουν και καμιά αρρώστεια,γι'αυτό και στις τσόντες σπάνια τα καταπίνουν !

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Με το να τα καταπιούν παίζει να κολλήσουν και καμιά αρρώστεια,γι'αυτό και στις τσόντες σπάνια τα καταπίνουν !

Σκυλογαμιουνται τρεις ώρες και φοβούνται μην κολλήσουν αν τα καταπιούν. Μιλάμε είσαι ολυμπιονίκης

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σκυλογαμιουνται τρεις ώρες και φοβούνται μην κολλήσουν αν τα καταπιούν. Μιλάμε είσαι ολυμπιονίκης

Εξετάσεις συνήθως κάνουν πριν τις τσόντες ρε γουδί,αλλά καλού κακού παίρνουν και τα μέτρα τους...δεν πάνε και γυρεύοντας...

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Βλακείες λέει μωρέ ο άλλος.Κατάπινε τα ελεύθερα,απ'τη στιγμή που θα μπει το σπέρμα στο στόμα το ίδιο είναι τα φτύσεις δεν τα φτύσεις.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Βλακείες λέει μωρέ ο άλλος.Κατάπινε τα ελεύθερα,απ'τη στιγμή που θα μπει το σπέρμα στο στόμα το ίδιο είναι τα φτύσεις δεν τα φτύσεις.

Δεν τα καταπίνω μαν, έχω ελκος στο στομάχι και με πειραζει

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom