Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Oι αντρες που παρακαλανε και καθονται σουζα στην γκομενα,απλα δεν ειναι αντρες.Και δυστυχως ειναι
οι περισσοτεροι ετσι.Με την ουρα στα σκελια θα κατσει η γκομενα οχι οταν εχεις λεφτα αλλα αν ξερεις να
την κουμανταρεις.
Να φέρεσαι.
Οι άντρες κατάντησαν κότες κι οι γυναίκες κοκότες. :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Oι αντρες που παρακαλανε και καθονται σουζα στην γκομενα,απλα δεν ειναι αντρες.Και δυστυχως ειναι
οι περισσοτεροι ετσι.Με την ουρα στα σκελια θα κατσει η γκομενα οχι οταν εχεις λεφτα αλλα αν ξερεις να
την κουμανταρεις.

φοβουνται μη την χασουν ... γιατι μετα αντε να βρεις αλλη αγαπουλα

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Chriss. Πρώτον συμφιλιώσου με την ιδέα ότι δεν είσαι πλούσιος η αν είσαι μάγκας γίνε πλούσιος. Δεύτερον άν φθάνεις στο σημείο να παρακαλάς τις γυναίκες έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι. Τις γυναίκες τις κυνηγάς τις φλερτάρεις τις διεκδικείς κλπ αλλά ποτέ δεν τις παρακαλάς. Κάνεις όμορφα και έξυπνα τη κίνησή σου και αν ανταποκριθεί έχει καλώς. αν όχι το 50% του πληθυσμού γυναίκες είναι πας για άλλα.

Φίλη Μαρκέλα. Οπως το λες είναι. Από όλα έχει ο μπαξές σε ο΄λους τουσ χώρους έτσι λοιπόν και στο χώρο των όμορφων γυναικών και των μοντέλων. Ομως θα προσθέσω κάτι στη σκέψη σου που το έχω ανακαλύψει''the hard way'' η δουλειά σου σε διαμορφώνει σε σμιλεύει. Οι γέροι μου το έλεγαν παλιά κάπως έτσι ''είσαι ότι δουλειά κάνεις'' και δεν το καταλάβαινα. Οταν λοιπον μια κοπέλα με προδιαγραφές εμφάνισης μοντέλου μπεί στο συγκεκριμμένο χώρο του modelling ακόμη και αν πνευματικά και ηθικά είναι άψογη, στις περισότερες περιπτώσεις θα πάρει την άγουσα. Ποια είναι αυτή. Εν συντομία η κατάσταση περιγράφεται από τον όρο ΄΄Πουτανιλίκι light and high end ''. Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν και κατά τη γνώμη μου αποτελούν το όνειρο κάθε άντρα που δουλεύει το κεφάλι του.

Πολυ σωστο!

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αναλογα την ορεξη και τον παρτενερ, δεν υπαρχει στανταρ τροπος.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Μαρκέλλα

Μέλος