Φίλε Chriss. Πρώτον συμφιλιώσου με την ιδέα ότι δεν είσαι πλούσιος η αν είσαι μάγκας γίνε πλούσιος. Δεύτερον άν φθάνεις στο σημείο να παρακαλάς τις γυναίκες έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι. Τις γυναίκες τις κυνηγάς τις φλερτάρεις τις διεκδικείς κλπ αλλά ποτέ δεν τις παρακαλάς. Κάνεις όμορφα και έξυπνα τη κίνησή σου και αν ανταποκριθεί έχει καλώς. αν όχι το 50% του πληθυσμού γυναίκες είναι πας για άλλα.
Φίλη Μαρκέλα. Οπως το λες είναι. Από όλα έχει ο μπαξές σε ο΄λους τουσ χώρους έτσι λοιπόν και στο χώρο των όμορφων γυναικών και των μοντέλων. Ομως θα προσθέσω κάτι στη σκέψη σου που το έχω ανακαλύψει''the hard way'' η δουλειά σου σε διαμορφώνει σε σμιλεύει. Οι γέροι μου το έλεγαν παλιά κάπως έτσι ''είσαι ότι δουλειά κάνεις'' και δεν το καταλάβαινα. Οταν λοιπον μια κοπέλα με προδιαγραφές εμφάνισης μοντέλου μπεί στο συγκεκριμμένο χώρο του modelling ακόμη και αν πνευματικά και ηθικά είναι άψογη, στις περισότερες περιπτώσεις θα πάρει την άγουσα. Ποια είναι αυτή. Εν συντομία η κατάσταση περιγράφεται από τον όρο ΄΄Πουτανιλίκι light and high end ''. Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν και κατά τη γνώμη μου αποτελούν το όνειρο κάθε άντρα που δουλεύει το κεφάλι του.