εχω μια μικρη εντυπωση οτι θα εκανε τη διαφορα ;)Πες πως κέρδιζες το τζόκερ.Νομίζεις πως οι σχέσεις σου με τις γυναίκες θα ήταν λιγότερο προβληματικές απ ότι είναι τώρα?
Εγω λέω πως όχι.Στην περίπτωσή σου "το μη χρήμα" είναι η υπεκφυγή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Χιτμαν
Ναι κάποιοι πέφτουν θύματα "εκμετάλλευσης" σε μια σχέση,και?
Κάποιοι τρώνε και ξύλο και?
Κάποιους τους κερατώνουν και?
Τους τρώνε και λεφτά και?
Καθένας πορεύεται με όσα ξέρει,όσα γουστάρει κι όσα αντέχει η ψυχή,το κορμί κι η τσέπη του.
Καθένας πορεύεται με όσα ξέρει,όσα γουστάρει κι όσα αντέχει η ψυχή,το κορμί κι η τσέπη του.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Θα γάμαγες καλύτερες βίζιτες αντί για να γαμάς στη Φυλής.εχω μια μικρη εντυπωση οτι θα εκανε τη διαφορα ;)
δεν θα χρειαζονταν να κανω καμακι.θα μου την πεφταν αυτεςΘα γάμαγες καλύτερες βίζιτες αντί για να γαμάς στη Φυλής.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Είσαι σκωτσέζος ή λόγω αποκριάς φοράς φούστα?δεν θα χρειαζονταν να κανω καμακι.θα μου την πεφταν αυτες
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν θα χρειαζονταν να κανω καμακι.θα μου την πεφταν αυτες
Εχεις φίλους? Μεικτες παρεες που να ειναι και γυναικες μεσα? Εχεις σπουδασει κατι? Εισαι ενα μυστηριο Chriss, πρεπει να σε ψυχολογησω
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Αttachment λεγεται τυπε μου και τροφοδοτειται απο ανασφαλεια και φοβο μοναξιας.Χιτμαν
ειναι ο καρκινος ολων των τυπων που περιγραφεις παραπανω,που βασιζεται στο λανθασμενο state of mind που περιγραφεις..
η σχεση δεν γινεται για να δοκιμασει τι αντεχει η ψυχη,το κορμι και η τσεπη σου..οταν αρχισουν οι δοκιμασιες,κατι δε δουλευει.
καμια σχεση εφοσον σε κανει χειροτερο ανθρωπο δε σου ειναι απαραιτητη.
απαραιτητο ειναι το νερο και το οξυγονο..απο κει και περα μεγαλα παιδια ειμαστε,ο καθενας ζει με τις επιλογες του.
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Εχεις φίλους? Μεικτες παρεες που να ειναι και γυναικες μεσα? Εχεις σπουδασει κατι? Εισαι ενα μυστηριο Chriss, πρεπει να σε ψυχολογησω
Γουσταρεις ψυχολογια ...φατσα??? ;) ;) ;)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σου ειπα πως καθένας πορεύεται μ αυτά όχι πως γίνεται για να δοκιμαστούν αυτά.
Δεν περιμένω καμιά σχέση για να με κάνει καλύτερο ή χειρότερο.
Τα καταφέρνω μια χαρά και μόνος μου.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Δεν περιμένω καμιά σχέση για να με κάνει καλύτερο ή χειρότερο.
Τα καταφέρνω μια χαρά και μόνος μου.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Ευκαιρια να συνεχισουμε το χθεσινο...
Απλη καθημερινη φαση που μπορει να συμβει στον καθενα μας, το θεμα ειναι πως το χειριζεται ο καθενας απο εμας. Προφανως αλλος στην θεση μου θα ειχε διερευνησει και εαν η γκομενα γουσταρε να βρεθουν εξω. Εγω δεν το εφτασα μεχρι εκει (με την πρωτη).
Λοιπον, μπαινω σημερα κατα τις 12μιση σε ενα καταστημα να πληρωσω (απο τα ρεστα των σεντσ που εμειναν-αντε να πληρωθει το εμβασμα λεμεεεε..κοιμονται πισω στη χωρα των Ινδιανων μου φαινεται!!) και παω στην ταμεια. Πλησιαζοντας μου χαμογελααει, ωραιο μωρο αντικειμενικα (οχι σουπερ τρελλο αλλα προσωπικα το γουσταρα τρελλα), της χαμογελαω και της δινω το μπιλιετο. Εκεινη την στιγμη την φωναζει ενας ηλικιωμενος να τον βοηθησει, μου λεει με συγχωρεις αλλα εχω υποσχεθει να βοηθησω τον κυριο. Λεω οκ. Σηκωνεται το μωρο και δεν τελειωνε το υψος της... ;) ;) ;) αυτο ΜΑΛΙΣΤΑ!!! Πολυ καλη αρχη καναμε, περασαμε σημαντικοτατο κριτηριο. Σωμα σουπερ....., κολαρακι σουπερ , φωνη και χειλακι σουπερ (το κατω χειλακι πρεπει να ειναι και αυτο σουπερ ;) ;) ), χαμογελο σουπερ, και τακουνακι σουπερ.....συνολο στο 1,82 το εκανα....ειμαστε ΜΕΣΑΑΑΑΑ!!! Επιστρεφει , και πιασαμε την κουβεντα, μαθαμε ονοματακι (πολυ ωραιο...της ταιριαζει ;) ;) ;) ), τι εχει σπουδασει (πτυχιο , μεταπτυχιακο και σε ποιο ιδρυμα , ποσο καιρο δουλευει, μεσα σε 5-6 λεπτα... ;) ;) ;) ...και υπηρχε ουρα απο πισω. Με ρωτησε και εκεινη το ονομα μου, με τι ασχολουμαι , ενδιαφερθηκε το κοριτσι... ;) ;) ;) . Της λεω εισαι ακομα μικρη σε απαντηση καποιου ερωτηματος της, και μου απανταει ειμαστε κοντα ηλικιακα... αχαχαχαχ!!! Ε ναι της απαντω, και εγω μικρος ειμαι... !!Δυνατο το γκομενακι..επαιξε το παιχνιδι ωραια, μπραβο της!!!
Εννοειται δεν το αφηνω ετσι.....θα επανελθω να μαθω και τα υπολοιπα...τι ομαδα αιματος ειναι, αν εχει σφραγισματα ;) ;)..κτλ..
Ετσι απλα..... ;) ;) ;)...χαλαρα και ηρεμα... ;) ;)..μετα (αν περπατησει το θεμα) θα γινει τσιτα και με ενταση ;) ;)
Απλη καθημερινη φαση που μπορει να συμβει στον καθενα μας, το θεμα ειναι πως το χειριζεται ο καθενας απο εμας. Προφανως αλλος στην θεση μου θα ειχε διερευνησει και εαν η γκομενα γουσταρε να βρεθουν εξω. Εγω δεν το εφτασα μεχρι εκει (με την πρωτη).
Λοιπον, μπαινω σημερα κατα τις 12μιση σε ενα καταστημα να πληρωσω (απο τα ρεστα των σεντσ που εμειναν-αντε να πληρωθει το εμβασμα λεμεεεε..κοιμονται πισω στη χωρα των Ινδιανων μου φαινεται!!) και παω στην ταμεια. Πλησιαζοντας μου χαμογελααει, ωραιο μωρο αντικειμενικα (οχι σουπερ τρελλο αλλα προσωπικα το γουσταρα τρελλα), της χαμογελαω και της δινω το μπιλιετο. Εκεινη την στιγμη την φωναζει ενας ηλικιωμενος να τον βοηθησει, μου λεει με συγχωρεις αλλα εχω υποσχεθει να βοηθησω τον κυριο. Λεω οκ. Σηκωνεται το μωρο και δεν τελειωνε το υψος της... ;) ;) ;) αυτο ΜΑΛΙΣΤΑ!!! Πολυ καλη αρχη καναμε, περασαμε σημαντικοτατο κριτηριο. Σωμα σουπερ....., κολαρακι σουπερ , φωνη και χειλακι σουπερ (το κατω χειλακι πρεπει να ειναι και αυτο σουπερ ;) ;) ), χαμογελο σουπερ, και τακουνακι σουπερ.....συνολο στο 1,82 το εκανα....ειμαστε ΜΕΣΑΑΑΑΑ!!! Επιστρεφει , και πιασαμε την κουβεντα, μαθαμε ονοματακι (πολυ ωραιο...της ταιριαζει ;) ;) ;) ), τι εχει σπουδασει (πτυχιο , μεταπτυχιακο και σε ποιο ιδρυμα , ποσο καιρο δουλευει, μεσα σε 5-6 λεπτα... ;) ;) ;) ...και υπηρχε ουρα απο πισω. Με ρωτησε και εκεινη το ονομα μου, με τι ασχολουμαι , ενδιαφερθηκε το κοριτσι... ;) ;) ;) . Της λεω εισαι ακομα μικρη σε απαντηση καποιου ερωτηματος της, και μου απανταει ειμαστε κοντα ηλικιακα... αχαχαχαχ!!! Ε ναι της απαντω, και εγω μικρος ειμαι... !!Δυνατο το γκομενακι..επαιξε το παιχνιδι ωραια, μπραβο της!!!
Εννοειται δεν το αφηνω ετσι.....θα επανελθω να μαθω και τα υπολοιπα...τι ομαδα αιματος ειναι, αν εχει σφραγισματα ;) ;)..κτλ..
Ετσι απλα..... ;) ;) ;)...χαλαρα και ηρεμα... ;) ;)..μετα (αν περπατησει το θεμα) θα γινει τσιτα και με ενταση ;) ;)
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εχειςφίλους?μεικτες παρεες που να ειναι και γυναικες μεσα? Εχεις σπουδασει κατι? Εισαι ενα μυστηριο Chriss, πρεπει να σε ψυχολογησω
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
δεν εχω μεικτες παρες.οι φιλοι συνηθως ειναι αντρεςΕχεις φίλους? Μεικτες παρεες που να ειναι και γυναικες μεσα? Εχεις σπουδασει κατι? Εισαι ενα μυστηριο Chriss, πρεπει να σε ψυχολογησω
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Φίλε Chriss το μισό site προσπαθεί να σε πείσει ότι το να έχεις φράγκα είναι χρήσιμο αλλά όχι απαραίτητο για να γαμίσεις η για να κάνεις κάποια σχέση. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Με στοιχεία του ΟΟΣΑ πλούσιος στις δυτικές κοινωνίες είναι ένας στους 830. Πολύ πλούσιος ( tycoon είναι ο όρος ) είναι περίπου ένας στους 34.000. Οι μεγαλομεσαίοι είναι περίπου ένα 4,5% του συνολικού πλυθυσμού. Αν τα λεφτά ήταν απαραίτητη συνθήκη για να κάνει κάποιος μια σχέση η για να γαμίσει τότε 95% του πληθυσμού δεν θα γάμαγε η δεν θα είχε σχέση. Πιστεύεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο ?? Η στατιστική δε λέει ψέματα. Ξεκόλα λοιπον και ζήσε τη ζωή σου. Μάθε να αποδίδεις σε κάθε πράγμα την αξία που πραγματικά έχει. Τώρα για να συμφωνήσω και σε κάτι μαζί σου. Αν βέβαια θέλεις να κάνεις σχέση η να γαμίσεις γυναίκες με εμφάνιση ( και σχετική νοοτροπία )σε επίπεδα μανεκέν τότε ναι χωρίς λεφτά μάλλον δεν γίνεται. Και ξέρεις κάτι οι γυναίκες σε αυτά τα επίπεδα εμφάνισης πάλι περίπου 1 στις 1000 είναι.
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ευκαιρια να συνεχισουμε το χθεσινο...
έχεις τικ;
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
έχεις τικ;
εχω...τρικ....
δηλαδη να παρακαλαμε και να ικετευουμε για να κανει σχεση μαζι μας.οταν οι φραγκατοι με ενα καλημερα τις πηδανεΦίλε Chriss το μισό site προσπαθεί να σε πείσει ότι το να έχεις φράγκα είναι χρήσιμο αλλά όχι απαραίτητο για να γαμίσεις η για να κάνεις κάποια σχέση. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Με στοιχεία του ΟΟΣΑ πλούσιος στις δυτικές κοινωνίες είναι ένας στους 830. Πολύ πλούσιος ( tycoon είναι ο όρος ) είναι περίπου ένας στους 34.000. Οι μεγαλομεσαίοι είναι περίπου ένα 4,5% του συνολικού πλυθυσμού. Αν τα λεφτά ήταν απαραίτητη συνθήκη για να κάνει κάποιος μια σχέση η για να γαμίσει τότε 95% του πληθυσμού δεν θα γάμαγε η δεν θα είχε σχέση. Πιστεύεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο ?? Η στατιστική δε λέει ψέματα. Ξεκόλα λοιπον και ζήσε τη ζωή σου. Μάθε να αποδίδεις σε κάθε πράγμα την αξία που πραγματικά έχει. Τώρα για να συμφωνήσω και σε κάτι μαζί σου. Αν βέβαια θέλεις να κάνεις σχέση η να γαμίσεις γυναίκες με εμφάνιση ( και σχετική νοοτροπία )σε επίπεδα μανεκέν τότε ναι χωρίς λεφτά μάλλον δεν γίνεται. Και ξέρεις κάτι οι γυναίκες σε αυτά τα επίπεδα εμφάνισης πάλι περίπου 1 στις 1000 είναι.
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε Chriss το μισό site προσπαθεί να σε πείσει ότι το να έχεις φράγκα είναι χρήσιμο αλλά όχι απαραίτητο για να γαμίσεις η για να κάνεις κάποια σχέση. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Με στοιχεία του ΟΟΣΑ πλούσιος στις δυτικές κοινωνίες είναι ένας στους 830. Πολύ πλούσιος ( tycoon είναι ο όρος ) είναι περίπου ένας στους 34.000. Οι μεγαλομεσαίοι είναι περίπου ένα 4,5% του συνολικού πλυθυσμού. Αν τα λεφτά ήταν απαραίτητη συνθήκη για να κάνει κάποιος μια σχέση η για να γαμίσει τότε 95% του πληθυσμού δεν θα γάμαγε η δεν θα είχε σχέση. Πιστεύεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο ?? Η στατιστική δε λέει ψέματα. Ξεκόλα λοιπον και ζήσε τη ζωή σου. Μάθε να αποδίδεις σε κάθε πράγμα την αξία που πραγματικά έχει. Τώρα για να συμφωνήσω και σε κάτι μαζί σου. Αν βέβαια θέλεις να κάνεις σχέση η να γαμίσεις γυναίκες με εμφάνιση ( και σχετική νοοτροπία )σε επίπεδα μανεκέν τότε ναι χωρίς λεφτά μάλλον δεν γίνεται. Και ξέρεις κάτι οι γυναίκες σε αυτά τα επίπεδα εμφάνισης πάλι περίπου 1 στις 1000 είναι.
Υπάρχουν κοπελες που εχουν εμφανιση μοντέλου, αλλα δεν ειναι μοντελα...και πολλες απ'αυτες δεν εχουν σαν αυτοσκοπό το χρημα! Και εννοώ οτι το να εισαι μοντελο ή κατι αντιστοιχο προϋποθέτει (συνηθως!) και ενα αντιστοιχο upbringing και νοοτροπία. Το να πεις "το ονειρο της ζωης μου ειναι να γινω μοντελο/διασημη κλπ" συνηθως λέει πραγματα για τον χαρακτηρα σου και το πόσο επιφανειακος ανθρωπος εισαι. Θελω να καταληξω οτι συνηθως τα μοντέλα δεν πηγαινουν με λεφτάδες επειδη εχουν την εμφανιση, αλλα επειδη εχουν την νοοτροπια. Αναθεμα κι αν καταλαβε κανεις τι εννοω ετσι που τα εγραψα...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μετάφραση: Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και δε την αφήνει η χαρά"
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Υπάρχουν κοπελες που εχουν εμφανιση μοντέλου, αλλα δεν ειναι μοντελα...και πολλες απ'αυτες δεν εχουν σαν αυτοσκοπό το χρημα! Και εννοώ οτι το να εισαι μοντελο ή κατι αντιστοιχο προϋποθέτει (συνηθως!) και ενα αντιστοιχο upbringing και νοοτροπία. Το να πεις "το ονειρο της ζωης μου ειναι να γινω μοντελο/διασημη κλπ" συνηθως λέει πραγματα για τον χαρακτηρα σου και το πόσο επιφανειακος ανθρωπος εισαι. Θελω να καταληξω οτι συνηθως τα μοντέλα δεν πηγαινουν με λεφτάδες επειδη εχουν την εμφανιση, αλλα επειδη εχουν την νοοτροπια. Αναθεμα κι αν καταλαβε κανεις τι εννοω ετσι που τα εγραψα...
το upbringing προσωπικα με μπερδεψε....
δεν καταλβαινω καρδια μου ξενα..τι ειναι τουτο εγγλεζικο ???