House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Και με πασατέμπο μια χαρά γνωρίζεις.Αρκεί να θες και να ξέρεις.αμα εχεις λεφτα γνωριζεις τα παντα
Και με πασατέμπο μια χαρά γνωρίζεις.Αρκεί να θες και να ξέρεις.αμα εχεις λεφτα γνωριζεις τα παντα
για πες τι πρεπει να ξερεις?Και με πασατέμπο μια χαρά γνωρίζεις.Αρκεί να θες και να ξέρεις.
για πες τι πρεπει να ξερεις?
Τον εαυτό σου, τι έχεις καλό και τι κακό κι αυτό να "πουλάς".για πες τι πρεπει να ξερεις?
οταν το βασικο κριτηριο που πουλαει ειναι το πολυ χρημα.τοτε δεν εχω κατι να πουλησω.Τον εαυτό σου, τι έχεις καλό και τι κακό κι αυτό να "πουλάς".
Τον εαυτό σου, τι έχεις καλό και τι κακό κι αυτό να "πουλάς".
Δεν είναι μόνο αυτο.Εσύ τι ψάχνεις? Να γαμήσεις? Να κάνεις σχέση? Να παντρευτείς/οταν το βασικο κριτηριο που πουλαει ειναι το πολυ χρημα.τοτε δεν εχω κατι να πουλησω.
οταν το βασικο κριτηριο που πουλαει ειναι το πολυ χρημα.τοτε δεν εχω κατι να πουλησω.
μια σωστη σχεση ψαχνουν πολλα παιδιαΔεν είναι μόνο αυτο.Εσύ τι ψάχνεις? Να γαμήσεις? Να κάνεις σχέση? Να παντρευτείς/
δεν ειμαι μισογυνης.απλος κατανοω πως σκεφτονται οι γυναικες και το λεω.λυση δεν μας ειπες ομως?Αγορακι μου, βρες λιγη αυτοπεποιθηση και παψε να κλαις τηε μοιρα σου! Σοβαρα το λεω. Χαλαρωσε λίγο, μην εισαι τόσο μισογύνης, δες την λιγο αλλιως και μια χαρα θα βρεις γκόμενα. Νεο παιδι εισαι, ημαρτον!
αγόρι, πες μου κάτι...έχεις πηδήξει ποτέ γκόμενα χωρίς να την πληρώσεις? Κανονική γκόμενα...όχι πουτ@να...δεν ειμαι μισογυνης.απλος κατανοω πως σκεφτονται οι γυναικες και το λεω.λυση δεν μας ειπες ομως?
Εγω έχω την λύση. ίδρυση δημόσιων μπουρδελων Κράτος πρόνοιας οχι μαλακίες
δεν ειμαι μισογυνης.απλος κατανοω πως σκεφτονται οι γυναικες και το λεω.λυση δεν μας ειπες ομως?
γιατι εχεις πηδήξει εσυ;αγόρι, πες μου κάτι...έχεις πηδήξει ποτέ γκόμενα χωρίς να την πληρώσεις? Κανονική γκόμενα...όχι πουτ@να...
μου εχουν τυχει περιπτωσεις αλλα δεν προχωρησααγόρι, πες μου κάτι...έχεις πηδήξει ποτέ γκόμενα χωρίς να την πληρώσεις? Κανονική γκόμενα...όχι πουτ@να...
Τα παραλές...Οι γυναίκες διαμορφώνουν το ίματζ τους ανάλογα με την περίσταση. Πολλή προσποίηση γενικώς. Είναι στη φύση τους. Σπάνια συναντάς αυθεντικότητα στο χαρακτήρα, στον τρόπο συμπεριφοράς. Αλλάζουν την προσωπικότητα τους όπως ο χαμαιλέοντας χρώματα προκειμένου να πετύχουν διάφορους σκοπούς τους. Γενικά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι γυναίκα πέρα από την μάνα σου. Όχι γιατί η μάνα σου είναι καλύτερη, αλλά γιατί πολύ απλά είναι η μάνα σου και δεν θα σου παίξει ποτέ πουστιά.
πολλυ αντρες κανουν το λαθος να βλεπουν στα ματια της κοπελας τους τη μανα τους.μεγα λαθοςΟι γυναίκες διαμορφώνουν το ίματζ τους ανάλογα με την περίσταση. Πολλή προσποίηση γενικώς. Είναι στη φύση τους. Σπάνια συναντάς αυθεντικότητα στο χαρακτήρα, στον τρόπο συμπεριφοράς. Αλλάζουν την προσωπικότητα τους όπως ο χαμαιλέοντας χρώματα προκειμένου να πετύχουν διάφορους σκοπούς τους. Γενικά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι γυναίκα πέρα από την μάνα σου. Όχι γιατί η μάνα σου είναι καλύτερη, αλλά γιατί πολύ απλά είναι η μάνα σου και δεν θα σου παίξει ποτέ πουστιά.
Το ίδιο και πολλές κοπέλες αλλά πρέπει να ξεκολλήσεις.μια σωστη σχεση ψαχνουν πολλα παιδια