Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τον εαυτό σου, τι έχεις καλό και τι κακό κι αυτό να "πουλάς".

Σωστό. Στις περισσοτερες περιπτωσεις ο,τι καλό νομιζει οτι εχει ο καθενας, αυτο προβάλλει. Αν νομιζεις οτι το μονο καλο που εχεις ειναι το χρημα, αυτο θα προβαλλεις(εστω και ασυνειδητα) και αναλογους ανθρωπους θα προσελκυσεις. Αν νομιζεις οτι το μονο καλο που εχεις σαν γυναικα ειναι η εμφάνισή σου, αυτην θα πουλησεις. Κυριολεκτικα και μεταφορικα. Και ουτω καθεξης.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οταν το βασικο κριτηριο που πουλαει ειναι το πολυ χρημα.τοτε δεν εχω κατι να πουλησω.
Δεν είναι μόνο αυτο.Εσύ τι ψάχνεις? Να γαμήσεις? Να κάνεις σχέση? Να παντρευτείς/

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
οταν το βασικο κριτηριο που πουλαει ειναι το πολυ χρημα.τοτε δεν εχω κατι να πουλησω.

Αγορακι μου, βρες λιγη αυτοπεποιθηση και παψε να κλαις τηε μοιρα σου! Σοβαρα το λεω. Χαλαρωσε λίγο, μην εισαι τόσο μισογύνης, δες την λιγο αλλιως και μια χαρα θα βρεις γκόμενα. Νεο παιδι εισαι, ημαρτον!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αγορακι μου, βρες λιγη αυτοπεποιθηση και παψε να κλαις τηε μοιρα σου! Σοβαρα το λεω. Χαλαρωσε λίγο, μην εισαι τόσο μισογύνης, δες την λιγο αλλιως και μια χαρα θα βρεις γκόμενα. Νεο παιδι εισαι, ημαρτον!
δεν ειμαι μισογυνης.απλος κατανοω πως σκεφτονται οι γυναικες και το λεω.λυση δεν μας ειπες ομως?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειμαι μισογυνης.απλος κατανοω πως σκεφτονται οι γυναικες και το λεω.λυση δεν μας ειπες ομως?
αγόρι, πες μου κάτι...έχεις πηδήξει ποτέ γκόμενα χωρίς να την πληρώσεις? Κανονική γκόμενα...όχι πουτ@να...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Εγω έχω την λύση. ίδρυση δημόσιων μπουρδελων  :grin: Κράτος πρόνοιας οχι μαλακίες  :tits2:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Οι γυναίκες διαμορφώνουν το ίματζ τους ανάλογα με την περίσταση. Πολλή προσποίηση γενικώς. Είναι στη φύση τους. Σπάνια συναντάς αυθεντικότητα στο χαρακτήρα, στον τρόπο συμπεριφοράς. Αλλάζουν την προσωπικότητα τους όπως ο χαμαιλέοντας χρώματα προκειμένου να πετύχουν διάφορους σκοπούς τους. Γενικά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι γυναίκα πέρα από την μάνα σου. Όχι γιατί η μάνα σου είναι καλύτερη, αλλά γιατί πολύ απλά είναι η μάνα σου και δεν θα σου παίξει ποτέ πουστιά.

ps. Μάγκες δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις μέρες μας.
Αόρατος 2010.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Οι γυναίκες διαμορφώνουν το ίματζ τους ανάλογα με την περίσταση. Πολλή προσποίηση γενικώς. Είναι στη φύση τους. Σπάνια συναντάς αυθεντικότητα στο χαρακτήρα, στον τρόπο συμπεριφοράς. Αλλάζουν την προσωπικότητα τους όπως ο χαμαιλέοντας χρώματα προκειμένου να πετύχουν διάφορους σκοπούς τους. Γενικά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι γυναίκα πέρα από την μάνα σου. Όχι γιατί η μάνα σου είναι καλύτερη, αλλά γιατί πολύ απλά είναι η μάνα σου και δεν θα σου παίξει ποτέ πουστιά.
Τα παραλές... :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πολλυ αντρες κανουν το λαθος να βλεπουν στα ματια της κοπελας τους τη μανα τους.μεγα λαθος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μια σωστη σχεση ψαχνουν πολλα παιδια
Το ίδιο και πολλές κοπέλες αλλά πρέπει να ξεκολλήσεις.
Ασε τα πολλά γυμναστήρια και τις μαλακίες. Ανοιξε 2-3-5-10 βιβλία.
Δες άπειρες ταινίες. Ψάξου με τη μουσική και την ποπ κουλτούρα.
Ξέχνα τα μπουζουκομάγαζα κι ότι τα συνοδεύει. Ντύσου οικονομικά αλλά κομψά.
Απόκτησε δική σου "γνώση" της ζωής κι όχι τσιτάτα άλλων και "ζωές άλλων"
Ξεκίνα να κάνεις σεξ(στην αρχή μόνο σεξ)αλλά χωρίς να υποτιμάς αλλά να τιμάς αυτή που είναι εκείνη την  ώρα μαζί σου.
Δες τις γυναίκες σαν αυτό που είναι.Διαφορετικές από μας αλλά το ίδιο μπερδεμένες κι απογοητευμένες.
Αγάπα τες γι αυτό που είναι όχι γι αυτό που θάθελες γιατί δεν προκειται να γινουν ποτε.
Δώσε(καύλα,ζεστασιά,παρέα)πολλά και θα πάρεις κάτι πίσω.

Να θυμάσαι πως "Το ζευγάρι δεν είναι η ιδανική σχέση αλλά είναι η μόνη που υπάρχει"

Αντε σου μαθαίνω τη ζωή  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom