Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ακριβώς.!!!  Εάν γαμήσεις το μυαλό μετά έχει έτοιμο φαι πιάτο....γουστάρουν και το ότι είναι τόσο διαφορετικό και πρόστυχο να γαμηθούν αμέσως με την μία με έναν άγνωστο που παράλληλα τους έχει γίενι και τόσο οικείος.

ποσα ξερεις ..... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι γυναικες δεν γουσταρουν γαμησι.οι περισσοτερες το παιζουν καυλερες για να χειραγωγησουν τον επομενο πεινασμενο βλακα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πέρα από κάποιες έγκυρες γενικότητες που έχουν ήδη αναφερθεί,όπως το ότι ξεκινάς αργά και επιταχύνεις αργότερα κλπ αυτό που πρέπει κάποιος να θυμάται είναι ότι κάθε γυναίκα είναι μια διαφορετική περίπτωση και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Προσωπικά το βρίσκω κιόλας συναρπαστικό να ψάχνω να βρώ τα σεξουαλικά κουμπιά της γυναίκας που έχω στο κρεβάτι μου. Κάνει το sex πιο συναρπαστικό και ξεφεύγει από την αρχή του ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Ιδίως για κάποιον που έχει εμπειρίες στη ζωή του νομίζω ότι η παραπάνω προσέγγιση είναι μονόδρομος, αλλοιώς το σεξ εκφυλίζεται σε είδος εκτόνωσης. Επίσης θεωρώ μεγάλη μαγκιά από την μεριά του άνδρα να μπορεί να βρίσκει την ποικιλία στο sex  με την ίδια γυναίκα. Τότε την κάνει σεξουαλικά ευτυχισμένη, και επιπλέον εκεί επιβεβαιώνει και τις ικανότητες του σαν εραστής. Να μην ξεχνάμαι στο χορό και στο sex ο άνδρας οδηγεί η γυναίκα ακολουθεί.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:humpleg:
Πέρα από κάποιες έγκυρες γενικότητες που έχουν ήδη αναφερθεί,όπως το ότι ξεκινάς αργά και επιταχύνεις αργότερα κλπ αυτό που πρέπει κάποιος να θυμάται είναι ότι κάθε γυναίκα είναι μια διαφορετική περίπτωση και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Προσωπικά το βρίσκω κιόλας συναρπαστικό να ψάχνω να βρώ τα σεξουαλικά κουμπιά της γυναίκας που έχω στο κρεβάτι μου. Κάνει το sex πιο συναρπαστικό και ξεφεύγει από την αρχή του ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Ιδίως για κάποιον που έχει εμπειρίες στη ζωή του νομίζω ότι η παραπάνω προσέγγιση είναι μονόδρομος, αλλοιώς το σεξ εκφυλίζεται σε είδος εκτόνωσης. Επίσης θεωρώ μεγάλη μαγκιά από την μεριά του άνδρα να μπορεί να βρίσκει την ποικιλία στο sex  με την ίδια γυναίκα. Τότε την κάνει σεξουαλικά ευτυχισμένη, και επιπλέον εκεί επιβεβαιώνει και τις ικανότητες του σαν εραστής. Να μην ξεχνάμαι στο χορό και στο sex ο άνδρας οδηγεί η γυναίκα ακολουθεί.
μονο με το χρημα φτιαχνονται οι γυναικες.χεστηκαν για τις σεξουαλικες ικανοτητες μας

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλαράκο Chriss33 το χρήμα μπορεί για κάποιες ( ισως για τις περισσότερες ) να είναι ο τελικός προορισμός, η κατάληξη του ταξιδιού. Αλλά το να πιστεύεις οτι δεν θέλουν η δεν μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι είναι νομίζω λάθος.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλαράκο Chriss33 το χρήμα μπορεί για κάποιες ( ισως για τις περισσότερες ) να είναι ο τελικός προορισμός, η κατάληξη του ταξιδιού. Αλλά το να πιστεύεις οτι δεν θέλουν η δεν μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι είναι νομίζω λάθος.
το ταξιδι γραμμενο το εχουν.ειδικα αμα ειναι και 30 + πολυ που τις απασχολει μεγαλε.εισαι αρκετα ρομαντικος

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το ταξιδι γραμμενο το εχουν.ειδικα αμα ειναι και 30 + πολυ που τις απασχολει μεγαλε.εισαι αρκετα ρομαντικος

Σε αυτή την περίπτωση διαλέγουν από τα ρετάλια για να μη μείνουν στο ράφι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και ρομαντικός είμαι αλλά και ρεαλιστής. Αν στις 30+ δεν αρέσει και πολύ το sex τότε γιατί όλες οι φραγκάτες ( υπάρχουν ξέρεις και αυτές ) ξεχαρμανιάζουν με άνδρες συνοδούς επι πληρωμή. Ολες οι επώνυμες ( και άρα πλούσιες ) γιατί αλλάζουν γκόμενους σαν τα πουκάμισα ?? η γιατί εννίοτε ''συλαμβάνονται'' σε παρτούζες ??
Γενικότερα μη σκέφτεσαι απόλυτα, το απόλυτο είναι εχθρός της αλήθειας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και ρομαντικός είμαι αλλά και ρεαλιστής. Αν στις 30+ δεν αρέσει και πολύ το sex τότε γιατί όλες οι φραγκάτες ( υπάρχουν ξέρεις και αυτές ) ξεχαρμανιάζουν με άνδρες συνοδούς επι πληρωμή. Ολες οι επώνυμες ( και άρα πλούσιες ) γιατί αλλάζουν γκόμενους σαν τα πουκάμισα ?? η γιατί εννίοτε ''συλαμβάνονται'' σε παρτούζες ??
Γενικότερα μη σκέφτεσαι απόλυτα, το απόλυτο είναι εχθρός της αλήθειας.
να σε ρωτησω κατι.γιατι ψαχνουν συντροφο 50+γυναικες? μηπως επειδη δεν αντεχουν απο τις καυλες.δεν ξερεις καθολου τις γυναικες.βγαζεις λανθασμενα συμπερασματα για αυτες επειδη αναλυεις λαθος τα δεδομενα που εχεις γιαυτες.τα μεταφραζεις οπως θες στο μυαλο σου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για την συντροφικότητα και την αποφυγή της μοναξιάς δεν ακουσες ποτέ?
Και στην κόλαση είναι ωραία με καλή παρέα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Με όλο το σεβασμό δεν κάνω λάθος φιλαράκο. Αλλο πράγμα η συνροφικότητα άλλο η απόλαυση του sex στις γυναίκες. Μιλάμε για το δεύτερο όχι για το πρώτο. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι οι γυναίκες δίνουν πολύ μεγαλύτερη σημασία στα φράγκα από ότι στην απόλαυση του sex. Θα συμφωνήσω και στο ότι το βασικό τους κριτήριο στην επιλογή συντρόφου είναι τα φράγκα του και όχι η ικανότητά του στο sex. Αλλά όχι ότι η απόλαυση του sex δεν τις νοιάζει. Για αυτό πλεον του πλούσιου συντρόφου υπάρχει και ο προσωπικός γυμναστής, και ο κηπουρός και διάφορα άλλα συμπαθή επαγγέλματα. Πιστύω ο καταληλότερος για τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ο υδραυλικός !!!!!!  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
φιλε σκοπος δεν ηταν να τρολαρο με την ενοια που το παιρνουν καποιοι.σκοπος ηταν να κερδισω ενα στοιχημα που εβαλα με κατι φιλους.οποιος προβλεψει τις απαντησεις των μελων με ακριβεια κερδιζει το στοιχημα οχι μονο σε αυτο το φορουμ αλλα και σε πολλα αλλα επισης.ειναι κατι που κανουμε εδω και πολλυ καιρο.το εχουμε χομπι που λεμε

:sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παράθεση από: chris33 στις 04/11/13, 22:10
φιλε σκοπος δεν ηταν να τρολαρο με την ενοια που το παιρνουν καποιοι.σκοπος ηταν να κερδισω ενα στοιχημα που εβαλα με κατι φιλους.οποιος προβλεψει τις απαντησεις των μελων με ακριβεια κερδιζει το στοιχημα οχι μονο σε αυτο το φορουμ αλλα και σε πολλα αλλα επισης.ειναι κατι που κανουμε εδω και πολλυ καιρο.το εχουμε χομπι που λεμε

Κρις καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις κόσμο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Με όλο το σεβασμό δεν κάνω λάθος φιλαράκο. Αλλο πράγμα η συνροφικότητα άλλο η απόλαυση του sex στις γυναίκες. Μιλάμε για το δεύτερο όχι για το πρώτο. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι οι γυναίκες δίνουν πολύ μεγαλύτερη σημασία στα φράγκα από ότι στην απόλαυση του sex. Θα συμφωνήσω και στο ότι το βασικό τους κριτήριο στην επιλογή συντρόφου είναι τα φράγκα του και όχι η ικανότητά του στο sex. Αλλά όχι ότι η απόλαυση του sex δεν τις νοιάζει. Για αυτό πλεον του πλούσιου συντρόφου υπάρχει και ο προσωπικός γυμναστής, και ο κηπουρός και διάφορα άλλα συμπαθή επαγγέλματα. Πιστύω ο καταληλότερος για τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ο υδραυλικός !!!!!!  
πολλες ταινιες βλεπεις :cheesy:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Για την συντροφικότητα και την αποφυγή της μοναξιάς δεν ακουσες ποτέ?
Και στην κόλαση είναι ωραία με καλή παρέα.
καλη η συντροφια μιας γυναικας.αρκει να ειναι ειλικρινης

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παράθεση από: chris33 στις 04/11/13, 22:10

Κρις καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις κόσμο.
αμα εχεις λεφτα γνωριζεις τα παντα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom