House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
κι εγώ, γι αυτό δεν εχω φβ
Την είχα γνωρίσει μια μέρα πριν,μιλήσαμε 5 λεπτά εκείνη την ημέρα και κανονίσαμε να βγούμε.Έτυχε,δε λέω ότι είναι κανόνας.Ναι όμως απ'οτι καταλαβα την ειχες γνωρισει απο πριν και βγηκατε μαζι. Δεν την ειδες στο μπαρ και της ειπες "ειμαι ο Χοσε Αρμαντο και σε θελω στα 4". Η κανω λαθος?
Το φλερτ ειναι απαραιτητο αλλιώς πας σε μια επαγγελματία αν ειναι μόνο για σεξ.
Το παιχνίδι της κατάκτησης ακόμα όσο απατηλό και σικέ να ειναι τρέφει τον εγωισμό μας και μας γοητεύει.
κι εγώ έτσι έπαιζα μπάλα παλιά.ή ραντεβού με τ αμάξια λυκαβηττό.Τις περισσότερες φορές εγώ έχω παρακάμψει ακόμα και το ποτό....ραντεβού κατευθείαν στο σπίτι της ή στο δωμάτιο και χωρίς πολλά λόγια να μην χάνεται επίπλεον χρόνος........το νετ είναι γεμάτο 40άρες
Ερευνες της πουτσας
Το παιχνίδι της κατάκτησης ακόμα όσο απατηλό και σικέ να ειναι τρέφει τον εγωισμό μας και μας γοητεύει.
και πολλά ακόμα κομμάτια της παγκόσμιας οικονομίας.Σ' αυτό βασίζεται ολόκληρη βιομηχανία στριπ-κωλόμπαρων.
Μου έχει τύχει να έχω γνωρίσει 40άρα,να έχουμε βγει για ποτό και σε 10 λεπτά να πάμε σε ξενοδοχείο.Θέμα κάβλας είναι.
Τις περισσότερες φορές εγώ έχω παρακάμψει ακόμα και το ποτό....ραντεβού κατευθείαν στο σπίτι της ή στο δωμάτιο και χωρίς πολλά λόγια να μην χάνεται επίπλεον χρόνος........το νετ είναι γεμάτο 40άρες
Εσυ την μοναδικη μπαλα που εχεις παιξει ειναι διαγωνισμος φαλαφελκι εγώ έτσι έπαιζα μπάλα παλιά.ή ραντεβού με τ αμάξια λυκαβηττό.
Το τι γουσταρουν παει αναλογως την ηλικια...
-Στα κατω απο 18.. Αργο κ αισ8ισιακο..με πολλα χαδακια..
-18 με 28 Αγριο...δυνατο.. και αν ειναι δυνατον 7 φορες την μερα... Α!Και μια φορα τον μηνα θελουν κ λιγο τρυφεροτητα!
-28 με 35-40 Δεν τις πολυ-ενδιαφρει..συμβιβαζοντε σε αυτον τον τομεα... αρκει να υπαρχουν φραγκα..κ καμια καλη δουλιτσα..
-40 εως 50 Εκει κανουν τα παντα κ με ολους...
-50και... τους αρκει απλα να υπαρχει το σεξ στην ζωη τους!
[size=14pt]Lead researchers Dr. Thomas Pollet and Prof. Daniel Nettles said that though several factors correlated to the number of orgasms a woman reported having during sex, one of the biggest was the income of their partner.[/size]
The British papers reporting this story take it as more evidence that, as the Daily Mail put it, "for many females, money, status and success remain a key ingredient in sexual attraction."
Ξεκολατε ρε με τα μεγεθη και αν μπορειτε να ικανοποιησετε την γυναικα. Λαθος δρομο τραβατε. Αμα τη γουσταρετε τη γκομενα θα την ικανοποιησετε. Ουτε χαπια για το σηκωμα ουτε τιποτα. Παραλιγο να μπω κι εγω σ΄αυτο το τριπακι γιατι περασα ενα θεμα, εχω περασει προ πολλου και τα 40, αλλα ευτυχως το ξεπερασα. Το sex ή ο ερωτας δεν ειναι αγωνας δρομου ουτε επιδειξη ικανοτητων. Αμα σας βγαινει το κανετε αν οχι τραβετε για μπυρες. Αγχωμενο sex ειναι μαλακια. Κι αυτο περναει και στη γυναικα. Αν δεν σαν ικανοποιει αυτη που εχετε διπλα σας βρητε αλλη κι αν δεν μπορειτε πηγαινετε με πορνες, αλλα δεν λεει το sex με την γκομενα ή την γυναικα μαςσας να το μετραμε με ποντους. Το συναισθημα δεν παιζει κανενα ρολο στις σχεσεις ή τις επαφες σας ?
paralimnios speaking μετα απο 3 μπυρες και 3 τσιπουρα.
Γουσταρουν το γαμησι του μυαλου