Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
κι εγώ, γι αυτό δεν εχω φβ

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ναι όμως απ'οτι καταλαβα την ειχες γνωρισει απο πριν και βγηκατε μαζι. Δεν την ειδες στο μπαρ και της ειπες "ειμαι ο Χοσε Αρμαντο και σε θελω στα 4". Η κανω λαθος?
Την είχα γνωρίσει μια μέρα πριν,μιλήσαμε 5 λεπτά εκείνη την ημέρα και κανονίσαμε να βγούμε.Έτυχε,δε λέω ότι είναι κανόνας.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
woman_money.gif

[size=14pt]Lead researchers Dr. Thomas Pollet and Prof. Daniel Nettles said that though several factors correlated to the number of orgasms a woman reported having during sex, one of the biggest was the income of their partner.[/size]

The British papers reporting this story take it as more evidence that, as the Daily Mail put it, "for many females, money, status and success remain a key ingredient in sexual attraction."

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Το φλερτ ειναι απαραιτητο αλλιώς πας σε μια επαγγελματία αν ειναι μόνο για σεξ.
Το παιχνίδι της κατάκτησης ακόμα όσο απατηλό και σικέ να ειναι τρέφει τον εγωισμό μας και μας γοητεύει.

Συμφωνω οτι το φλερτ ειναι απαραιτητο απλο διαφωνω με τη σειρα  φλερτ-σεξ . Γιατι να φλερταρεις με μια γυναικα που δεν ταιριάζεται σεξουαλικά ???

ασε που αν  :zfuck:  σου φευγει το αγχος και εισαι πιο άνετος . Με λίγα λόγια πάλι στις επαγγελματιες καταλήγουμε .

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τις περισσότερες φορές εγώ έχω παρακάμψει ακόμα και το ποτό....ραντεβού κατευθείαν στο σπίτι της ή στο δωμάτιο και χωρίς πολλά λόγια να μην χάνεται επίπλεον χρόνος........το νετ είναι γεμάτο 40άρες
κι εγώ έτσι έπαιζα μπάλα παλιά.ή ραντεβού με τ αμάξια λυκαβηττό.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
μακρια απο αγαμητες.....!!!!!!!!

Τις γκομενες που γαματε , γαματε τις καλα....κατακαυλωστε τες να γουσταρουν πουτσα.... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μου έχει τύχει να έχω γνωρίσει 40άρα,να έχουμε βγει για ποτό και σε 10 λεπτά να πάμε σε ξενοδοχείο.Θέμα κάβλας είναι.

καλό  :thumbsup:

Τις περισσότερες φορές εγώ έχω παρακάμψει ακόμα και το ποτό....ραντεβού κατευθείαν στο σπίτι της ή στο δωμάτιο και χωρίς πολλά λόγια να μην χάνεται επίπλεον χρόνος........το νετ είναι γεμάτο 40άρες

ακόμα καλύτερο  :thumbsup: :thumbsup:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
γιατι τοση κοντρα τυποι??

δεν παλευεσται

την κοντρα βγαλτε την στο γαμησι με την γκομενα να γουσταρειι....

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Το τι γουσταρουν παει αναλογως την ηλικια...
-Στα κατω απο 18.. Αργο κ αισ8ισιακο..με πολλα χαδακια.. :kissass:
-18 με 28 Αγριο...δυνατο.. και αν ειναι δυνατον 7 φορες την μερα... Α!Και μια φορα τον μηνα θελουν κ λιγο τρυφεροτητα! :fuck1:
-28 με 35-40 Δεν τις πολυ-ενδιαφρει..συμβιβαζοντε σε αυτον τον τομεα... αρκει να υπαρχουν φραγκα..κ καμια καλη δουλιτσα.. :lheel:
-40 εως 50 Εκει κανουν τα παντα κ με ολους... :s&m_2: :s&m_1: :2on1:
-50και... τους αρκει απλα να υπαρχει το σεξ στην ζωη τους! :2funny:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
woman_money.gif

[size=14pt]Lead researchers Dr. Thomas Pollet and Prof. Daniel Nettles said that though several factors correlated to the number of orgasms a woman reported having during sex, one of the biggest was the income of their partner.[/size]

The British papers reporting this story take it as more evidence that, as the Daily Mail put it, "for many females, money, status and success remain a key ingredient in sexual attraction."

μια τρυπα στο νερο ειναι η ερευνα...

"However, the scientists themselves acknowledge that bias could explain their findings, suggesting that women who have frequent orgasms may overestimate their partner's income, that women with wealthy partners exaggerate how much they enjoy sex, or that women who orgasm easily select partners who are wealthy."

καλα χρηματοδοτουνται επιστημονικα ιδρυματα για να κανουνε τετοιες μαλακιες?  :think:

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Γουσταρουν το γαμησι του μυαλου

Επισκέπτης
Ξεκολατε ρε με τα μεγεθη και αν μπορειτε να ικανοποιησετε την γυναικα. Λαθος δρομο τραβατε. Αμα τη γουσταρετε τη γκομενα θα την ικανοποιησετε. Ουτε χαπια για το σηκωμα ουτε τιποτα. Παραλιγο να μπω κι εγω σ΄αυτο το τριπακι γιατι περασα ενα θεμα, εχω περασει προ πολλου και τα 40, αλλα ευτυχως το ξεπερασα. Το sex ή ο ερωτας δεν ειναι αγωνας δρομου ουτε επιδειξη ικανοτητων. Αμα σας βγαινει το κανετε αν οχι τραβετε για μπυρες. Αγχωμενο sex ειναι μαλακια. Κι αυτο περναει και στη γυναικα. Αν δεν σαν ικανοποιει αυτη που εχετε διπλα σας βρητε αλλη κι αν δεν μπορειτε πηγαινετε με πορνες, αλλα δεν λεει το sex με την γκομενα ή την γυναικα μαςσας να το μετραμε με ποντους. Το συναισθημα δεν παιζει κανενα ρολο στις σχεσεις ή τις επαφες σας ?

paralimnios speaking μετα απο 3 μπυρες και 3 τσιπουρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ξεκολατε ρε με τα μεγεθη και αν μπορειτε να ικανοποιησετε την γυναικα. Λαθος δρομο τραβατε. Αμα τη γουσταρετε τη γκομενα θα την ικανοποιησετε. Ουτε χαπια για το σηκωμα ουτε τιποτα. Παραλιγο να μπω κι εγω σ΄αυτο το τριπακι γιατι περασα ενα θεμα, εχω περασει προ πολλου και τα 40, αλλα ευτυχως το ξεπερασα. Το sex ή ο ερωτας δεν ειναι αγωνας δρομου ουτε επιδειξη ικανοτητων. Αμα σας βγαινει το κανετε αν οχι τραβετε για μπυρες. Αγχωμενο sex ειναι μαλακια. Κι αυτο περναει και στη γυναικα. Αν δεν σαν ικανοποιει αυτη που εχετε διπλα σας βρητε αλλη κι αν δεν μπορειτε πηγαινετε με πορνες, αλλα δεν λεει το sex με την γκομενα ή την γυναικα μαςσας να το μετραμε με ποντους. Το συναισθημα δεν παιζει κανενα ρολο στις σχεσεις ή τις επαφες σας ?

paralimnios speaking μετα απο 3 μπυρες και 3 τσιπουρα.
:rockon:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Γουσταρουν το γαμησι του μυαλου

Ακριβώς.!!!  Εάν γαμήσεις το μυαλό μετά έχει έτοιμο φαι πιάτο....γουστάρουν και το ότι είναι τόσο διαφορετικό και πρόστυχο να γαμηθούν αμέσως με την μία με έναν άγνωστο που παράλληλα τους έχει γίνει και τόσο οικείος.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom