Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποσο χρονο εισαι Μαρκελα/??
Γιατι ρωτας? Κατω απο 30, πάνω απο 20
Αν ρωτήσεις εσύ εναν αντρα πόσο ειναι θα του πεις γιατί ρωτάς?Γιατι ρωτας? Κατω απο 30, πάνω απο 20
Αν ρωτήσεις εσύ εναν αντρα πόσο ειναι θα του πεις γιατί ρωτάς?
Καλό ειναι σε μια γνωριμία τα πρακτικά(φύλλο-ηλικία-επάγγελμα) να ειναι γνωστά.
Ακου γιατι ρωτάς
Αν ρωτήσεις εσύ εναν αντρα πόσο ειναι θα του πεις γιατί ρωτάς?
Καλό ειναι σε μια γνωριμία τα πρακτικά(φύλλο-ηλικία-επάγγελμα) να ειναι γνωστά.
Ακου γιατι ρωτάς
Στο Ελλαντα εισαι ο,τι δηλωσεις τυπε....Το φύλο πώς μπορεί να μην είναι γνωστό, ρε κολλητέ;
Αν και τόγραψα για πλάκα, ναι θα μπορούσε.Οταν μια γυναικα μιλάει μ εναν αντρα ξέρει αν ειναι gay-bi κλπ? Η αν η αλλη γουσταρει τις γυναικες? Η αν ειναι γυναικα που εχει πάει φαντάρος?Το φύλο πώς μπορεί να μην είναι γνωστό, ρε κολλητέ;
Μου έχει τύχει να έχω γνωρίσει 40άρα,να έχουμε βγει για ποτό και σε 10 λεπτά να πάμε σε ξενοδοχείο.Θέμα κάβλας είναι.χαχαχαχα! Ναι, εχετε δικιο οπως το θετετε. Ειχα την αμφιβολία αν ρωτας σοβαρα ή αν το λες ειρωνικά: "ποσων χρονων εισαι παιδακι μου?"
Σοβαρη ερώτηση, σας εχει τυχει ή σε κάποιον φίλο σας να φυγει καποια μαζι σας ετσι επι τόπου? Δεν το εχω ακουσει απο καμια γνωστη μου ποτέ! Θα μου φαινόταν υπερβολικά περίεργο. Να περάσουν όλο το βραδυ στο μπλα μπλα, να "ενωθουν οι παρεες τους" και στο τελος να φυγουν μαζι, ναι. Αλλά "Καλησπερα ειμαι ο Γιωργος και θελω να σε γμαησω"....και η αλλη να παει, μου φαινεται πολύ εξωγηινο. Δεν το κατακρινω, απλα δεν το καταλαβαινω.
χαχαχαχα! Ναι, εχετε δικιο οπως το θετετε. Ειχα την αμφιβολία αν ρωτας σοβαρα ή αν το λες ειρωνικά: "ποσων χρονων εισαι παιδακι μου?"
Σοβαρη ερώτηση, σας εχει τυχει ή σε κάποιον φίλο σας να φυγει καποια μαζι σας ετσι επι τόπου? Δεν το εχω ακουσει απο καμια γνωστη μου ποτέ! Θα μου φαινόταν υπερβολικά περίεργο. Να περάσουν όλο το βραδυ στο μπλα μπλα, να "ενωθουν οι παρεες τους" και στο τελος να φυγουν μαζι, ναι. Αλλά "Καλησπερα ειμαι ο Γιωργος και θελω να σε γμαησω"....και η αλλη να παει, μου φαινεται πολύ εξωγηινο. Δεν το κατακρινω, απλα δεν το καταλαβαινω.
Τυχερε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ τυχερε...!!! ΠΟυ την γνωρισες την 40αρα τυπε????Μου έχει τύχει να έχω γνωρίσει 40άρα,να έχουμε βγει για ποτό και σε 10 λεπτά να πάμε σε ξενοδοχείο.Θέμα κάβλας είναι.
Μου έχει τύχει να έχω γνωρίσει 40άρα,να έχουμε βγει για ποτό και σε 10 λεπτά να πάμε σε ξενοδοχείο.Θέμα κάβλας είναι.
Ναι όμως απ'οτι καταλαβα την ειχες γνωρισει απο πριν και βγηκατε μαζι. Δεν την ειδες στο μπαρ και της ειπες "ειμαι ο Χοσε Αρμαντο και σε θελω στα 4". Η κανω λαθος?
Τυχερε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ τυχερε...!!! ΠΟυ την γνωρισες την 40αρα τυπε????
Τις περισσότερες φορές εγώ έχω παρακάμψει ακόμα και το ποτό....ραντεβού κατευθείαν στο σπίτι της ή στο δωμάτιο και χωρίς πολλά λόγια να μην χάνεται επίπλεον χρόνος........το νετ είναι γεμάτο 40άρες
Το ψήσιμο του φιλου εχει προγηθεί σε νετ-τηλέφωνο(πιθανότατα τηλε σεξ).Αδελφε, θα παρω την οικειοτητα της Μαρκελλας.... ;) ;) ;)
Το ψήσιμο του φιλου εχει προγηθεί σε νετ-τηλέφωνο(πιθανότατα τηλε σεξ).