Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γιατι ρωτας? Κατω απο 30, πάνω απο 20  :grin:
Αν ρωτήσεις εσύ εναν αντρα πόσο ειναι θα του πεις γιατί ρωτάς?
Καλό ειναι σε μια γνωριμία τα πρακτικά(φύλλο-ηλικία-επάγγελμα) να ειναι γνωστά.
Ακου γιατι ρωτάς  :helpplea:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Για σου αδελφεεεεεεεεεε.........!!!!!!!!!!!!!!! Με πιανεις αμεσως εσυ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Το φύλο πώς μπορεί να μην είναι γνωστό, ρε κολλητέ;  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το φύλο πώς μπορεί να μην είναι γνωστό, ρε κολλητέ;  :think:
Αν και τόγραψα για πλάκα, ναι θα μπορούσε.Οταν μια γυναικα μιλάει μ εναν αντρα ξέρει αν ειναι gay-bi κλπ? Η αν η αλλη γουσταρει τις γυναικες? Η αν ειναι γυναικα που εχει πάει φαντάρος?

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα! Ναι, εχετε δικιο οπως το θετετε. Ειχα την αμφιβολία αν ρωτας σοβαρα ή αν το λες ειρωνικά: "ποσων χρονων εισαι παιδακι μου?"  :P
Σοβαρη ερώτηση, σας εχει τυχει ή σε κάποιον φίλο σας να φυγει καποια μαζι σας ετσι επι τόπου? Δεν το εχω ακουσει απο καμια γνωστη μου ποτέ! Θα μου φαινόταν υπερβολικά περίεργο. Να περάσουν όλο το βραδυ στο μπλα μπλα, να "ενωθουν οι παρεες τους" και στο τελος να φυγουν μαζι, ναι. Αλλά "Καλησπερα ειμαι ο Γιωργος και θελω να σε γμαησω"....και η αλλη να παει, μου φαινεται πολύ εξωγηινο. Δεν το κατακρινω, απλα δεν το καταλαβαινω.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχα! Ναι, εχετε δικιο οπως το θετετε. Ειχα την αμφιβολία αν ρωτας σοβαρα ή αν το λες ειρωνικά: "ποσων χρονων εισαι παιδακι μου?"  :P
Σοβαρη ερώτηση, σας εχει τυχει ή σε κάποιον φίλο σας να φυγει καποια μαζι σας ετσι επι τόπου? Δεν το εχω ακουσει απο καμια γνωστη μου ποτέ! Θα μου φαινόταν υπερβολικά περίεργο. Να περάσουν όλο το βραδυ στο μπλα μπλα, να "ενωθουν οι παρεες τους" και στο τελος να φυγουν μαζι, ναι. Αλλά "Καλησπερα ειμαι ο Γιωργος και θελω να σε γμαησω"....και η αλλη να παει, μου φαινεται πολύ εξωγηινο. Δεν το κατακρινω, απλα δεν το καταλαβαινω.
Μου έχει τύχει να έχω γνωρίσει 40άρα,να έχουμε βγει για ποτό και σε 10 λεπτά να πάμε σε ξενοδοχείο.Θέμα κάβλας είναι.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Η ερωσηση μου ηταν σοβαρη δεσποινις..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα ειπαμε ...να νιωσεις και οικεια μαζι μου... ;) ;) ;)
Τι υψος εχεις Μαρκελα?? :huh: :huh: :huh:

Στην Ελλαδα μου ετυχε μια φορα στην Κερκυρα απο τουριστρια ομως, και στην Αμερικη (που ουσιαστικα εκει μενω μονιμα πλην του τελευταιου ετους) αρκετες φορες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μου έχει τύχει να έχω γνωρίσει 40άρα,να έχουμε βγει για ποτό και σε 10 λεπτά να πάμε σε ξενοδοχείο.Θέμα κάβλας είναι.

Ναι όμως απ'οτι καταλαβα την ειχες γνωρισει απο πριν και βγηκατε μαζι. Δεν την ειδες στο μπαρ και της ειπες "ειμαι ο Χοσε Αρμαντο και σε θελω στα 4". Η κανω λαθος?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ναι όμως απ'οτι καταλαβα την ειχες γνωρισει απο πριν και βγηκατε μαζι. Δεν την ειδες στο μπαρ και της ειπες "ειμαι ο Χοσε Αρμαντο και σε θελω στα 4". Η κανω λαθος?

Για αυτο εκανα την ερωτηση που την γνωρισε , την ιδια εντυπωση εξελαβα

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Τυχερε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ τυχερε...!!! ΠΟυ την γνωρισες την 40αρα τυπε????

Τις περισσότερες φορές εγώ έχω παρακάμψει ακόμα και το ποτό....ραντεβού κατευθείαν στο σπίτι της ή στο δωμάτιο και χωρίς πολλά λόγια να μην χάνεται επίπλεον χρόνος........το νετ είναι γεμάτο 40άρες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το φλερτ ειναι απαραιτητο αλλιώς πας σε μια επαγγελματία αν ειναι μόνο για σεξ.
Το παιχνίδι της κατάκτησης ακόμα όσο απατηλό και σικέ να ειναι τρέφει τον εγωισμό μας και μας γοητεύει.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τις περισσότερες φορές εγώ έχω παρακάμψει ακόμα και το ποτό....ραντεβού κατευθείαν στο σπίτι της ή στο δωμάτιο και χωρίς πολλά λόγια να μην χάνεται επίπλεον χρόνος........το νετ είναι γεμάτο 40άρες

Αδελφε, θα παρω την οικειοτητα της Μαρκελλας.... ;) ;) ;)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το ψήσιμο του φιλου εχει προγηθεί σε νετ-τηλέφωνο(πιθανότατα τηλε σεξ).

πιθανον.....

αλλα αυτο το ειδος σπορ ειναι εκτος του ενδιαφεροντος μου....το προτιμω να βλεπω μάτια απο αποσταση αναπνοης... ;) ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom