Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εγω για να το σιγουρευω αυτο που λες βγαινω παντα στα μπαρ με μια μπλουζα με τον γλομπεο και το νικνειμ μου τυπωμενο πισω στην πλατη......ετσι ξερουν ολες.....
Αφού με το που πας να πεις γεια,σου λένε το "πρόγραμμα".

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Όσους αγάμητους ξέρω , έχουν πτυχία και μεταπτυχιακά.
Δεν ξέρω κανέναν από την άλλη υδραυλικό , ηλεκτρολόγο , σουβατζή, λαστιχά, φανοποιό , παλιατζή ανταλλακτικών κτλ που να είναι αγάμητος.

Μην το λες....

Ημουνα σε ενα μπαρ πριν κανα μηνα και πιανουμε κουβεντα με δυο τυπισσες παρα διπλα. Μου λεει η μια φαινεσαι κουρασμενος και της απανταω εσκαβα πολλες ωρες σημερα. Με κοιταει με ενα υφος, και ρωταει τι δουλεια κανεις. και της απανταω οικοδομος. Μου λεει, μα τα χερια σου δεν ειναι οικοδομου (ακου την καργιολιτσα..!) και της λεω οικοδομος σου λεω ειμαι......χαχαχαχα...και εκοψε λασπη η τυπισα αχαχαχαχαχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το να πω δυο κουβεντες δεν ειναι το προβλημα Μαρκελλα.
Το να "χρειαζεται" να παραγω λεξεις (μπλα μπλα εν ολιγοις) οπως ειναι οι "οποι" του ποαιχνιδιου μεχρι να νιωσει ανετα ιδανικα ή οπως αλλιως θες πεστο , ατυο το βαριεμαι. Ασε που αυτα που εχω ακουσει, τις ατακες να το πουμε απλα, που λενε στις γυναικες για μενα ειναι γελοιες. Δεν μπορω να πω εγω τετοιες ατακες. Γελαω με τις βλακειες που αμολανε . ΑΛΛΑ η πλακα ειναι οτι η γυναικα θελει να ακουσει αυτο το ακαταπαυστο μπλα μπλα ΕΣΤΩ και βλακεια για να παιχθει το παιχνιδι. Εγω δεν το εχω αυτο, το παραδεχομαι.
μαν εδω κανεις λαθος.....δεν πρεπει να γινεις ουτε σερβιετακιας ουτε φιλαρακι με τις γυναικες....γυναικες και ανδρες δεν ειναι ειδη που πρεπει να συναναστρεφεται το ενα το αλλο παρα μονο για σκληρο και αγριο γαμησι......κατα τα αλλα κουβεντα θα ανοιξεις με τα φιλαρακια σου για τον καιρο,το ψαρεμα,το κυνηγι,το στοιχημα ,τα αθλητικα ,τα μουνια ,την πολιτικη κλπ.....με την γυναικα πρεπει απλα να κανεις μια καλη εξηγηση.....με θες κυρα μου οπως ειμαι;ειμαι αντρας,ζωο,ταπεινο ον χαμηλου επιπεδου δλδ και ειμαι εδω για να σε γαμησω,να μου φτιαξεις κανα φαι και να σου φτιαξω παιδια και να σε κανω αυριο κυρια στην πουτανα κενωνια.....δεν σ αρεσει;τον πουλο και αντε να βρεις καμια αδελφη να συζητατε για μανο,ξυρισμα αιδοιου και νυχια......

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μην το λες....

Ημουνα σε ενα μπαρ πριν κανα μηνα και πιανουμε κουβεντα με δυο τυπισσες παρα διπλα. Μου λεει η μια φαινεσαι κουρασμενος και της απανταω εσκαβα πολλες ωρες σημερα. Με κοιταει με ενα υφος, και ρωταει τι δουλεια κανεις. και της απανταω οικοδομος. Μου λεει, μα τα χερια σου δεν ειναι οικοδομου (ακου την καργιολιτσα..!) και της λεω οικοδομος σου λεω ειμαι......χαχαχαχα...και εκοψε λασπη η τυπισα αχαχαχαχαχ
Έκοψε λάσπη γιατί της έλεγες βλακείες. :grin:

Αν ήσουν όντως οικοδόμος μπορεί και να καθόταν. :grin:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το να πω δυο κουβεντες δεν ειναι το προβλημα Μαρκελλα.
Το να "χρειαζεται" να παραγω λεξεις (μπλα μπλα εν ολιγοις) οπως ειναι οι "οποι" του ποαιχνιδιου μεχρι να νιωσει ανετα ιδανικα ή οπως αλλιως θες πεστο , ατυο το βαριεμαι. Ασε που αυτα που εχω ακουσει, τις ατακες να το πουμε απλα, που λενε στις γυναικες για μενα ειναι γελοιες. Δεν μπορω να πω εγω τετοιες ατακες. Γελαω με τις βλακειες που αμολανε . ΑΛΛΑ η πλακα ειναι οτι η γυναικα θελει να ακουσει αυτο το ακαταπαυστο μπλα μπλα ΕΣΤΩ και βλακεια για να παιχθει το παιχνιδι. Εγω δεν το εχω αυτο, το παραδεχομαι.

Καμια γυναικα δεν πέφτει με "ατακες και κόλπα" εκτός αν ειναι θεόχαζη ή 15 χρονων. Το λογικό και αυτονόητο περιμενει μια γυναικα. Νορμαλ συζήση. Να σε γνωρισει λίγο,να δει τι τυπος εισαι, να αναπτυχθει μια οικειότητα. Οσο κλισέ και χιλιοειπωμενο κι αν ακουγεται οι γυναικες ειναι όντως εκγεφαλικοι τυποι. Μη μπερδεψεις το εγκεφαλικοι με το συναισθηματικοι!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καμια γυναικα δεν πέφτει με "ατακες και κόλπα" εκτός αν ειναι θεόχαζη ή 15 χρονων. Το λογικό και αυτονόητο περιμενει μια γυναικα. Νορμαλ συζήση. Να σε γνωρισει λίγο,να δει τι τυπος εισαι, να αναπτυχθει μια οικειότητα. Οσο κλισέ και χιλιοειπωμενο κι αν ακουγεται οι γυναικες ειναι όντως εκγεφαλικοι τυποι. Μη μπερδεψεις το εγκεφαλικοι με το συναισθηματικοι!
βούλωστο μωρή πατσαβούρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μαρκελλα εχει ερθει ποτε καποιος να σε πει θελω να σε γαμησω;χυμα

Επισκέπτης
επισης οι ιστοριες στον καφενε μετα την μπυρα και τα κοντοσουβλια δεν μετρανε

Όταν αναφέρομαι σε γκόμενες άλλων , ποτέ δεν πιστεύω ΟΣΑ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ.
Πιστεύω όμως τις γκόμενες που έχω δει να συνοδεύουν.

Τελευταία , αυτός που έχω δει να έχει γαμήσει 4 μουνάρες , με σώμα-φάτσα μοντέλου
είναι στο επάγγελμα .... ΣΚΡΑΠατζής .....
Έχει οικονομική άνεση , αλλά ξέρω περισσότερους χειρουργούς και δικηγόρους
με ίδια άνεση οι οποίοι το πάνε ρδελο-στριπ-κωλόμπαρο-cg-μασαζ ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όταν αναφέρομαι σε γκόμενες άλλων , ποτέ δεν πιστεύω ΟΣΑ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ.
Πιστεύω όμως τις γκόμενες που έχω δει να συνοδεύουν.

Τελευταία , αυτός που έχω δει να έχει γαμήσει 4 μουνάρες , με σώμα-φάτσα μοντέλου
είναι στο επάγγελμα .... ΣΚΡΑΠατζής .....
Έχει οικονομική άνεση , αλλά ξέρω περισσότερους χειρουργούς και δικηγόρους
με ίδια άνεση οι οποίοι το πάνε ρδελο-στριπ-κωλόμπαρο-cg-μασαζ ...
όποιος λέει πως η ευτυχία δεν αγοράζεται δεν ξερει από που να ψωνίσει.
Ο πρωτος ξερει οι αλλοι οχι.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Για να μην λεμε μαλακιες .....

Εχω εκτιμησει γκομενα..ειλικρινα πολυ ωραιο μωρο 1,76 λεπτουλα ξναθομελαχρινο πρασινοματικο που οταν την γνωρισα μεσω παλιας μου γκομενας της ειπα εξ αρχης : δεν γουσταρω σχεση, αλλα σε γουσταρω για σεξ...αμα το θες και εσυ οκ. Δεν της κακοεπεφτα να λεμε την αληθεια (1,94 μελχρινος 87 κιλα , το εχω το γυμναστηριο...) και το δεχθηκε. Και παιζοταν φαση fuck buddies για ενα χρονο και παραλληλα πηδαγαμε και οτι αλλο γουσταραμε. Τωρα παντρευτηκε

Αυτες ειναι καταστασεις ...οχι μιξοπαρθενιες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι ειναι ο σκραπατζης; :think:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Έβγαλες μεζούρα για το 1.76?

Αδελφε δεν ξερω τι υψος εχεις, αλλα για μενα ειναι σημαντικο.....

Και ο λογος, οταν ειμαι 1,94 το 1,76 ειναι απο τα πραγματακια που προσεχω στην γυναικα

δεν το λεω ειρωνικα...και ελπιζω και εσυ να μην το αναφερεις με αυτο τον τροπο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τι ειναι ο σκραπατζης; :think:
Αυτό που εμπορεύεται "σκουπίδια".Παλιά μέταλλα και πλαστικά.για ανακύκλωση και ξαναπούλημα σαν νέο υλικό.
Δουλεύεις και με εξωτερικό και οι καλοί κονομάνε εκατομμύρια.Μπορει να μην εχεις αποθήκες-μάντρες αλλά να κάνεις απλά το μεσάζοντα με Κινα πχ.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
ΑΣδελφε δεν ξερω τι υψος εχεις, αλλα για μενα ειναι σημαντικο.....

Και ο λογος, οταν ειμαι 1,94 το 1,76 ειναι απο τα πραγματακια που προσεχω

δεν το λεω ειρωνικα...και ελπιζω και εσυ να μην το αναφερεις με αυτο τον τροπο
Άλλο λέω,πως κατάλαβες ότι είναι 1.76...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτό που εμπορεύεται "σκουπίδια".Παλιά μέταλλα και πλαστικά.για ανακύκλωση και ξαναπούλημα σαν νέο υλικό.
Δουλεύεις και με εξωτερικό και οι καλοί κονομάνε εκατομμύρια.Μπορει να μην εχεις αποθήκες-μάντρες αλλά να κάνεις απλά το μεσάζοντα με Κινα πχ.

α οκ πρωτη φορα το ακουω. Ευχαριστω

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom