Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δεν βλεπεις τον λακη μαν πως γαμαει τοσο ευκολα;παν για σφραγισμα τις ριχνει κι εναν πουτσο;
Για πούτσο πάνε βασικά αλλά τις ξεγελάει και της σφραγίζει και κανά δόντι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε δικε μου οι εποχες που με ενα ουγκ και μια ροπαλια γαμουσες εχουν περασει εδω και εκατομμυρια χρονια.
Αν δεν εισαι ικανος ουτε απλα να μιλησεις σε μια γκομενα πως περιμενεις να σου κατσει;Πας στις πουτανες,και τελειωνει
η ιστορια.

ωχ αμαν να και ο Ρομπεν των ελληνιδων

article-1161809-03E2B482000005DC-917_468x652.jpg

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως όπως και να'χει στην Ελλάδα άκρη δε βρισκεις. Γαμιεσαι? Θα σε πουν πουτάνα ή ευκολη αντρες-γυναικες. Γαμιεσαι επιλεκτικα? Θα σε πουν σπασαρχίδω, ξενερωτη και ελεεινιδα. Τσεκαρισμενα πραγματα!
Δυστυχως. Μη ζητατε τα ρεστα μονο απο τις γυναικες, γιατι στην Ελλαδα αντρες-γυναικες ειμαστε 20 χρόνια πισω σ'αυτο το θεμα.

Κι οσο γι'αυτο που λες Village αμα θες να την κοιτάς την άλλη και να κατεβαζει τα βρακιά της, ξερεις που να πας. Αμα δε μπορεις να πεις δυο κουβεντες σαν ανθρωπος μη ριχνεις το φταιξιμο αλλού. Δεν το λεω προσωπικά για σενα, γενικά μιλάω.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
True...
Ειδικά αυτό με την καλή έξωθεν μαρτυρία σαν προσόν μελλοντικής αποκατάστασης το βλέπω έντονα και σε κοπέλες του κύκλου μου. Αλλά μη νομίζεις ότι είναι εύκολο για όλες να πάνε σε ένα μπαρ και να βρουν κάποιον για γαμήσι στη ζούλα. Πρέπει και να "το 'χεις". Και στο κύκλο της μέσης ελληνίδας τα ONS είναι τζιζ. Πρώτον γιατί εμείς είμαστε πολύ πιο κουτσομπόληδες από εσάς και δεύτερον, όπως λέει και μια παλιά ινδιάνικη παροιμία, "πήδημα που δε λέγεται, πήδημα δε λογάται"  :grin: 

Δεν μιλησα για ONS

Μιλησα για το πρωτο πηδημα με γκομενα...(μπορει και να κατσει σε καποιοιυ ειδους σχεση η φαση)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ορθη τοποθετηση (αν και πιθανοτατα να εισαι καθιμενη..χαχα) αλλα ειλικρινα βαριεμαι το μπλα μπλα. Ισως γιατι εκτιμω περισσοτερα μια γκομενα (που εννοειται θα μου αρεσει εμφανισιακα) που δεν θα χρειαστει να με "πουλησω"-"προμοταρω".

Δεν θεωρω οτι ειμαι και τραγικα ασχημος, δεν φερω για κατεξοχην ελληνας κατα τα λεγομενα των γυναικων που γνωριζω ( στο εξωτερικο που εμεινα χρονια πολλα για ιταλο-ισπανο με νομιζαν).

Τελος παντων...βαριεμαι το μπλα μπλα και εκει υστερω στο παιχνιδι με τις ελληνιδες
δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι μαν....ερωτα θελουν να τις πουλας,υποσχεσεις για γαμο,να τις γαμας και μετα να φευγεις.....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
με τον γιατρο,τον δικηγορο,τον λεφτα,τον πριγκηπα δινουν και κωλο αμα λαχει να πουμε..... ;)

E οταν σου ελεγαν οι γονεις σου να σπουδασεις,δεν τους ακουγες.Τραβα τα τωρα. :grin:

Με έχετε μπερδέψει εσείς οι δύο. Ποιοι γαμάνε τελικά ρε παιδιά; Οι σφίχτες ή οι μορφωμένοι  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γαμάνε "αυτοί που γαμάνε".
Οι γυναίκες ειναι στη φυση τους να ξερουν ποιοι ειναι αυτοι οταν τις πλησιάζουν.

Επισκέπτης
E οταν σου ελεγαν οι γονεις σου να σπουδασεις,δεν τους ακουγες.Τραβα τα τωρα. :grin:

Όσους αγάμητους ξέρω , έχουν πτυχία και μεταπτυχιακά.
Δεν ξέρω κανέναν από την άλλη υδραυλικό , ηλεκτρολόγο , σουβατζή, λαστιχά, φανοποιό , παλιατζή ανταλλακτικών κτλ που να είναι αγάμητος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ξέρω κανέναν από την άλλη υδραυλικό , ηλεκτρολόγο , σουβατζή, λαστιχά, φανοποιό , παλιατζή ανταλλακτικών κτλ που να είναι αγάμητος.
πολυ μεγαλη αληθεια επισης

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η χουφτα τους δεν μετραει για γαμησι παντως.....επισης οι ιστοριες στον καφενε μετα την μπυρα και τα κοντοσουβλια δεν μετρανε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με τη μια καταριπτεις ολην την μυθολογια του μπου.Με την κατεδαφιστικη μπαλα της Μαιλι Σαιρους.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πάντως όπως και να'χει στην Ελλάδα άκρη δε βρισκεις. Γαμιεσαι? Θα σε πουν πουτάνα ή ευκολη αντρες-γυναικες. Γαμιεσαι επιλεκτικα? Θα σε πουν σπασαρχίδω, ξενερωτη και ελεεινιδα. Τσεκαρισμενα πραγματα!
Δυστυχως. Μη ζητατε τα ρεστα μονο απο τις γυναικες, γιατι στην Ελλαδα αντρες-γυναικες ειμαστε 20 χρόνια πισω σ'αυτο το θεμα.

Κι οσο γι'αυτο που λες Village αμα θες να την κοιτάς την άλλη και να κατεβαζει τα βρακιά της, ξερεις που να πας. Αμα δε μπορεις να πεις δυο κουβεντες σαν ανθρωπος μη ριχνεις το φταιξιμο αλλού. Δεν το λεω προσωπικά για σενα, γενικά μιλάω.

Το να πω δυο κουβεντες δεν ειναι το προβλημα Μαρκελλα.
Το να "χρειαζεται" να παραγω λεξεις (μπλα μπλα εν ολιγοις) οπως ειναι οι "οποι" του ποαιχνιδιου μεχρι να νιωσει ανετα ιδανικα ή οπως αλλιως θες πεστο , ατυο το βαριεμαι. Ασε που αυτα που εχω ακουσει, τις ατακες να το πουμε απλα, που λενε στις γυναικες για μενα ειναι γελοιες. Δεν μπορω να πω εγω τετοιες ατακες. Γελαω με τις βλακειες που αμολανε . ΑΛΛΑ η πλακα ειναι οτι η γυναικα θελει να ακουσει αυτο το ακαταπαυστο μπλα μπλα ΕΣΤΩ και βλακεια για να παιχθει το παιχνιδι. Εγω δεν το εχω αυτο, το παραδεχομαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
η χουφτα τους δεν μετραει για γαμησι παντως.....επισης οι ιστοριες στον καφενε μετα την μπυρα και τα κοντοσουβλια δεν μετρανε
Και οι ταρίφες γαμάνε μαν.Τα νεύρα μας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γαμάνε "αυτοί που γαμάνε".
Οι γυναίκες ειναι στη φυση τους να ξερουν ποιοι ειναι αυτοι οταν τις πλησιάζουν.
εγω για να το σιγουρευω αυτο που λες βγαινω παντα στα μπαρ με μια μπλουζα με τον γλομπεο και το νικνειμ μου τυπωμενο πισω στην πλατη......ετσι ξερουν ολες.....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom