Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τι περίμενες να φοράει? Baby doll και string? Και να μην σου καθόταν και να ειχαμε Κυριακάτικο θέμα μετά εδώ? "Το πουτανί χωρίς βρακι"

Αδελφε, η κοπελα ειναι απο επαρχια (κοντα στην Αθηνα), και οταν ρχετε Αθηνα μενει στο σπιτι της φιλης μου. Καποια φορα που ειχα περασει απο το σπιτι τηςφιλης μου την ειδα με τις μπιτζαμες κελεμπια...αχαχαχχαχα!!! Μιλαμε ξενερα....Τα 8χρονα φορανε τετοιες μπιτζαμες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αδελφε, η κοπελα ειναι απο επαρχια (κοντα στην Αθηνα), και οταν ρχετε Αθηνα μενει στο σπιτι της φιλης μου. Καποια φορα που ειχα περασει απο το σπιτι τηςφιλης μου την ειδα με τις μπιτζαμες κελεμπια...αχαχαχχαχα!!! Μιλαμε ξενερα....
Λογικό ειναι ρε συ,εγω θα προτιμούσα μια που ντυνεται ετσι σε ξενο σπίτι.Αν μενατε ποτέ μαζί και συνεχιζε να ντυνεται ετσι και Ιούλιο Αυγουστο εκει ναι θα ειχαμε θεμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θελετε ΠΟΛΥΥΥ μπλα μπλα για να αρχισετε να γαμιεσται...και εγω το βαριεμαι το πολυυυυυυ μπλα μπλα..

οταν αρχισετε και γαμιεστε τοτε ναι γαμιεστε καλα. Το ζητημα ειναι οτι για να φτασετε να πηδηχθειτε θελετε πολυ μπλα μπλα και ΒΑΡΙΕΜΑΙ προσωπικα

"Και το ιδιο ισχυει και με εμας." τι εννοοεις μεαυτο??
Eχεις και ενυδρειο στο σπιτι φανταζομαι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στο ερωτημα αυτο μπορει κανεις να απαντησει οτι γουσταρουν το ....πλατωνικο γαμησι.

Ποσες ειναι αυτες οι ελληνιδες που ειναι αγαμητες πολυ καιρο...και με αυτο εννοω και 2 χρονια..

Και ομως υπαρχουν, και ειναι και αρκετες....

Προχθες συναντησα μια γκομενα που μου ειχε γνωρισει μια φιλη μου...θυμαμαι την μερα που μου την γνωρισε μου ειπε: δεν σε βλεπω να την γαμας, δεν εχει να κανει με εσενα, απλα δεν εχει γαμηθει με κανεναν εδω και δυο χρονια. Πραγματι , οταν την συζητησα την γκομενα ηταν ξεκαθαρο οτι η γκομενα δεν το ειχε στα υποψιν να γαμηθει. Της ηταν αδιαφορο. Και μιλαμε το γκομενακι ωραιο, οχι σουπερ , αλλα καλο...!! Γυμνασμενο ψιλοτουμπανακι και στυλ να θες να το ξεκολιασεις. Ομως ηταν ξακαθαρο οτι δεν γαμιετα...οποτε αποχωρισα απο το προσκηνιο!! Την συναντησα προχθες τυχαια παρεα με την φιλη μου που μου την συστησε, επεσαν φιλια (στο μαγουλο ρεεεε) και καποια φαση που βρεθηκα μονος με την φιλη μου μου λεει οτι η τυπισσα ακομα πουτσα δεν εχει φαει....3 χρονια πλεον τωρα....

το συμπερασμα, καλα μην γαμιεσται ελλεηνιδες...αχαχααχ κομπλεξαρες....

URL]]

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Λογικό ειναι ρε συ,εγω θα προτιμούσα μια που ντυνεται ετσι σε ξενο σπίτι.Αν μενατε ποτέ μαζί και συνεχιζε να ντυνεται ετσι και Ιούλιο Αυγουστο εκει ναι θα ειχαμε θεμα.

αδερφε,δεν ειπα να βγει με το διαφονο baby doll Και την στρινγκαρα...ελεος

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
υποτιθεται ειναι κολλητες

εδω ειχε ερθει η γκομενα και εμενε στο σπιτι της φιλης μου και φοραγε μπιτζαμες με αρκουδακια ((λες και ειναι 10χρονο) χωρις να φαινεται τιποτα....μεχρι το λαιμο.....και εχει ωραιο σωμα το καυλακι...αλλα ειναι ασεξουαλικη

Πρωτον, φοβερη κολλητή να τη χαιρεται!! Πόσο τσόκαρο πρεπει να ειναι η άλλη για να κάθεται να λέει στον καθενα αν η φιλη της γαμιεται, εδω και πόσο καιρό εχει να γαμηθεί και τι φοράει στον υπνο? Δευτερον, για sleepover στην "κολλητή της" πήγε, τι περίμενες να φοράει ζαρτιερες?
Μάλλον η "κολλητη" ειναι μαλακισμενη και ζηλιάρα και προσπαθει να πεισει οτι: "μην κοιτάς που ειναι πιο ωραία γκόμενα απο μένα, ειναι ψυχρη και ασεξουαλ!". Τι μαλακισμενη!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πρωτον, φοβερη κολλητή να τη χαιρεται!! Πόσο τσόκαρο πρεπει να ειναι η άλλη για να κάθεται να λέει στον καθενα αν η φιλη της γαμιεται, εδω και πόσο καιρό εχει να γαμηθεί και τι φοράει στον υπνο? Δευτερον, για sleepover στην "κολλητή της" πήγε, τι περίμενες να φοράει ζαρτιερες?
Μάλλον η "κολλητη" ειναι μαλακισμενη και ζηλιάρα και προσπαθει να πεισει οτι: "μην κοιτάς που ειναι πιο ωραία γκόμενα απο μένα, ειναι ψυχρη και ασεξουαλ!". Τι μαλακισμενη!
ετσι..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ε ναι !!!

Και να συνεχισω ...

προχθες που τις συναντησα αυτες τις δυο ημουνα σε ενα μπαρακι με την γκομενα ενος φιλου μου και τον περιμεναμε μεχρι να παρκαρει. Βλεπει η γκομενα του φιλου μου που ηρθαν κοντα και σηκωθηκα και ττις φιλησα, και μια και ξερει το γουστο μου μου λλει μετα γιατι δεν κανεις τιποτα με το τουμπανακι...και της εξηγω την φαση οτι δεν γαμιεται...και μου απαντα: εχω και εγω μια φιλη μου που ειναι αγαμητη 1 χρονο και οποιος την πλησιαζει τους διωχνει....

2 περιπτωσεις ετσι στο ποδι που δεν γαμιουνται..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Δεν διαβαζεις τι γραφω μου φαινεται

Ειπα οτι δεν εμεινα στα λογια της φιλης. Ειπα οτι βρεθηκα μαζι της καποιες φορες και ειδα και εγω τετοια συμπεριφορα ασεξουαλ. Οκ, μπορει να μην με γουσταρε , αλλα στην τελικη διεπιστωσα και εγω ασχετα απο τα λεγομενα της φιλης του τι παιζει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε σε γούσταρε
Κολλημα με παλιό γκόμενο και συγκριση με ολους μετά
Παντρεμενο-δεσμευμένο περιστασιακό γαμιά
Κατάθλιψη

Αυτές αποφευγουν γενικά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε ναι !!!

Και να συνεχισω ...

προχθες που τις συναντησα αυτες τις δυο ημουνα σε ενα μπαρακι με την γκομενα ενος φιλου μου και τον περιμεναμε μεχρι να παρκαρει. Βλεπει η γκομενα του φιλου μου που ηρθαν κοντα και σηκωθηκα και ττις φιλησα, και μια και ξερει το γουστο μου μου λλει μετα γιατι δεν κανεις τιποτα με το τουμπανακι...και της εξηγω την φαση οτι δεν γαμιεται...και μου απαντα: εχω και εγω μια φιλη μου που ειναι αγαμητη 1 χρονο και οποιος την πλησιαζει τους διωχνει....

2 περιπτωσεις ετσι στο ποδι που δεν γαμιουνται..

μην βαζεις και το χερι στην φωτια παντως για το αν γαμιουνται. στην ελλαδα οι γυναικες ειναι θεμιτο να φαινονται ειτε οτι γαμιουνται σε σχεση ειτε οτι δεν γαμιουνται. Οτιδηποτε αλλο τις κανει πουταναρες και τις αποκλειει κοινωνικα απο το οραμα της αποκατάστασης που καλα κρατει . συνεπως...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Κατα την γνωμη μου στην καλυτερη ειναι αμυνες-ανασφαλειες τετοιου ειδους συμπεριφορες

Τελος παντων, για τις νορμαλ καταστασεις οι ελληνιδες θελουν πολυυυυυυυυ μπλα μπλα μεχρι να γαμηθουν για πρωτη φορα... μετα γαμιουνται αβερτα και καλα κανουν

ομως προσωπικα το πολυ μπλα μπλα το βαριεμαι οικτρα. Ενας κολλητος μου το παιζει το μπλα μπλα ...και του λεω ρε μαλακα τι λες  τοσες ωρες  και αρχισε να μου λεει τι λεει και η ουσι αειναι οτι εγω τετοιες μαλακιες απλα για το μπλα μπλα ωστε να προσεγγισω γκομενα απλα δεν λεω. Δεν μου βγαινουν τετοιες μαλακιες..δεν θα μπορω να κρατηθω και θα γελαω

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
μην βαζεις και το χερι στην φωτια παντως για το αν γαμιουνται. στην ελλαδα οι γυναικες ειναι θεμιτο να φαινονται ειτε οτι γαμιουνται σε σχεση ειτε οτι δεν γαμιουνται. Οτιδηποτε αλλο τις κανει πουταναρες και τις αποκλειει κοινωνικα απο το οραμα της αποκατάστασης που καλα κρατει . συνεπως...

συνεπως....mega μου

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κατα την γνωμη μου στην καλυτερη ειναι αμυνες-ανασφαλειες τετοιου ειδους συμπεριφορες

Τελος παντων, για τις νορμαλ καταστασεις οι ελληνιδες θελουν πολυυυυυυυυ μπλα μπλα μεχρι να γαμηθουν για πρωτη φορα... μετα γαμιουνται αβερτα και καλα κανουν

ομως προσωπικα το πολυ μπλα μπλα το βαριεμαι οικτρα. Ενας κολλητος μου το παιζει το μπλα μπλα ...και του λεω ρε μαλακα τι λες  τοσες ωρες  και αρχισε να μου λεει τι λεει και η ουσι αειναι οτι εγω τετοιες μαλακιες απλα για το μπλα μπλα ωστε να προσεγγισω γκομενα απλα δεν λεω. Δεν μου βγαινουν τετοιες μαλακιες

και εγω βαριεμαι οικτρα που ολοι που βαριεστε οικτρα με την γκρινια των ελληνιδων  το εκφραζετε σε 6566508 ποστ :grin:....life is a bitch δεχτειτε το και πηγαιντε παρακατω  :sunglasses:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom