αληθεια; ασχημη φαση..
ποιός θα το φανταζόταν έτσι;
αληθεια; ασχημη φαση..
ποιός θα το φανταζόταν έτσι;
κριμα ειναι αν συμβαινει. Δεν εχω αποψη αλλά το σεξ ειναι χαρα .
Για γκομενες ειναι η συζητηση οχι για πουτανες δικε μου.Οι περισσότερες Ελληνίδες είναι τύπου, ψεκάστε-σκουπίστε να φύγουμε. Γαμήσι ό,τι νάναι απλά και μόνο για να γίνεται. Λίγες θαρραλέες ξεπερνούν τα ταμπού τους και δοκιμάζουν πράγματα, οι υπόλοιπες γαμιούνται απλά και μόνο για να γαμιούνται.
Για γκομενες ειναι η συζητηση οχι για πουτανες δικε μου.
Πειστικη η ιστορια σου αδελφε...Αφου δεν σε εβλεπε να την γαμας οπως σου ειπε η φιλη σου,Στο ερωτημα αυτο μπορει κανεις να απαντησει οτι γουσταρουν το ....πλατωνικο γαμησι.
Ποσες ειναι αυτες οι ελληνιδες που ειναι αγαμητες πολυ καιρο...και με αυτο εννοω και 2 χρονια..
Και ομως υπαρχουν, και ειναι και αρκετες....
Προχθες συναντησα μια γκομενα που μου ειχε γνωρισει μια φιλη μου...θυμαμαι την μερα που μου την γνωρισε μου ειπε: δεν σε βλεπω να ητν γαμας, δεν εχει ν ακανει με εσενα, απλα δεν εχει γαμηθει με κανεναν εδω και δυο χρονια. Πραγματι , οταν την συζητησα την γκομενα ητνα ξεκαθαρο οτι η γκομενα δεν το ειχε στα υποψιν να γαμηθει. Της ηταν αδιαφορο. Και μιλαμε το γκομενακι ωραιο, οχι σουπερ , αλλα καλο...!! Γυμνασμενο ψιλοτουμπανακι και στυλ να θες να το ξεκολιασεις. Ομως ηταν ξακαθαρο οτι δεν γαμιετα...οποτε αποχωρισα απο το προσκηνιο!! Την συναντησα προχθες τυχαια παρεα με την φιλη μου που μου την συστησε, επεσαν φιλια (στο μαγουλο ρεεεε) και καποια φαση που βρεθηκα μονος με την φιλη μου μου λεει οτι η τυπισσα ακομα πουτσα δεν εχει φαει....3 χρονια πλεον τωρα....
το συμπερασμα, καλα μην γαμιεσται ελλεηνιδες...αχαχααχ κομπλεξαρες....
Πειστικη η ιστορια σου αδελφε...Αφου δεν σε εβλεπε να την γαμας οπως σου ειπε η φιλη σου,
τοτε γιατι στην γνωρισε;
μπας και σε ηθελε η φιλη;Γιατι η φιλη μου ηθελε να την σπρωξει ΜΠΑΣ και ξεκολλησιε και αρχισει να γαμιεται
δεν εχασα και τιποτα δικε μου με το να την συναντησω 3 φορες...
και μια μπυριτσαΜια με απ όλα.
μπας και σε ηθελε η φιλη;
Στο ερωτημα αυτο μπορει κανεις να απαντησει οτι γουσταρουν το ....πλατωνικο γαμησι.
Ποσες ειναι αυτες οι ελληνιδες που ειναι αγαμητες πολυ καιρο...και με αυτο εννοω και 2 χρονια..
Και ομως υπαρχουν, και ειναι και αρκετες....
Προχθες συναντησα μια γκομενα που μου ειχε γνωρισει μια φιλη μου...θυμαμαι την μερα που μου την γνωρισε μου ειπε: δεν σε βλεπω να την γαμας, δεν εχει να κανει με εσενα, απλα δεν εχει γαμηθει με κανεναν εδω και δυο χρονια. Πραγματι , οταν την συζητησα την γκομενα ηταν ξεκαθαρο οτι η γκομενα δεν το ειχε στα υποψιν να γαμηθει. Της ηταν αδιαφορο. Και μιλαμε το γκομενακι ωραιο, οχι σουπερ , αλλα καλο...!! Γυμνασμενο ψιλοτουμπανακι και στυλ να θες να το ξεκολιασεις. Ομως ηταν ξακαθαρο οτι δεν γαμιετα...οποτε αποχωρισα απο το προσκηνιο!! Την συναντησα προχθες τυχαια παρεα με την φιλη μου που μου την συστησε, επεσαν φιλια (στο μαγουλο ρεεεε) και καποια φαση που βρεθηκα μονος με την φιλη μου μου λεει οτι η τυπισσα ακομα πουτσα δεν εχει φαει....3 χρονια πλεον τωρα....
το συμπερασμα, καλα μην γαμιεσται ελλεηνιδες...αχαχααχ κομπλεξαρες....
Στο κεφάλι- coffee table? Μετά την πίπα στα γόνατα?και μια μπυριτσα
Mια χαρα γαμιουνται αν τους το βγαζει ο αντρας.Αν ειναι μαμουχαλος δεν προκειται.
Και το ιδιο ισχυει και με εμας.
Mια χαρα γαμιουνται αν τους το βγαζει ο αντρας.Αν ειναι μαμουχαλος δεν προκειται.Γιατι η φιλη μου ηθελε να την σπρωξει ΜΠΑΣ και ξεκολλησιε και αρχισει να γαμιεται
δεν εχασα και τιποτα δικε μου με το να την συναντησω 3 φορες...
Αδελφε, πιστευυεις οτι οι ελληνιδεσ γαμιουνται χωρις δευτερη , τριτη και χιλιοστη σκεψη...??? Ναναι καλα οι μαναδεσ τους και οι μπαμπαδες τους.....Εξαιρουνται λιγες περιτπωσεις
υποτιθεται ειναι κολλητεςΑυτο το πραγμα, που παίρνετε 2-3 μεμονωμενες ιστορίες και τις αναγαγετε σε γενικό κανόνα.... για να μη σχολιασω το πως η "φιλη σου" ηταν τόσο σιγουρη για το τι συμβαινει στο κρεββατι της αλλης.
Τι περίμενες να φοράει? Baby doll και string? Και να μην σου καθόταν και να ειχαμε Κυριακάτικο θέμα μετά εδώ? "Το πουτανί χωρίς βρακι"υποτιθεται ειναι κολλητες
εδω ειχε ερθει η γκομενα και εμενε στο σπιτι της φιλης μου και φοραγε μπιτζαμες με αρκουδακια ((λες και ειναι 10χρονο) χωρις να φαινεται τιποτα....μεχρι το λαιμο.....και εχει ωραιο σωμα το καυλακι...αλλα ειναι ασεξουαλικη