Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι περισσότερες Ελληνίδες είναι τύπου, ψεκάστε-σκουπίστε να φύγουμε. Γαμήσι ό,τι νάναι απλά και μόνο για να γίνεται. Λίγες θαρραλέες ξεπερνούν τα ταμπού τους και δοκιμάζουν πράγματα, οι υπόλοιπες γαμιούνται απλά και μόνο για να γαμιούνται.
Για γκομενες ειναι η συζητηση οχι για πουτανες δικε μου.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Στο ερωτημα αυτο μπορει κανεις να απαντησει οτι γουσταρουν το ....πλατωνικο γαμησι.

Ποσες ειναι αυτες οι ελληνιδες που ειναι αγαμητες πολυ καιρο...και με αυτο εννοω και 2 χρονια..

Και ομως υπαρχουν, και ειναι και αρκετες....

Προχθες συναντησα μια γκομενα που μου ειχε γνωρισει μια φιλη μου...θυμαμαι την μερα που μου την γνωρισε μου ειπε: δεν σε βλεπω να την γαμας, δεν εχει να κανει με εσενα, απλα δεν εχει γαμηθει με κανεναν εδω και δυο χρονια. Πραγματι , οταν την συζητησα την γκομενα ηταν ξεκαθαρο οτι η γκομενα δεν το ειχε στα υποψιν να γαμηθει. Της ηταν αδιαφορο. Και μιλαμε το γκομενακι ωραιο, οχι σουπερ , αλλα καλο...!! Γυμνασμενο ψιλοτουμπανακι και στυλ να θες να το ξεκολιασεις. Ομως ηταν ξακαθαρο οτι δεν γαμιετα...οποτε αποχωρισα απο το προσκηνιο!! Την συναντησα προχθες τυχαια παρεα με την φιλη μου που μου την συστησε, επεσαν φιλια (στο μαγουλο ρεεεε) και καποια φαση που βρεθηκα μονος με την φιλη μου μου λεει οτι η τυπισσα ακομα πουτσα δεν εχει φαει....3 χρονια πλεον τωρα....

το συμπερασμα, καλα μην γαμιεσται ελλεηνιδες...αχαχααχ κομπλεξαρες....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στο ερωτημα αυτο μπορει κανεις να απαντησει οτι γουσταρουν το ....πλατωνικο γαμησι.

Ποσες ειναι αυτες οι ελληνιδες που ειναι αγαμητες πολυ καιρο...και με αυτο εννοω και 2 χρονια..

Προχθες συναντησα μια γκομενα που μου ειχε γνωρισει μια φιλη μου...θυμαμαι την μερα που μου την γνωρισε μου ειπε: δεν σε βλεπω να ητν γαμας, δεν εχει ν ακανει με εσενα, απλα δεν εχει γαμηθει με κανεναν εδω και δυο χρονια. Πραγματι , οταν την συζητησα την γκομενα ητνα ξεκαθαρο οτι η γκομενα δεν το ειχε στα υποψιν να γαμηθει. Της ηταν αδιαφορο. Και μιλαμε το γκομενακι ωραιο, οχι σουπερ , αλλα καλο...!! Γυμνασμενο ψιλοτουμπανακι και στυλ να θες να το ξεκολιασεις. Ομως ηταν ξακαθαρο οτι δεν γαμιετα...οποτε αποχωρισα απο το προσκηνιο!! Την συναντησα προχθες τυχαια παρεα με την φιλη μου που μου την συστησε, επεσαν φιλια (στο μαγουλο ρεεεε) και καποια φαση που βρεθηκα μονος με την φιλη μου μου λεει οτι η τυπισσα ακομα πουτσα δεν εχει φαει....3 χρονια πλεον τωρα....

Πειστικη η ιστορια σου αδελφε...Αφου δεν σε εβλεπε να την γαμας οπως σου ειπε η φιλη σου,
τοτε γιατι στην γνωρισε; :2funny:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πειστικη η ιστορια σου αδελφε...Αφου δεν σε εβλεπε να την γαμας οπως σου ειπε η φιλη σου,
τοτε γιατι στην γνωρισε; :2funny:

Γιατι η φιλη μου ηθελε να την σπρωξει ΜΠΑΣ και ξεκολλησιε και αρχισει να γαμιεται

δεν εχασα και τιποτα δικε μου με το να την συναντησω 3 φορες...

Αδελφε, πιστευυεις οτι οι ελληνιδεσ γαμιουνται χωρις δευτερη , τριτη και χιλιοστη σκεψη...??? Ναναι καλα οι μαναδεσ τους και οι μπαμπαδες τους.....Εξαιρουνται λιγες περιτπωσεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι η φιλη μου ηθελε να την σπρωξει ΜΠΑΣ και ξεκολλησιε και αρχισει να γαμιεται

μπας και σε ηθελε η φιλη;  :rolleyes:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
με τυροκαυτερη και γιαουρτλου

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Προχθες συναντησα μια γκομενα που μου ειχε γνωρισει μια φιλη μου...θυμαμαι την μερα που μου την γνωρισε μου ειπε: δεν σε βλεπω να την γαμας, δεν εχει να κανει με εσενα, απλα δεν εχει γαμηθει με κανεναν εδω και δυο χρονια. Πραγματι , οταν την συζητησα την γκομενα ηταν ξεκαθαρο οτι η γκομενα δεν το ειχε στα υποψιν να γαμηθει. Της ηταν αδιαφορο. Και μιλαμε το γκομενακι ωραιο, οχι σουπερ , αλλα καλο...!! Γυμνασμενο ψιλοτουμπανακι και στυλ να θες να το ξεκολιασεις. Ομως ηταν ξακαθαρο οτι δεν γαμιετα...οποτε αποχωρισα απο το προσκηνιο!! Την συναντησα προχθες τυχαια παρεα με την φιλη μου που μου την συστησε, επεσαν φιλια (στο μαγουλο ρεεεε) και καποια φαση που βρεθηκα μονος με την φιλη μου μου λεει οτι η τυπισσα ακομα πουτσα δεν εχει φαει....3 χρονια πλεον τωρα....

Αυτο το πραγμα, που παίρνετε 2-3 μεμονωμενες ιστορίες και τις αναγαγετε σε γενικό κανόνα.... :headbang:  για να μη σχολιασω το πως η "φιλη σου" ηταν τόσο σιγουρη για το τι συμβαινει στο κρεββατι της αλλης.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Mια χαρα γαμιουνται αν τους το βγαζει ο αντρας.Αν ειναι μαμουχαλος δεν προκειται.
Και το ιδιο ισχυει και με εμας.

Θελετε ΠΟΛΥΥΥ μπλα μπλα για να αρχισετε να γαμιεσται...και εγω το βαριεμαι το πολυυυυυυ μπλα μπλα..

οταν αρχισετε και γαμιεστε τοτε ναι γαμιεστε καλα. Το ζητημα ειναι οτι για να φτασετε να πηδηχθειτε θελετε πολυ μπλα μπλα και ΒΑΡΙΕΜΑΙ προσωπικα

"Και το ιδιο ισχυει και με εμας." τι εννοοεις μεαυτο??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Αδελφε, πιστευυεις οτι οι ελληνιδεσ γαμιουνται χωρις δευτερη , τριτη και χιλιοστη σκεψη...??? Ναναι καλα οι μαναδεσ τους και οι μπαμπαδες τους.....Εξαιρουνται λιγες περιτπωσεις
Mια χαρα γαμιουνται αν τους το βγαζει ο αντρας.Αν ειναι μαμουχαλος δεν προκειται.
Και το ιδιο ισχυει και με εμας.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αυτο το πραγμα, που παίρνετε 2-3 μεμονωμενες ιστορίες και τις αναγαγετε σε γενικό κανόνα.... :headbang:  για να μη σχολιασω το πως η "φιλη σου" ηταν τόσο σιγουρη για το τι συμβαινει στο κρεββατι της αλλης.
υποτιθεται ειναι κολλητες

εδω ειχε ερθει η γκομενα και εμενε στο σπιτι της φιλης μου και φοραγε μπιτζαμες με αρκουδακια ((λες και ειναι 10χρονο) χωρις να φαινεται τιποτα....μεχρι το λαιμο.....και εχει ωραιο σωμα το καυλακι...αλλα ειναι ασεξουαλικη

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σαφώς και υπάρχει και πολλή αγαμία σε πολλές γυναίκες.

την συνηθίζουν (την αγαμία) και μπορούν να ζήσουν με αυτή πιο εύκολα από εμάς.

όχι οτι δεν τις πειράζει βέβαια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
υποτιθεται ειναι κολλητες

εδω ειχε ερθει η γκομενα και εμενε στο σπιτι της φιλης μου και φοραγε μπιτζαμες με αρκουδακια ((λες και ειναι 10χρονο) χωρις να φαινεται τιποτα....μεχρι το λαιμο.....και εχει ωραιο σωμα το καυλακι...αλλα ειναι ασεξουαλικη
Τι περίμενες να φοράει? Baby doll και string? Και να μην σου καθόταν και να ειχαμε Κυριακάτικο θέμα μετά εδώ? "Το πουτανί χωρίς βρακι"

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom