Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κατα την γνωμη μου στην καλυτερη ειναι αμυνες-ανασφαλειες τετοιου ειδους συμπεριφορες

Τελος παντων, για τις νορμαλ καταστασεις οι ελληνιδες θελουν πολυυυυυυυυ μπλα μπλα μεχρι να γαμηθουν για πρωτη φορα... μετα γαμιουνται αβερτα και καλα κανουν

ομως προσωπικα το πολυ μπλα μπλα το βαριεμαι οικτρα. Ενας κολλητος μου το παιζει το μπλα μπλα ...και του λεω ρε μαλακα τι λες  τοσες ωρες  και αρχισε να μου λεει τι λεει και η ουσι αειναι οτι εγω τετοιες μαλακιες απλα για το μπλα μπλα ωστε να προσεγγισω γκομενα απλα δεν λεω. Δεν μου βγαινουν τετοιες μαλακιες..δεν θα μπορω να κρατηθω και θα γελαω
ε πως θα κινησεις το ενδιαφερον; σε μια γκομενα; η με την υπεροχη εμφανιση, η με την φοβερη δουλεια η θεση ειτε με το μπλα μπλα . καπως πρεπει να τραβηξεις στο βλεμμα . Εδω τα πουλια στην φυση κανουν ολοκληρες μαζες για τα τα δει το θηλυκό και να τα επιλέξει. αλλα εχουν πλουμιστα φτερα κτλ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ε ναι !!!
Και να συνεχισω ...
προχθες που τις συναντησα αυτες τις δυο ημουνα σε ενα μπαρακι με την γκομενα ενος φιλου μου και τον περιμεναμε μεχρι να παρκαρει. Βλεπει η γκομενα του φιλου μου που ηρθαν κοντα και σηκωθηκα και ττις φιλησα, και μια και ξερει το γουστο μου μου λλει μετα γιατι δεν κανεις τιποτα με το τουμπανακι...και της εξηγω την φαση οτι δεν γαμιεται...και μου απαντα: εχω και εγω μια φιλη μου που ειναι αγαμητη 1 χρονο και οποιος την πλησιαζει τους διωχνει....

2 περιπτωσεις ετσι στο ποδι που δεν γαμιουνται..
ξεχνας οτι η γυναικα ζει χωρις σεξ πολυ ευκολοτερα απο τον ανδρα.
ειδικοτερα oι μουναρες μπορει να περασει καιρος και να μεινουν αγαμητες..
το να βρουν πουτσο ειναι οσο δυσκολο ειναι για σενα το να πας στην κουζινα και να πιεις ενα ποτηρι νερο.
ετσι δεν το εχουν σα ζητημα προς επιλυση στο κεφαλι τους,και ισως ακομη και να το αμελουν πολλες φορες

οι μετριες απο την αλλη ειτε γαμιουνται για επιβεβαιωση
ειτε αξιολογουν(λανθασμενα) τον ευατο τους ως μουναρες..επειδη δε λαμβανουν την αποδοχη που αξιζουν στο μυαλο τους,
βγαζουν κομπλεξ με αποτελεσμα να αναμενουν το ραιαν γκοζλινγκ ειδικευμενο νευροχειρουργο με εργαλειο 25 ποντους που τους αξιζει...(με αλλα λογια μενουν αγαμητες δηλαδη).

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
μην βαζεις και το χερι στην φωτια παντως για το αν γαμιουνται. στην ελλαδα οι γυναικες ειναι θεμιτο να φαινονται ειτε οτι γαμιουνται σε σχεση ειτε οτι δεν γαμιουνται. Οτιδηποτε αλλο τις κανει πουταναρες και τις αποκλειει κοινωνικα απο το οραμα της αποκατάστασης που καλα κρατει . συνεπως...

True...
Ειδικά αυτό με την καλή έξωθεν μαρτυρία σαν προσόν μελλοντικής αποκατάστασης το βλέπω έντονα και σε κοπέλες του κύκλου μου. Αλλά μη νομίζεις ότι είναι εύκολο για όλες να πάνε σε ένα μπαρ και να βρουν κάποιον για γαμήσι στη ζούλα. Πρέπει και να "το 'χεις". Και στο κύκλο της μέσης ελληνίδας τα ONS είναι τζιζ. Πρώτον γιατί εμείς είμαστε πολύ πιο κουτσομπόληδες από εσάς και δεύτερον, όπως λέει και μια παλιά ινδιάνικη παροιμία, "πήδημα που δε λέγεται, πήδημα δε λογάται"  :grin: 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξεχνας οτι η γυναικα ζει χωρις σεξ πολυ ευκολοτερα απο τον ανδρα.
ειδικοτερα oι μουναρες μπορει να περασει καιρος και να μεινουν αγαμητες..
το να βρουν πουτσο ειναι οσο δυσκολο ειναι για σενα το να πας στην κουζινα και να πιεις ενα ποτηρι νερο.
ετσι δεν το εχουν σα ζητημα προς επιλυση στο κεφαλι τους,και ισως ακομη και να το αμελουν πολλες φορες

οι μετριες απο την αλλη ειτε γαμιουνται για επιβεβαιωση
ειτε θεωρουν τον ευατο τους μουναρες αλλα επειδη δεν εχουν την αποδοχη που αξιζουν στο μυαλο τους,βγαζουν κομπλεξ με αποτελεσμα να αναμενουν το ραιαν γκοζλινγκ ειδικευμενο νευροχειρουργο με εργαλειο 25 ποντους που τους αξιζει...
(με αλλα λογια μενουν αγαμητες δηλαδη).
εσυ θεωρεις οτι πιο πολυ γαμιουνται οι μετριες ή οι μουναρες;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν υπάρχουν γκόμενες αγάμητες.
Ολο και κάπως βολεύονται(άντε ενα ελαχιστο ποσοστό κι αυτό οχι για πολύ καιρό)
Οσες δεν εχουν δεσμό πιθανόν να εχουν και 2-3 για ξεκάβλωμα.Τι περιμένετε να το κάνουν βουκινο?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ξέρεις δεν θα πας στην καφετέρια και θα έρθει η άλλη να σου πει: "Καλησπέρα,θέλεις να με γαμήσεις?" . :grin:

Πρέπει και να μιλάς λίγο. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κατα την γνωμη μου στην καλυτερη ειναι αμυνες-ανασφαλειες τετοιου ειδους συμπεριφορες

Τελος παντων, για τις νορμαλ καταστασεις οι ελληνιδες θελουν πολυυυυυυυυ μπλα μπλα μεχρι να γαμηθουν για πρωτη φορα... μετα γαμιουνται αβερτα και καλα κανουν

ομως προσωπικα το πολυ μπλα μπλα το βαριεμαι οικτρα. Ενας κολλητος μου το παιζει το μπλα μπλα ...και του λεω ρε μαλακα τι λες  τοσες ωρες  και αρχισε να μου λεει τι λεει και η ουσι αειναι οτι εγω τετοιες μαλακιες απλα για το μπλα μπλα ωστε να προσεγγισω γκομενα απλα δεν λεω. Δεν μου βγαινουν τετοιες μαλακιες..δεν θα μπορω να κρατηθω και θα γελαω
Ρε δικε μου οι εποχες που με ενα ουγκ και μια ροπαλια γαμουσες εχουν περασει εδω και εκατομμυρια χρονια.
Αν δεν εισαι ικανος ουτε απλα να μιλησεις σε μια γκομενα πως περιμενεις να σου κατσει;Πας στις πουτανες,και τελειωνει
η ιστορια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε δικε μου οι εποχες που με ενα ουγκ και μια ροπαλια γαμουσες εχουν περασει εδω και εκατομμυρια χρονια.
Αν δεν εισαι ικανος ουτε απλα να μιλησεις σε μια γκομενα πως περιμενεις να σου κατσει;Πας στις πουτανες,και τελειωνει
η ιστορια.
μαστερ ενταξει δεν χρειαζεται να βγαλεις τον μεγαλο ρητορικο λογο για να γαμησεις......μην τρελαθουμε....αμα δειξεις τι εισαι και τι θες θα γαμησεις.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ε πως θα κινησεις το ενδιαφερον; σε μια γκομενα; η με την υπεροχη εμφανιση, η με την φοβερη δουλεια η θεση ειτε με το μπλα μπλα . καπως πρεπει να τραβηξεις στο βλεμμα . Εδω τα πουλια στην φυση κανουν ολοκληρες μαζες για τα τα δει το θηλυκό και να τα επιλέξει. αλλα εχουν πλουμιστα φτερα κτλ

Ορθη τοποθετηση (αν και πιθανοτατα να εισαι καθιμενη..χαχα) αλλα ειλικρινα βαριεμαι το μπλα μπλα. Ισως γιατι εκτιμω περισσοτερα μια γκομενα (που εννοειται θα μου αρεσει εμφανισιακα) που δεν θα χρειαστει να με "πουλησω"-"προμοταρω".

Δεν θεωρω οτι ειμαι και τραγικα ασχημος, δεν φερω για κατεξοχην ελληνας κατα τα λεγομενα των γυναικων που γνωριζω ( στο εξωτερικο που εμεινα χρονια πολλα για ιταλο-ισπανο με νομιζαν).

Τελος παντων...βαριεμαι το μπλα μπλα και εκει υστερω στο παιχνιδι με τις ελληνιδες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το απλό γαμήσι,όχι το σχεσάτο ειναι θέμα στιγμής-διάθεσης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με τον γιατρο,τον δικηγορο,τον λεφτα,τον πριγκηπα δινουν και κωλο αμα λαχει να πουμε..... ;)
E οταν σου ελεγαν οι γονεις σου να σπουδασεις,δεν τους ακουγες.Τραβα τα τωρα. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
True...
Ειδικά αυτό με την καλή έξωθεν μαρτυρία σαν προσόν μελλοντικής αποκατάστασης το βλέπω έντονα και σε κοπέλες του κύκλου μου. Αλλά μη νομίζεις ότι είναι εύκολο για όλες να πάνε σε ένα μπαρ και να βρουν κάποιον για γαμήσι στη ζούλα. Πρέπει και να "το 'χεις". Και στο κύκλο της μέσης ελληνίδας τα ONS είναι τζιζ. Πρώτον γιατί εμείς είμαστε πολύ πιο κουτσομπόληδες από εσάς και δεύτερον, όπως λέει και μια παλιά ινδιάνικη παροιμία, "πήδημα που δε λέγεται, πήδημα δε λογάται"  :grin:  
ναι δεν διαφωνω . Παρολα αυτα σε ανθρωπο που δεν ξερουν τι θα πουν; ναι γαμιεμαι απο δω και απο κει; τεσπα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα για το αν γαμιουνται η οχι οι ελληνιδες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom