Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μετάφραση: Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και δε την αφήνει η χαρά"

Σε εμενα πάει αυτο? Δεν εννοουσα οτι εγω εχω εμφανιση μοντελου, μην ανησυχεις. Γενικα μιλάω. Φοβερο μοντελο με υψος 1,67 θα πάρουν φωτια οι πασαρελες   :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε εμενα πάει αυτο? Δεν εννοουσα οτι εγω εχω εμφανιση μοντελου, μην ανησυχεις. Γενικα μιλάω. Φοβερο μοντελο με υψος 1,67 θα πάρουν φωτια οι πασαρελες  :2funny: :2funny:
όχι μωρή για σένα.Αυτό που έγραψες μετάφρασα.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Σε εμενα πάει αυτο? Δεν εννοουσα οτι εγω εχω εμφανιση μοντελου, μην ανησυχεις. Γενικα μιλάω. Φοβερο μοντελο με υψος 1,67 θα πάρουν φωτια οι πασαρελες   :2funny: :2funny:

1,67 + 12 (15) = 180 ΜΕΣΟ ορο .... μια χαρα πρωτο μπο`ι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
θελει η πουτανα να γαμηθει και δε βρισκει λεφτα
Φίλος νταβατζής στη Θεσσαλονίκη μου λέει συνέχεια,οι χορηγοί τελείωσαν.Μόνο το γαμήσι του 20-30 ευρώ δε θα πεθάνει.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Φίλος νταβατζής στη Θεσσαλονίκη μου λέει συνέχεια,οι χορηγοί τελείωσαν.Μόνο το γαμήσι του 20-30 ευρώ δε θα πεθάνει.

εχεις τις σωστες γνωριμιες και αφηνεις τον chris να ταλαιπωρειται :headbang: :headbang: :headbang:

δεν εισαι ενταξει τυπε :huh: :huh:

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Έπρεπε να υπαρχή και κουμπί : Πάλι σε μαλακίες θα ψηφίσω ?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε Chriss. Πρώτον συμφιλιώσου με την ιδέα ότι δεν είσαι πλούσιος η αν είσαι μάγκας γίνε πλούσιος. Δεύτερον άν φθάνεις στο σημείο να παρακαλάς τις γυναίκες έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι. Τις γυναίκες τις κυνηγάς τις φλερτάρεις τις διεκδικείς κλπ αλλά ποτέ δεν τις παρακαλάς. Κάνεις όμορφα και έξυπνα τη κίνησή σου και αν ανταποκριθεί έχει καλώς. αν όχι το 50% του πληθυσμού γυναίκες είναι πας για άλλα.

Φίλη Μαρκέλα. Οπως το λες είναι. Από όλα έχει ο μπαξές σε ο΄λους τουσ χώρους έτσι λοιπόν και στο χώρο των όμορφων γυναικών και των μοντέλων. Ομως θα προσθέσω κάτι στη σκέψη σου που το έχω ανακαλύψει''the hard way'' η δουλειά σου σε διαμορφώνει σε σμιλεύει. Οι γέροι μου το έλεγαν παλιά κάπως έτσι ''είσαι ότι δουλειά κάνεις'' και δεν το καταλάβαινα. Οταν λοιπον μια κοπέλα με προδιαγραφές εμφάνισης μοντέλου μπεί στο συγκεκριμμένο χώρο του modelling ακόμη και αν πνευματικά και ηθικά είναι άψογη, στις περισότερες περιπτώσεις θα πάρει την άγουσα. Ποια είναι αυτή. Εν συντομία η κατάσταση περιγράφεται από τον όρο ΄΄Πουτανιλίκι light and high end ''. Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν και κατά τη γνώμη μου αποτελούν το όνειρο κάθε άντρα που δουλεύει το κεφάλι του.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Φίλε Chriss. Πρώτον συμφιλιώσου με την ιδέα ότι δεν είσαι πλούσιος η αν είσαι μάγκας γίνε πλούσιος. Δεύτερον άν φθάνεις στο σημείο να παρακαλάς τις γυναίκες έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι. Τις γυναίκες τις κυνηγάς τις φλερτάρεις τις διεκδικείς κλπ αλλά ποτέ δεν τις παρακαλάς. Κάνεις όμορφα και έξυπνα τη κίνησή σου και αν ανταποκριθεί έχει καλώς. αν όχι το 50% του πληθυσμού γυναίκες είναι πας για άλλα.

Φίλη Μαρκέλα. Οπως το λες είναι. Από όλα έχει ο μπαξές σε ο΄λους τουσ χώρους έτσι λοιπόν και στο χώρο των όμορφων γυναικών και των μοντέλων. Ομως θα προσθέσω κάτι στη σκέψη σου που το έχω ανακαλύψει''the hard way'' η δουλειά σου σε διαμορφώνει σε σμιλεύει. Οι γέροι μου το έλεγαν παλιά κάπως έτσι ''είσαι ότι δουλειά κάνεις'' και δεν το καταλάβαινα. Οταν λοιπον μια κοπέλα με προδιαγραφές εμφάνισης μοντέλου μπεί στο συγκεκριμμένο χώρο του modelling ακόμη και αν πνευματικά και ηθικά είναι άψογη, στις περισότερες περιπτώσεις θα πάρει την άγουσα. Ποια είναι αυτή. Εν συντομία η κατάσταση περιγράφεται από τον όρο ΄΄Πουτανιλίκι light and high end ''. Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν και κατά τη γνώμη μου αποτελούν το όνειρο κάθε άντρα που δουλεύει το κεφάλι του.

''είσαι ότι δουλειά κάνεις'', αυτο προσπαθουσα πριν μια βδομαδα να εξηγησω σε μια τυπισσα, οτι δηλαδη η εργασια που κανουμε διαμορφωνει το ατομο σε ενα βαθμο. Δεν το επιανε....οποτε το αφησα.....

Chris, την σημερινη φαση στην ανεφερα για να χαλαρωσεις και να προχωρησεις...ξεκολλα και προχωρα μπροστα. Θα φας απορριψη ειναι σιγουρο αυτο, αλλα αυτο ειναι το παιχνιδι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
''είσαι ότι δουλειά κάνεις''
Για πολλά χρόνια εκανα μια δουλειά που είχε κάποια σχέση με το σεξ(νόμιμη όχι νταβατζιλικια και τέτοια)
Ναι μεν τη διάλεξα "γιατί ήμουν εγώ" αλλά απ την άλλη λόγου αυτής της ενασχόλησης σε κάθε γνωριμία μου(αντανακλαστικά)έβγαζα ΚΑΙ το ακριβώς αντίθετο.Το πιο ιντελεκτουέλ,το πιο συντροφικό κλπ.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ασχετο (ισως οχι και τοσο πολυ τελικα - εξηγουνται πολλα) και οφ τοπικ, σε ενα αλλο θεμα γραφει ενας τυπος οτι φοβαται τον στρατο

ρε δεν παμε καλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang:

Εκανα στρατο 23 μηνες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ενω μπορουσα να τον αποφυγω λογο διπλης υπηκοοτητας....και οι αλλοι φοβονται το στρατο ..και μετα θελουν να ριξουν γκομενακια και να γλειψουν υγρα μου..χειλα.

κυκλοφορει πολυ μαλακινση τελικα

μπουρδελο .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε House of fun. H συμπεριφορά σου είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Πιστεύω ότι όταν συνηδειτοποείς την αιτία του το κοντρολάρεις καλύτερα. Εχεις προσέξει πόσο φοβισμένοι και υπερπροστατευτικοί είναι οι αστυνομικοί με τα παιδιά τους λόγω του ότι η δουλειά τους τους κάνει έτσι ??

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

ολες σχεδον να τις παρακαλας θελουν.να σε παιζουν οπως θελουν αυτες.εχω και αλλους παλιους40+τυπους που μου λενε τα ιδια.να περασουν το δικο τους με καθε τροπο.οταν ομως βρισκουν λεφτάδες καθονται με την ουρα στα σκελια

Επισκέπτης
Για πολλά χρόνια εκανα μια δουλειά που είχε κάποια σχέση με το σεξ(νόμιμη όχι νταβατζιλικια και τέτοια)
Ναι μεν τη διάλεξα "γιατί ήμουν εγώ" αλλά απ την άλλη λόγου αυτής της ενασχόλησης σε κάθε γνωριμία μου(αντανακλαστικά)έβγαζα ΚΑΙ το ακριβώς αντίθετο.Το πιο ιντελεκτουέλ,το πιο συντροφικό κλπ.

sex shop ειχες ε ?  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τοκλεισες το μαγαζι ρε?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε House of fun. H συμπεριφορά σου είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Πιστεύω ότι όταν συνηδειτοποείς την αιτία του το κοντρολάρεις καλύτερα. Εχεις προσέξει πόσο φοβισμένοι και υπερπροστατευτικοί είναι οι αστυνομικοί με τα παιδιά τους λόγω του ότι η δουλειά τους τους κάνει έτσι ??
Πάνω κάτι έτσι.Αλλά σίγουρα υπήρχαν κι οι δυο πλευρές στον χαρακτηρα μου ήδη.
Γι αυτό στο ερώτημα τι θέλουν οι γυναίκες, απαντάω: Σκίσιμο ,στοργή και προδέρμ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ολες σχεδον να τις παρακαλας θελουν.να σε παιζουν οπως θελουν αυτες.εχω και αλλους παλιους40+τυπους που μου λενε τα ιδια.να περασουν το δικο τους με καθε τροπο.οταν ομως βρισκουν λεφτάδες καθονται με την ουρα στα σκελια
Oι αντρες που παρακαλανε και καθονται σουζα στην γκομενα,απλα δεν ειναι αντρες.Και δυστυχως ειναι
οι περισσοτεροι ετσι.Με την ουρα στα σκελια θα κατσει η γκομενα οχι οταν εχεις λεφτα αλλα αν ξερεις να
την κουμανταρεις.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε admin,το δικό μου θέμα γιατί το έσβησες τελείως ??

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom