Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AngrySex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτον, ο φετιχισμός είναι καθαρά αντρική παραφιλία. Δεν υπάρχουν γυναίκες φετιχίστριες.

Έτσι λες;

Με ερεθίζει να βλέπω ωραία αντρικά χέρια, κυρίως τα δάχτυλα και να τα φαντάζομαι να διεισδύουν μέσα μου.
Είτε ενός τυχαίου άντρα στο μετρό με ωραία δάχτυλα, είτε στον δρόμο.. είτε οπουδήποτε.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Εμένα με τρελάνει να είμαι ντυμένη τσουλα και να με περνούν σε δημοσιους χωρους βάρβαροι αντρες που να τους αρεσει να βριζουν και να ξεφτελιζουν!!!

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Εμένα με τρελαίνει η γυναικα να φοράει φούστα χωρίς εσωρουχα και να με προκαλεί έξω, δημόσια. Κατι σαν  το.βασικό ενστικτο. Τρελλα λεμε !

12points

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τρελαίνομαι να φοράω ψηλοτάκουνα!!!!!

novusordo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
497
Πόντοι
301
Εγω εχω ενα φετιχ..να χυνω μεσα σε γυναικες χωρις προφυλακτικο εις γνωσιν τους..χτες εχυσα μεσα σε 2 γυναικες,μεσα σε 24 ωρες..η μια ειναι στριππερ που σταματησε κ πιστευει σε σχεση με εμενα,η αλλη ειναι κωλομπαρου μεγαλουτσικη μιλφ!

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Εγω εχω ενα φετιχ..να χυνω μεσα σε γυναικες χωρις προφυλακτικο εις γνωσιν τους..χτες εχυσα μεσα σε 2 γυναικες,μεσα σε 24 ωρες..η μια ειναι στριππερ που σταματησε κ πιστευει σε σχεση με εμενα,η αλλη ειναι κωλομπαρου μεγαλουτσικη μιλφ!
ΦΕΤΙΧ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ........ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ !!!!

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Καλησπερα μαγκες, να σας κανω μια ερωτηση καπως περιεργη ... Δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει το αυταρχικο [στραπον,βρισιδια κλπ ] ή απλα το κανω για να τιμωρησω τον εαυτο μου που δε μπορω να βρω γκομενα [26 ετων, χωρις οτιδηποτε κοντα στο μονιμο μεχρι τωρα].

Μ'αρεσουν τα βρισιδια - σφαλιαρες - φτυσιμο αλλα στο στραπον [ ενω η αισθηση προφανως ειναι καλη ] σκαλωνω πολυ και μου αρεσει μονο οταν εχω πολυ καιρο να κανω σεξ. Δηλαδη οταν την πεφτω σε καποια δε μου περναει καν απο το μυαλο το αυταρχικο κομματι. Βγαινει στην επιφανεια μονο οταν εχω πολυ καιρο να κανω σεξ .
Τι γνωμη εχετε ?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
το φετιχ μου ειναι πως δεν εχω φετιχ

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
69
Πόντοι
1
Εμενα μου αρεσει η γυναικα να εχει γαλα στο στηθος δινω τα παντα !!!!!!!!

dimmd84

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
0
Ballbusting είτε με γόβες  είτε ξυπόλυτη και μετά trampling σε όλο το σώμα.

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
......να γαμω και να δέρνω ! :knockinb:  :s&m_1: :knockinb::s&m_1:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Έτσι λες;

Με ερεθίζει να βλέπω ωραία αντρικά χέρια, κυρίως τα δάχτυλα και να τα φαντάζομαι να διεισδύουν μέσα μου.
Είτε ενός τυχαίου άντρα στο μετρό με ωραία δάχτυλα, είτε στον δρόμο.. είτε οπουδήποτε.
[/quote
Έτσι λες;

πουτσες δεν ερεθίζεσαι όταν βλέπεις?

dimmd84

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
0
Trampling με γόβες από μωρό μέχρι 55kg, σε όλο το κορμί και πόδι στο στόμα μέχρι πνιγμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom