Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εμένα μου αρέσει να βάζω ένα καλσόν στο κεφάλι, και να τρέχω γυμνός στα πάρκα με το πουλί στο χέρι τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, και να τρομάζω τους περαστικούς....
καύλα λέμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λέτε να το κοιτάξω ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός γόβες-ζαρτιέρες....
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνω τούρμπο αμα το δω
Αφού ακόμα θυμάμαι που μια παλιά μου γκόμενα είχε βάλει μαύρες γόβες και ζαρτιέρες για να με φτιάξει και κατάφερα να τη πηδήξω 8 φορές σε μια νύχτα.....!!!!!!!!!!!!

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εμένα μου αρέσει να βάζω ένα καλσόν στο κεφάλι, και να τρέχω γυμνός στα πάρκα με το πουλί στο χέρι τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, και να τρομάζω τους περαστικούς....
λέτε να το κοιτάξω ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μεγάλε κοιταξέ το,και πρόσεχε μη σε μπαγλαρώσουνε γίνουμε γειτονάκια.....

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

:tooth: :tooth: :happy: :happy: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εμενα μ αρεσει η πουτσιλα.οχι σε τραγικα επιπεδα,ειπαμε.αλλα οταν γονατιζο και τον πεταο εξω,πριν τον καταπιω απολαβανω το αρωμα του.και η λαρυγγοπιπα.δεν ξερω γιατι μ αρεσει να γλιστραει ολος στο λαρυγι μ μεσα..

:new_shocked:

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μ αρεσει η πουτσιλα.οχι σε τραγικα επιπεδα,ειπαμε.αλλα οταν γονατιζο και τον πεταο εξω,πριν τον καταπιω απολαβανω το αρωμα του.και η λαρυγγοπιπα.δεν ξερω γιατι μ αρεσει να γλιστραει ολος στο λαρυγι μ μεσα..
Ρε τυπε να σου πω κατι,δεν εχω προβλημα με τους gay αλλα δεν ειναι αναγκη να μας λες ολα αυτα που σ'αρεσει να κανεις.Θυμίζεις καπως τη πουτανα που θελει να κρυφτει και η χαρά δεν την αφήνει

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
υγιέστατος  :thumbsup:

επίσης απόλυτα υγιέστατη συμπεριφορά  ;)

τα κριτήρια νομιμότητας , κανονικότητας της συμπεριφοράς και ψυχικής υγείας είναι παντελώς αυθαίρετα ακόμα και αν σε αυτά συναινεί η μεγαλη πλειοψηφία της στάνης μας  ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
υγιέστατος  :thumbsup:

επίσης απόλυτα υγιέστατη συμπεριφορά  ;)

τα κριτήρια νομιμότητας , κανονικότητας της συμπεριφοράς και ψυχικής υγείας είναι παντελώς αυθαίρετα ακόμα και αν σε αυτά συναινεί η μεγαλη πλειοψηφία της στάνης μας  ;)

τα παραλές....
οκ τα πρέπει της κοινωνίας είναι ανάξια συζήτησης....αλλά κάποια όρια υπάρχουν αν θέλει κάποιος να μην θεωρείτε γειά σου.
οι κανόνες της κοινωνίας πχ είναι ίδιοι με τους κανόνες τις ζούγκλας...δλδ πατάμε επι πτωμάτων ..(και κυριολεκτικά και μεταφορικά) με γνώμονα το συμφέρον για τα απλά πρόβατα και με γνώμονα την ηδονή για τους εξυπνότερους του κοπαδιου...
αν κάνεις το ίδιο γίνεσαι ένα με αυτό που συχαίνεσαι....  (τις ανθρώπινες συνήθειες επιβίωσης βαφτισμένες ως πρέπει)
οπότε μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: έχεις λάθος...

έρωτα... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ρε τυπε να σου πω κατι,δεν εχω προβλημα με τους gay αλλα δεν ειναι αναγκη να μας λες ολα αυτα που σ'αρεσει να κανεις.Θυμίζεις καπως τη πουτανα που θελει να κρυφτει και η χαρά δεν την αφήνει
δεν θελω να κρυφτω,βασικα...ειμουν εκτος θεματος?αφου αυτο ειναι που μ αρεσει

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τα παραλές....
οκ τα πρέπει της κοινωνίας είναι ανάξια συζήτησης....αλλά κάποια όρια υπάρχουν αν θέλει κάποιος να μην θεωρείτε γειά σου.
οι κανόνες της κοινωνίας πχ είναι ίδιοι με τους κανόνες τις ζούγκλας...δλδ πατάμε επι πτωμάτων ..(και κυριολεκτικά και μεταφορικά) με γνώμονα το συμφέρον για τα απλά πρόβατα και με γνώμονα την ηδονή για τους εξυπνότερους του κοπαδιου...
αν κάνεις το ίδιο γίνεσαι ένα με αυτό που συχαίνεσαι....  (τις ανθρώπινες συνήθειες επιβίωσης βαφτισμένες ως πρέπει)
οπότε μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: έχεις λάθος...

έρωτα... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πςςςςς ο έρωτας σε εμπνεέι  :thumbsup:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε εμενα μου αρεσει να τρωω κεφτεδακια μεσα απο μουνι το εχεις δοκιμασει;

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Δεν ακουγεται κακο..δεν μ αρεσουν βεβαια τα κεφτεδακια.Λεω να αρπαξω τιποτα αρχιδακια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν ακουγεται κακο..δεν μ αρεσουν βεβαια τα κεφτεδακια.Λεω να αρπαξω τιποτα αρχιδακια
θέλω να σε ρωτήσω μια ιατρική πληροφορία αν μου επιτρέπεις:

μετά απο ορθική ψηλάφηση του προστάτη μπορεί να επέλθει στύση ?

(ρωτάω επειδή είχε τεθεί ένα τέτοιο θέμα τις προάλλες)

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
θέλω να σε ρωτήσω μια ιατρική πληροφορία αν μου επιτρέπεις:

μετά απο ορθική ψηλάφηση του προστάτη μπορεί να επέλθει στύση ?

(ρωτάω επειδή είχε τεθεί ένα τέτοιο θέμα τις προάλλες)
Φιλε μου,δε νομιζω.Απ οτι ξερω μονο με ηεκτροδιεγερση απο ειδικο γινεται αυτο..με πασα επιφυλαξη    :pipa3:
παλι,μπορει να εχει και στυση,ναι,αναλογα..δεν ειναι βλακες οι gay που το γουσταρουμε..

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ελατε παραδεχτειτε το και οσοι στρειτ εχετε μπεσα.σας αρεσει να σας γλειφει την κολοτρυπα η γκομενα ετσι δεν ειναι?και οσοι δεν το γουσταρουν ειναι αυτοι που δεν το εχουν δοκιμασει..ειναι ερωτογενης περιοχη πως να το κανουμε..λιγοτερα κομπλεξ,περισοτερη απολαυση
πακιστανε εραστη εχεις χιουμορ,συνεχισε αφοβα !

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κολαράκι πλάκα κάνω... :grin:
καλά ρε παιδιά δεν υσχύει ότι ο γιατρός αν θέλει να πάρει σπέρμα και δεν μπορείς με αυνανισμό σου βάζει δάχτυλο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom