Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
όταν λες ορθική ψυλαφιση εννοείς δάχτυλο η "κρέας" ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οκ το βουλώνω... :2funny: :2funny: :2funny:

αφήνω την ερμηνεία μετέωρη , για να προκαλέσω διεγερτικό σασπένς  :)

Φιλε μου,δε νομιζω.Απ οτι ξερω μονο με ηεκτροδιεγερση απο ειδικο γινεται αυτο..με πασα επιφυλαξη    :pipa3:
παλι,μπορει να εχει και στυση,ναι,αναλογα..δεν ειναι βλακες οι gay που το γουσταρουμε..
συγνώμη αλλά χάθηκα στη μετάφραση  :think:

εννοείς ότι εσείς οι gay γουστάρετε την ορθική ηλεκτροδιέγερση , επειδή δυνητικά προκαλεί στύση ?

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
κολαράκι πλάκα κάνω... :grin:
καλά ρε παιδιά δεν υσχύει ότι ο γιατρός αν θέλει να πάρει σπέρμα και δεν μπορείς με αυνανισμό σου βάζει δάχτυλο ?
το ξερω φιλε μου.γελαω κι εγω..οχι δεν ισχυει αυτο παντως.ακαρι να εφτανε το δαχτυλο

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
εγω δεν θελω ηλεκτροπληξιες στον πατο μου παντως.αλλα τα ματακια μου εχουν δει τερατα..εγω ειμαι του κλασικου ωθωμανικου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω δεν θελω ηλεκτροπληξιες στον πατο μου παντως.αλλα τα ματακια μου εχουν δει τερατα..εγω ειμαι του κλασικου ωθωμανικου.
κάτσε να το κάνω πιο λιανά:

αν πάς σε κάποιον κτηνίατρο (ιατρό του ανθρώπινου κτήνους)
και σου κάνει δαχτυλική ορθική εξέταση , ενδέχεται να σου προκληθεί στύση, μ'αυτόν τον τρόπο ?

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
κάτσε να το κάνω πιο λιανά:

αν πάς σε κάποιον κτηνίατρο (ιατρό του ανθρώπινου κτήνους)
και σου κάνει δαχτυλική ορθική εξέταση , ενδέχεται να σου προκληθεί στύση, μ'αυτόν τον τρόπο ?
οχι φιλε μου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν η ίδια δοκιμασία , γίνει σε πιο διεγερτικό περιβάλλον εκτός "κτηνιατρείου"
πχ σε κάποιο ξενοδοχείο , πάλι τζίφος ?

πάντως μου προκαλεί απορίες η διαδικασία στύσης μεταξύ ομοφυλόφιλων...

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
αν η ίδια δοκιμασία , γίνει σε πιο διεγερτικό περιβάλλον εκτός "κτηνιατρείου"
πχ σε κάποιο ξενοδοχείο , πάλι τζίφος ?

πάντως μου προκαλεί απορίες η διαδικασία στύσης μεταξύ ομοφυλόφιλων...
Λοιπον αυτο που η πειρα μου μου λεει ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι περιεργο τραινο.μολις η πουτσα νιωσει ενα καυτο στομα που ξερει πως να τον παιξει,καβλωνει,θες δεν θες....
εχω πολλα παραδειγματα.εχω δει αρσενικο μετα απο στοιχημα να οπισθοχωρει μολις του τον πηρα λεγοντας μου"μα δεν το θελω"..τον τραβηξα κοντα μου απο το κατεβασμενο παντελονι,και με 2 ρουφηγματα εχυσε...
θα αρχισουν τωρα να μου λενε οτι λεω μυθιστρηματα.οπως θελει ασ το δει ο καθενας..:)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Λοιπον αυτο που η πειρα μου μου λεει ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι περιεργο τραινο.μολις η πουτσα νιωσει ενα καυτο στομα που ξερει πως να τον παιξει,καβλωνει,θες δεν θες....
εχω πολλα παραδειγματα.εχω δει αρσενικο μετα απο στοιχημα να οπισθοχωρει μολις του τον πηρα λεγοντας μου"μα δεν το θελω"..τον τραβηξα κοντα μου απο το κατεβασμενο παντελονι,και με 2 ρουφηγματα εχυσε...
θα αρχισουν τωρα να μου λενε οτι λεω μυθιστρηματα.οπως θελει ασ το δει ο καθενας..:)

δεν ησχύει...
μου έχει τύχει πολύ μαστόρισα και στην πίπα και μούναρος να μην μπορεί καν μου το σηκώσει επειδή πρόσεξα μια λεπτομέρια που δεν μου άρεσε....
τι ήταν αυτό ?
φορούσε κάλτσες... :2funny:
αν δεν φορούσε η συγκεκριμένη μπορεί να με τελειώνε και 3 φορές στο τσακ μπαμ..
όλα είναι στο κεφάλι και όχι στις αισθήσεις

τώρα αν το έκανες σε κάποιον που είχαν να του πάρουν πίπα κάνα αιώνα οκ...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η στύση και η εκσπερμάτιση , είναι κάτι σαν "αντανακλαστικό"
εμένα μ'αρέσει η περιγραφή : "το αντανακλαστικό του οργασμού"
όλα τα άλλα είναι κοινωνικές νόρμες που προσπαθούν να κανονικοποιήσουν την σεξουαλικότητα

πάντως αυτό που μ'αρέσει σε σας τους "οπισθοβαλλόμενους" ( sorry αν σε ξενίζει λίγο ο όρος)
είναι ότι είστε του αδέσμευτου sex, πιο ελευθέρων ηθών , ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι πιο συντηρητικοί , δλδ κάνουν sex
συνήθως μόνο μέσω σχέσης

δεν ξέρω αν συμφωνείς

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδη αμα εσενα στον παρει στο στομα μια μουναρα θα καυλωσεις και θα χυσεις τυπε;

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
δεν ησχύει...
μου έχει τύχει πολύ μαστόρισα και στην πίπα και μούναρος να μην μπορεί καν μου το σηκώσει επειδή πρόσεξα μια λεπτομέρια που δεν άρεσε....
τι ήταν αυτό ?
φορούσε κάλτσες... :2funny:

τώρα αν το έκανες σε κάποιον που είχαν να του πάρουν πίπα κάνα αιώνα οκ...
Kαμμια αντιρηση φιλος.παιζει κι αυτο που λες

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
η στύση και η εκσπερμάτιση , είναι κάτι σαν "αντανακλαστικό"
εμένα μ'αρέσει η περιγραφή : "το αντανακλαστικό του οργασμού"
όλα τα άλλα είναι κοινωνικές νόρμες που προσπαθούν να κανονικοποιήσουν την σεξουαλικότητα

πάντως αυτό που μ'αρέσει σε σας τους "οπισθοβαλλόμενους" ( sorry αν σε ξενίζει λίγο ο όρος)
είναι ότι είστε του αδέσμευτου sex, πιο ελευθέρων ηθών , ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι πιο συντηρητικοί , δλδ κάνουν sex
συνήθως μόνο μέσω σχέσης

δεν ξέρω αν συμφωνείς
Δεν διαφωνω.αλλα ειναι αναλγα τον ανθρωπο παντα.εγω στην κανονικη ζωη δεν δινω δικαιωμα.οι γυνεκες με γουσταρουν και λογω ευγενειας μου την πεφτουν συχνα.δεν καταλβαινω γιατι δεν βρισκουν γκομενα οι περισοτεροι...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν διαφωνω.αλλα ειναι αναλγα τον ανθρωπο παντα.εγω στην κανονικη ζωη δεν δινω δικαιωμα.οι γυνεκες με γουσταρουν και λογω ευγενειας μου την πεφτουν συχνα.δεν καταλβαινω γιατι δεν βρισκουν γκομενα οι περισοτεροι...
οι γυναίκες μάλλον έλκονται απο την πιο "θηλυκή" συμπεριφορά

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
facesitting. να ειναι γκομενα με καμπυλες και να καθεται στο προσωπο μου και να την γλυφω. εννοειτε οχι πουτανα.

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
ολοι εσεις που βγαινεται και παριστανεται τους αντρακλες με φωνες και αγριοφατσες,"και καλα".δεν ειναι τυχαιο οταν γυρνατε μετα μονοι σπιτακι σας.γινετε ανθρωποι και αμεως θα σας προσεχουν οι γκομενες.και αφηστε τις πολλες "αντριλες"μονο οι gay καβλωνουν με αυτα...χαχα ;)

NietNormaal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να γουστάρει έξω σε πάρκα και στενά...και να ναι χύμα...χωρίς τακούνια, ακριβά ρούχα και αρώματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom