orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Μία ελαφρώς παχουλή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, πεταχτό κώλο και μακριά πόδια ντυμένη σέξυ και με μαύρες λουστρινάτες γόβες στιλέτο.
ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
Εγώ γουστάρω, να τον παίζω σε γωνίες, έξω από τα μπουρδελα. Να με βλέπουν καθαρά. Δεν έχω πρόβλημα. Και ακόμα να μου τον παίζει, ο τσατσος στα σπίτια, έξω στο σαλόνι, και να με βλέπουν. Γουστάρω!Τώρα τελευταία με καβλώνει πολύ η μαλακία μέσα στο αμάξι, το οποίο παρκάρω έξω από μπουρδέλα, και παίρνω μάτι τις κοπέλες που αλλάζουν βάρδυα ή να με παίρνει μάτι κόσμος που περνά απ' έξω. Ίσως να είναι και λίγο επικίνδυνο αυτό το παιχνίδι (μια φορά ένας μου ζητούσε επίμονα λεφτά για να μου κάνει πίπα κι όταν του είπα όχι, χτυπούσε το τζάμι του αυτοκινήτου). Παρόλαυτα το βρίσκω ιδιαίτερα καβλωτικό...
ακριβώς αυτό σε ξανθιά έκδοση και χωρίς γόβες....αλλιώς τέζα ο μεγάλος.
Ποδομαλακια!Πρωτος!!!Γουσταρω!foot fetish για οσους δεν με καταλαβαν ακομα
Εγώ γουστάρω, να τον παίζω σε γωνίες, έξω από τα μπουρδελα. Να με βλέπουν καθαρά. Δεν έχω πρόβλημα. Και ακόμα να μου τον παίζει, ο τσατσος στα σπίτια, έξω στο σαλόνι, και να με βλέπουν. Γουστάρω!
Πλάκα έχει, ε? Γιατη, τα πόδια είναι καλλίτερα???
Μεσα,ειμαι,Φιλε! Και,εγω μια απο,τα ιδια! ΜΑΛΑΚΙΑ!πανω,απο,ολα!να τον παιζω βλεποντας τσοντα
[xhamster]]
τρομερό foot job κανει η Μπετυ απο το 104 παρεμπιπτόντως.
Εγώ γουστάρω, να τον παίζω σε γωνίες, έξω από τα μπουρδελα. Να με βλέπουν καθαρά. Δεν έχω πρόβλημα. Και ακόμα να μου τον παίζει, ο τσατσος στα σπίτια, έξω στο σαλόνι, και να με βλέπουν. Γουστάρω!
να τον παιζω βλεποντας τσοντα