Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Μία ελαφρώς παχουλή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, πεταχτό κώλο και μακριά πόδια ντυμένη σέξυ και με μαύρες λουστρινάτες  γόβες στιλέτο.

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να γαμάω περίεργους που κάνουν τρελλές ερωτήσεις  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
    Μία ελαφρώς παχουλή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, πεταχτό κώλο και μακριά πόδια ντυμένη σέξυ και με μαύρες λουστρινάτες  γόβες στιλέτο.

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

ακριβώς αυτό σε ξανθιά έκδοση και χωρίς γόβες....αλλιώς τέζα ο μεγάλος. :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Τώρα τελευταία με καβλώνει πολύ η μαλακία μέσα στο αμάξι, το οποίο παρκάρω έξω από μπουρδέλα, και παίρνω μάτι τις κοπέλες που αλλάζουν βάρδυα ή να με παίρνει μάτι κόσμος που περνά απ' έξω. Ίσως να είναι και λίγο επικίνδυνο αυτό το παιχνίδι (μια φορά ένας μου ζητούσε επίμονα λεφτά για να μου κάνει πίπα κι όταν του είπα όχι, χτυπούσε το τζάμι του αυτοκινήτου). Παρόλαυτα το βρίσκω ιδιαίτερα καβλωτικό...
Εγώ γουστάρω, να τον παίζω σε γωνίες, έξω από τα μπουρδελα. Να με βλέπουν καθαρά. Δεν έχω πρόβλημα. Και ακόμα να μου τον παίζει, ο τσατσος στα σπίτια, έξω στο σαλόνι, και να με βλέπουν. Γουστάρω! :bigdick: :cum: :cum: :cum:

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
foot fetish για οσους δεν με καταλαβαν ακομα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ακριβώς αυτό σε ξανθιά έκδοση και χωρίς γόβες....αλλιώς τέζα ο μεγάλος. :2funny:

Εγώ δεν κάνω διακρίσεις... Δεν είμαι ρατσιστής.... Ξανθιές, μελαχρινές, καστανές, κοκκινομάλλες, ασπρομάλλες.... όλες τις παίρνω αρκεί να ξέρουν να γαμηθούν καλά φορώντας γόβες.

Ανωμαλάρα....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγώ γουστάρω, να τον παίζω σε γωνίες, έξω από τα μπουρδελα. Να με βλέπουν καθαρά. Δεν έχω πρόβλημα. Και ακόμα να μου τον παίζει, ο τσατσος στα σπίτια, έξω στο σαλόνι, και να με βλέπουν. Γουστάρω! :bigdick: :cum: :cum: :cum:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Απλά κορυφή!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Μου αρεσει η γκομενα να μου ξυνει την πλατη κατα τη διαρκεια και μετα το σεξ :2funny:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
γουσταρω να βλεπω τσοντες με  μιλφ δασκαλες καθηγητριες νοσοκομες ....... αλλα οταν παω στα μπουρδελα γαμαω γκομενες της ηλικιας μου  οχι μεγαλυτερες τι ειναι παλι αυτο  :huh:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
εμενα μ αρεσει η πουτσιλα.οχι σε τραγικα επιπεδα,ειπαμε.αλλα οταν γονατιζο και τον πεταο εξω,πριν τον καταπιω απολαβανω το αρωμα του.και η λαρυγγοπιπα.δεν ξερω γιατι μ αρεσει να γλιστραει ολος στο λαρυγι μ μεσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom