Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
εγω τρελενομαι οταν βλεπω γυναικες με κοντες μπλουζες το καλοκαιρι ιδιως οταν εχουν λεπτη μεση και κοιλιτσα πλακα!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
αν τωρα εχουν και πεταχτο αφαλο τοτε μπορει να τον βγαλω και να τον παιζω....(belly fetish..)

Επισκέπτης
Ποδολαγνεία και πάσης Ελλάδος. Πατουσάκια, δαχτυλάκια, ποδομαλακίες και λατρείες.
Έρχεται και καλοκαίρι και ολο κάτω θα κοιτάμε, η συνομοταξία των χαμηλοθώρηδων.

skartsarakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγω γουστάρω να καπνιζει σαν πουτανα....λεπτα τσιγαρα και πουρακια!!σκετη καυλα!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ποδολαγνεία και πάσης Ελλάδος. Πατουσάκια, δαχτυλάκια, ποδομαλακίες και λατρείες.
Έρχεται και καλοκαίρι και ολο κάτω θα κοιτάμε, η συνομοταξία των χαμηλοθώρηδων.

Σημερα κολάστηκα.... Ένα δεκαεξάχρονο... τι πατουσάκια ήταν αυτά... κουνούσε το ποδαράκι της πάνω κάτω και κλαπ κλαπ η σαγιονάρα.... ήξερε το πουτανάκι πως είναι όμορφη και κόλαζε όλη την καφετέρια.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
   Σημερα κολάστηκα.... Ένα δεκαεξάχρονο... τι πατουσάκια ήταν αυτά... κουνούσε το ποδαράκι της πάνω κάτω και κλαπ κλαπ η σαγιονάρα.... ήξερε το πουτανάκι πως είναι όμορφη και κόλαζε όλη την καφετέρια.

:priest:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ολοι εσεις που βγαινεται και παριστανεται τους αντρακλες με φωνες και αγριοφατσες,"και καλα".δεν ειναι τυχαιο οταν γυρνατε μετα μονοι σπιτακι σας.γινετε ανθρωποι και αμεως θα σας προσεχουν οι γκομενες.και αφηστε τις πολλες "αντριλες"μονο οι gay καβλωνουν με αυτα...χαχα ;)

οκ λοιπον, επιτελους βρεθηκε ενας κατασκοπος στο γυναικειο μυαλο!
για πες μου, γιατι ενω καποια χαμογελαει πονηρα, νοιωθεις με την ακρη του ματιου οτι ολο και κατι παιζει, ομως, οταν κανεις την κινηση σου, σου φερνει να γνωρισεις και τον γκομενο της..?
εεεδω σε θελω!

το φετιχ μου στις γυναικες ειναι τα ανοικτοχρωμα ματια, για να μην ξεφευγουμε.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
γουσταρω η γκομενα να μου ξυνει την πλατη ενω τη γαμαω ιεραποστολικα  :2funny:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Μιλφο-γκιλφ με μεγάλα βυζιά και τρίχα κάτω (μόνο)..... Αυτά. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :P :P :P :P

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

Καλό φετίχ τα πατουσάκια, αλλά εγώ έχω κάτι τελείως διαφορετικό...Γουστάρω να βλέπω γκόμενες να πλακώνονται, να μαλλοτραβιούνται και η μία η πιό όμορφη να τις τρώει και να βασανίζεται από την άλλη την πιό άσχημη...Να την έχει τραβήξει πανω της η μέγαιρα και να της κοκινίζει το υπέροχο κωλαράκι της..Τέτοια φάση...Οχι πολύ βίαια πράγματα αυτό που λένε sexy catfighting...πώς σας φαίνεται?

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

photo-5.png

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Καλο καλοκαιρι σε ολο το site!!!!

Κ ειδικα στους πατουσολαγνους!!  :grin: :grin:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Συνημμένα

• tumblr_mdm0m0I3gd1qzvf01o1_500.jpg
    tumblr_mdm0m0I3gd1qzvf01o1_500.jpg
    111,1 KB · Εμφανίσεις: 56
  • tumblr_mdmreuPjW41qzvf01o1_500.jpg
    tumblr_mdmreuPjW41qzvf01o1_500.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 21

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
43
Πόντοι
1
Καλό φετίχ τα πατουσάκια, αλλά εγώ έχω κάτι τελείως διαφορετικό...Γουστάρω να βλέπω γκόμενες να πλακώνονται, να μαλλοτραβιούνται και η μία η πιό όμορφη να τις τρώει και να βασανίζεται από την άλλη την πιό άσχημη...Να την έχει τραβήξει πανω της η μέγαιρα και να της κοκινίζει το υπέροχο κωλαράκι της..Τέτοια φάση...Οχι πολύ βίαια πράγματα αυτό που λένε sexy catfighting...πώς σας φαίνεται?
Α Ψ Ο Γ Ο Σ είσαι φίλε αλλά δυστυχως το catfighting είναι διαδεδομένο μόνο Αμερική(που αλλού)εδώ το εχουν για  :2funny: :2funny: :2funny: τόσο οι συναγωνιστές μας όσο και οι κοπέλες του χωρου (call girls,studio) που βαζουν τα γέλια στα 2 με τρια πρωτα λεπτα αν τους ζητησεις ενα προγραμμα σχετικό με αυτό που περιεγραψες.
Τωρα αν ειναι καποιος τυχερός και έχει γκόμενα που γουσταρει να αρπάζεται μαλλι με μαλλι τότε αλλάζει το πράγμα κάθεται  :sunglasses: και απολαμβάνει

Συνημμένα

• 1_nahledsposor2.jpg
    1_nahledsposor2.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • movies-653_00024.jpg
    movies-653_00024.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like