life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
κάτι τέτοιο είχα κατα νου
Εσυ εισαι βετζετεριαν
κάτι τέτοιο είχα κατα νου
δεν το πιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις.μπα όχι θυλικό πρέπει να είναι το Βιολέτα ..
δλδ όχι ότι παίρνω και όρκο
Εσυ εισαι βετζετεριαν
παιζουν και τοξοβολοι και αυτες που κανουν σφυρα...
όχι απλά η μπανάνα είναι ποιο βολική για εκπαίδευση...
αν σφυνώσει στο λαιμό λιώνει
φαντάσου να σφυνώσει κανένα πιπερόνε
σε έχασα κάπου εδώ
ακόμα να με ξεπεράσεις καλό μου?
Eγώ σε έχω ξεπεράσει. Εσύ έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις τη gay φύση σου;
καλε μου κανε κάτι για τις εμμονές σου
εχεις καταντήσει γραφικός
Violetto24 πέρα απ'τη πλάκα, εμένα προσωπικά δεν με πειράζεις, ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ότι θέλει.
Σου έυχομαι λοιπόν να βρείς τον μουστακαλή που θέλεις και να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, μπάς κα σταματήσεις να trollareis..
Την εχω ακριβως εκει που λες...ενθυμιο απο μια σαβουρα που ειχα φαει μικρος.Μια μικρη ουλη στο προσωπο ενός αντρα (κοντα στο φρυδι κλπ) με φτιαχνει...
Η jessica_rabbit είσαι;Δεν σε πειράζω αλλά αποτι βλέπω το βιολι με το αν ειμαι άντρας ή γυναικα ή γκέι το συνεχίζεις ακάθεκτος.
Μπορώ να γράφω στο φορουμ χωρις να χρειαζεται να αποδειξω σε σένα
ή στον όποιονδήποτε για το αν εχω βυζια η όχι. Αποσο θυμάμαι δεν σου μιλησα ποτε προσωπικα για να έχεις απαιτήσεις.
Το κατάλαβες αυτό ή να το ξαναγράψω?
Δεν σε πειράζω αλλά αποτι βλέπω το βιολι με το αν ειμαι άντρας ή γυναικα ή γκέι το συνεχίζεις ακάθεκτος.
Μπορώ να γράφω στο φορουμ χωρις να χρειαζεται να αποδειξω σε σένα
ή στον όποιονδήποτε για το αν εχω βυζια η όχι. Αποσο θυμάμαι δεν σου μιλησα ποτε προσωπικα για να έχεις απαιτήσεις.
Το κατάλαβες αυτό ή να το ξαναγράψω?
μολις εχυσα...mmm να κανω πιπι με την κολλητη μου μαζι ,αντικρυστα οπου και βρισκωμαστε ,η στην τουαλετα η εξω.με χαχαδια η μια στο μουνι της αλλης...απο μικρη μου αρεσε.επισης τα γυναικεια κυλοτακια ακομα και τα δικα μου οταν εχουν λεκεδες ,η το κορδονακι απο το στριγκ που εχει απιθανες μυρωδιες... τα {δανειζομαι}απο τα καλαθακια των απλυτων σε επισκεψεις σε σπιτια που με καλουν και με την ησυχια μου παιζω σπιτι..
ρουφοκωλι ειναι ολα τα λεφτακαι για την κωλοτρυπίδα μιας γυναίκας αρκεί να μου αρέσει πάρα πολύ ,για να της δειξω ότι είναι η θεά μου..[/i]