gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Με ενδιαφέρει να είναι αληθινή κλειτορίδα κι ας είναι όση θέλει!!! Αστειευόμενος όμως στο αρχικό μου σχόλιο.Ποσο μεγάλη θα την ήθελες ;;
Με ενδιαφέρει να είναι αληθινή κλειτορίδα κι ας είναι όση θέλει!!! Αστειευόμενος όμως στο αρχικό μου σχόλιο.Ποσο μεγάλη θα την ήθελες ;;
Αληθινότατη είναιΜε ενδιαφέρει να είναι αληθινή κλειτορίδα κι ας είναι όση θέλει!!! Αστειευόμενος όμως στο αρχικό μου σχόλιο.
Μπορείς να το πεις και "φυσιολογικό"! Ένας πρώην άνδρας και νυν τρανς (η Στεριανού) φιλάει μία γυναίκα! Δε σοκάρομαι...Ενα απο τα πολλά μου να βλέπω γυναίκες να φιλιούνται... Ειχα δει την Στεριανού τότε και είχα κατακαυλώσει..
Κυρία, κυρία, εγώ-εγώ! Ακούραστος εθελοντής γλειφομουνιού, με πολλές διακρίσεις και επαίνους που έλαβα σε άτυπους διαγωνισμούς που συμμετείχα μέχρι τελικής πτώσεως. Σταματούσα, μόνον όταν "μούδιαζε" η γλώσσα και είχε "ευτυχές τέλος" η κοπέλα...Εγώ έναν να μου γλείφει με τις ώρες τις ρώγες και την κλειτορίδα θέλω .. ζητάω πολλά ; Και μετά να μου φιλάει κ τα πόδια σαν καλό σκυλακι
Εγώ είμαι ο άνθρωπός σου, δούλος σουΕγώ έναν να μου γλείφει με τις ώρες τις ρώγες και την κλειτορίδα θέλω .. ζητάω πολλά ; Και μετά να μου φιλάει κ τα πόδια σαν καλό σκυλακι
Ευχαρίστως να σε γλύψω ολόκληρη όσο θες!!! Να πιω τα υγρά σου και μετά να με κατουρήσεις..Εγώ έναν να μου γλείφει με τις ώρες τις ρώγες και την κλειτορίδα θέλω .. ζητάω πολλά ; Και μετά να μου φιλάει κ τα πόδια σαν καλό σκυλακι