You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί φετίχ έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Γειά σας συναγωνιστές και εγω έχω κάτι, αλλά δεν ξέρω αν είναι φετιχ, δηλαδή: Για να μου σηκωθεί, πρέπει η γυναίκα να μου τριψει με το στήθος της το πέος αλλιώς τίποτα. Θυμάμαι όταν σένα μπου, με έγλειφε στο πέος και δεν μου σηκωνόταν με κοίταξε με απορία και της λεω《Αν δε βάλλεις τα βυζια στο παιχνίδι τσάμπα κουράζεσαι》. Είναι αυτό φετιχ; δεν γνωρίζω
kwstas.argyroy
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ψηλοτάκουνες γόβες και μπότες,να γλύφω όμορφα πατουσάκια και pegging
Stinger19791
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Πλήρη υποταγή στη δικιά μου κ να γαμιεται με άλλους μπροστά μου
Παιδιά καλησπέρα σε ολους σας....
Μαλλιά....ΜΟΝΟ ΜΑΛΛΙΑ....οτι εχει να κανει με περιποιηση μαλλιων μαζι με στοιχεια σεξ.....
Μολις ακουω απο κοπελες για περιποιηση μαλλιων....(ειδικοτερα σε μακρυα μαλλια....) απο κατω γινομαστε καγκελο και υγρο πυρ μαζι...
Εχω επιχειρησει να κανω το φετιχ μου πραγματικοτητα αλλα χωρις αποτελεσμα....Μου αρεσει να βλεπω λουσιμο μαλλιων σε κομμωτηριο κυριως αλλα και γιατι οχι να το κανω εγω ο ιδιος.....πειτε μου πολλα ζηταω μηπως?.
Ακομα δεν εχει βρεθει καποια που να το θελει τοσο πολυ....
Μαλλιά....ΜΟΝΟ ΜΑΛΛΙΑ....οτι εχει να κανει με περιποιηση μαλλιων μαζι με στοιχεια σεξ.....
Μολις ακουω απο κοπελες για περιποιηση μαλλιων....(ειδικοτερα σε μακρυα μαλλια....) απο κατω γινομαστε καγκελο και υγρο πυρ μαζι...
Εχω επιχειρησει να κανω το φετιχ μου πραγματικοτητα αλλα χωρις αποτελεσμα....Μου αρεσει να βλεπω λουσιμο μαλλιων σε κομμωτηριο κυριως αλλα και γιατι οχι να το κανω εγω ο ιδιος.....πειτε μου πολλα ζηταω μηπως?.
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.763
- Πόντοι
- 3.446
Δικός μου είσαι εσύ. Συμφωνώ και επαυξάνω...Ηigh Heels ,stockings ,and sexy strings .....
Μουσουλμάνες, Ινδές, Αράβισσες, ότι έχει σχέση με αρχαία Ινδία και Αίγυπτο, και παγανισμό.
Επίσης, συνήθως βλέπω την ταινία Αλαντίν της Ντίσνεϋ ως πορνό....
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.763
- Πόντοι
- 3.446
Επισης το πιο σημαντικο, οπως γράφω και στο προφίλ μου , μου αρέσει η γυναικεία κυριαρχία, λεκτική αλλά και σωματική. Στο σωματική περιλαμβάνονται πολλά σχετικά φετιχ οπως αυτά πχ στο sessiongirls για οσους γνωρίζουν. Οποιος άλλος έχει τέτοιες'' ιδιαίτερες'' ανησυχίες εδώ είμαστε..Ενα απο τα πολλά μου να βλέπω γυναίκες να φιλιούνται... Ειχα δει την Στεριανού τότε και είχα κατακαυλώσει..
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
καποια ειναι πολυ καυλωτικά οτνωςμου αρέσει πάρα πολύ να την παίζω με jerk off instructions video, που σου λενε πως να την παίξεις και πότε να τελειώσεις! Μήπως ξέρει κανεις αν υπάρχουν και στα Ελληνικά? Αν κάποιος έχει κανένα καλό link ας στείλει
starxidiams
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 81
Throatpie
goddess_dia
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Και μένα spitting μέσα στο στοματάκι σου πάντα!Ποδολαγνεια και spitting νομιζω ειναι απο τα βασικά μου.
goddess_dia
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή τι θες ακριβώς; Για εξήγησε το αυτόΠαιδιά καλησπέρα σε ολους σας....
goddess_dia
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Εγώ έναν να μου γλείφει με τις ώρες τις ρώγες και την κλειτορίδα θέλω .. ζητάω πολλά ; Και μετά να μου φιλάει κ τα πόδια σαν καλό σκυλακι
Εννοειται Κυρια, στο στομα μονο ;)Και μένα spitting μέσα στο στοματάκι σου πάντα!
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
παντρεμενος εισαι Η απλα με γκομενα λες ? Γιατι αν παντρευτεις και σου γαμιεται Αστα να πανε !Πλήρη υποταγή στη δικιά μου κ να γαμιεται με άλλους μπροστά μου
superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 206
Τα φετίχ μου είναι ποδολαγνεία ψιλοτάκουνες γόβες βαμμένα νύχια σε χέρια και πόδια πράσινα και μπλέ μάτια αδυναμία σε ψιλές γυναίκες και τράνς !!!!!!!!
goddess_dia
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλό αγόριΕννοειται Κυρια, στο στομα μονο ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις