Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτό αληθεύει. Επίσης, βοήθησαν και πολύ οι τσόντες στο να διαδοθεί. Πλέον, αν πεις σε μια γκόμενα να στην παίξει με τα πόδια της, είναι σαν να της λες φίλα με στο μάγουλο ή παρόμοια φάση.
Μπατμαν εγω ειμαι ψημενος μεγαλωμενος στους δρομους και ξερω.
Η ποδολαγνεια εχει αυξηθει και αρχιζει να μη θεωρειται φετιχ αν και ειναι.
Τη δεκαετια του 80 ουτε το 5% των ζευγαριων δεν εκανε ποδολαγνεια τωρα τη δεκαετια του 10 σχεδον το 80% των ζευγαριων εχει κανει εστω μια φορα.
Θες να σου πω σεξουαλικα τι δεκαετια του 20 και του 30 τι θα αυξηθει περισσοτερο σεξουαλικα.
Το pegging αναμεσα στα ζευγάρια,οσο ταμπου και αν ακουγεται.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
1. Άλεν Τζόουνς,παραθέτω μια εικόνα για όσους δεν γνωρίζουν την τέχνη του.
2. Η αντανάκλαση του ζεστού φωτός μέσα σε σταγόνες νερού πάνω σε καθαρό δέρμα....με εντυπωσιάζει και με φτιάχνει απίστευτα, με ένα τρόπο μαγικό. Αν έχει και τατουάζ....Γειά σας,...

Συνημμένα

• 2---.jpg
    2---.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 170

Vagos86

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2020
Like
180
Πόντοι
0
Τιποτα το ακραίο,
με ανάβει πολυ να με δαγκώνουν και μου αρεσει αρκετα να δαγκωνω και εγω.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Τη δεκαετια του 80 ουτε το 5% των ζευγαριων δεν εκανε ποδολαγνεια τωρα τη δεκαετια του 10 σχεδον το 80% των ζευγαριων εχει κανει εστω μια φορα.
Θες να σου πω σεξουαλικα τι δεκαετια του 20 και του 30 τι θα αυξηθει περισσοτερο σεξουαλικα.
Ας ξεκινήσουν με rimming και βλέπουμε για το στραμπόν. Βήμα βήμα κάθε φορά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Αυτό αληθεύει. Επίσης, βοήθησαν και πολύ οι τσόντες στο να διαδοθεί. Πλέον, αν πεις σε μια γκόμενα να στην παίξει με τα πόδια της, είναι σαν να της λες φίλα με στο μάγουλο ή παρόμοια φάση.
Γενικά οι τσόντες βοήθησαν να διαδωθούν αρκετά πράγματα , δηλαδή βλέπεις κάτι στην τσόντα και μπορεί να σου δημιουργηθεί η περιέργεια να δοκιμάσεις ... μπορεί και όχι όμως ... παράδειγμα έχω δει σε τσόντες ballbusting αλλά δεν έχω την περιέργεια να δοκιμάσω η τουλάχιστον όχι δωρεάν , αν συμμετείχα στην τσόντα και πληρωνόμουν τότε μπορεί να το σκεφτόμουν :P

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Δε νομίζω. Μόνο και μόνο από άποψη προετοιμασίας.

john1975bi

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
110
Πόντοι
0
α) Σεξυ κυριλέ εσώρουχα με ψηλοτάκουνες γόβες
β) το παραπάνω και με strap on ?

john1975bi

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
110
Πόντοι
0
Δε νομίζω. Μόνο και μόνο από άποψη προετοιμασίας.
Ναι θέλει να αφιερώσεις χρόνο. Και τα περισσότερα ζευγάρια δεν έχουν ούτε χρόνο ούτε και την υπομονή για αυτό

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
Πριν φτάσει σε οργασμο η γυναικα θέλω να την χτυπάω με ζωνη , στα κωλο μαγουλα κ μετα να της κανω γλειφομουνι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
με λιγα λογια...τρυπα να'ναι και οτι να'ναι
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Μα πως το φανταστηκες αυτο...πολλες εξαιρουνται!

NickTheFox

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να στειλω pm αν μπορεις στειλε μου εσυ

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
Μα φυσικά στραπον και ουρολαγνεια από αφέντρα

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
69
Πόντοι
1
Καλησπέρα και καλή χρονιά εμένα μου αρέσει πολύ η γυναίκα να είναι λεχωνα, έχω βρει μια βέβαια με μεγαλο δωράκι εδώ μέσα. Και ειλικρινά θα ήθελα να ξανά δοκιμάσω

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
FISTING όχι να δέχομαι αλλά να δίνω μουνί η πρωκτικό

mush13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μακριά και περιποιημένα μαλλιά και οι καλτσοδέτες

VasilisBottom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά εγώ το πιο ακραίο από φαντασίωση που έχω εδώ και χρόνια είναι να περνώ μάτι κάποιο εργαζόμενο κορίτσι , ενώ με έχει σε chastity, να την βλέπω με πελάτες όλη μέρα και να την γλύφω παντού αφού τελειώνει ο κάθε πελάτης (και αν γουστάρουν να τους γλύφω και αυτούς) και στο τέλος της μέρας να με ξεσκίσει με το πιο μεγάλο strapon που έχει και fisting.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom