Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Σου έχω στείλει pm. Στείλε φωτογραφία με την καβλιαρα.στειλτε μου pm να σας δειξω
Σου έχω στείλει pm. Στείλε φωτογραφία με την καβλιαρα.στειλτε μου pm να σας δειξω
Ωραιο σκηνικο.
Και μετά βαράς και ένα τριπλεξ να δεις αν θα αντέξειςΝεος εδω. Τρελλαινομαι να υποβαλλομαι σε καρδιογραφημα και γενικα να ειμαι συνδεδεμενος σε ιατρικα μηχανηματα την ωρα του οργασμου. Επισης μου αρεσει να με γαργαλανε.
Μάλλον πρέπει να ανακαλύψεις το τσάκρα σου μάστορα ??Εμένα για χρόνια το φετίχ μου ήταν μία χειρονομία.
Μου την έκανε κάποτε μια γυναίκα, εντελώς απροσδόκητα, κι ανακάλυψα έτσι, εντελώς τυχαία, ότι αποτελεί το φετίχ μου.
Με τα χρόνια λοιπόν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι το φετίχ μου, ό,τι τέλος πάντων ήταν αυτό που μ' αναστάτωνε και μ' ερέθιζε και μ' ολοκλήρωνε σεξουαλικά, λειτουργούσε ως επίρρωση μιας συγκεκριμένης ισορροπίας δυνάμεων που με χαρακτήριζε πέρα ως πέρα.
Την ισορροπία αυτή άρχισα να την εξετάζω, να την ελέγχω και να προσπαθώ να την αμφισβητώ έμπρακτα.
Δεν ξέρω αν τα έχω καταφέρει ως προς αυτό, ως προς την ανατροπή της εν λόγω ισορροπίας δηλαδή, αναδιατάσσοντας κι αναδιαρθρώνοντας τις δυνάμεις που διέπουν την πνευματική, ψυχική και σωματική μου ζωή,
το φετίχ μου όμως έχει αποδημήσει γι' αλλού.
Η χειρονομία που αποτελούσε κάποτε το φετίχ μου, σήμερα δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Δεν καυχιέμαι γι' αυτό, δεν ξέρω αν αποτελεί καν κατόρθωμα, εγώ μια φορά το βιώνω ως απώλεια.
Πάει, το 'χασα το φετίχ μου και μεγάλωσα που λένε...
Αυτά τα λίγα κι αποκαλυπτικά από μένα.
Εγώ εχω αρκετά fetix , ενα που δεν είναι το αγαπημένο μου αλλά μου αρέσει αρκετά είναι ότι επειδή μπορώ να κάνω self suck μου αρέσει να το γλύφω μαζί με κοπέλα, δυστυχώς όμως μόνο με 2 το έχω κάνει τόσα χρόνια
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σέξυ ντύσιμο (κολλητά εφαρμοστά ρούχα-αν φυσικά, υπάρχει ο αντίστοιχος σωματότυπος- μίνι ή μίντι), κάλτσες (κατά προτίμηση opague σε μαύρο φυσικά και κόκκινο, γιατί όχι;) ψηλοτάκουνες γόβες (μαύρες-κόκκινες-άσπρες λουστρίνι), πέδιλα με δίσολες-τρίσολες πλατφόρμες (λεπτό τακούνι), καλσόν μαύρο 40 den, 60 den, opague, με ραφή πίσω, γλείψιμο τακουνιού και γόβας, καλσόν-κάλτσας και γενικά μου αρέσει μία καυλιάρικη και πρόστυχη συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου του προκλητικού ντυσίματος. Σκέτη καύλα!!!Ohh yes!!!Εγω για παραδειγμα τρελαινομαι οταν μια κοπελα ειναι ντυμενη κυριλε αλλα σεξυ.....ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΕΞΥ!!!!!!!να αφηνει μια μαγευτικη μυστικοτητα να την αγκαλιαζει.....
αλλα αυτο που με τρελαινει κυριολεκτικα ειναι οταν κατω απο ενα κυριλε σεξυ βραδινο ντυσιμο μου αποκαλυπτει οτι φοραει προστυχα εσωρουχα η οτι δεν φοραει καθολου.....
Και μετά πισωκολλητό ενώ τα βάζει στο πλυντήριοΝα χύνω πάνω στα κυλοτάκια κατά προτίμηση ή στα ρούχα. Ενώ τα φοράει η γκόμενα εννοώ
Που το παράξενο μυστη μου? Δεν το έχεις ξανακούσει
Η ποδομαλακια τα τελευταια χρονια εχει γινει πολυ διασημη στις νεες γενιες στη χωρα.Και τι δεν έχω χαχα βασικά τρελαίνομαι με τα ωραία πέλματα. Μπορώ να ασχοληθώ για ώρα. Επίσης κολλάω τρομερά με τα τατουάζ και τα πίρσινγκ
Αυτό αληθεύει. Επίσης, βοήθησαν και πολύ οι τσόντες στο να διαδοθεί. Πλέον, αν πεις σε μια γκόμενα να στην παίξει με τα πόδια της, είναι σαν να της λες φίλα με στο μάγουλο ή παρόμοια φάση.Η ποδομαλακια τα τελευταια χρονια εχει γινει πολυ διασημη στις νεες γενιες στη χωρα.
Ειδικα οι γεννηθεις απο το 90 και μετα το εχουν μεσα στο προγραμμα τους.
Στη παραλια δεν ειναι τυχαιο που βλεπω ζευγαρια και το αγορι ασχολειται πολυ με τις πατουσες τις κοπελας οπως και σε συζητησεις 20αριδων αναφερετε συχνά.
Θα γινει φειμους οπως εγινε το μπουκι παλιοτερα..