Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
110_1000.jpg
Ωραιο σκηνικο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Παγάκια να λιώνουν στο κορμί της γυναίκας!Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Nα χαϊδεύει/τρίβει η γυναίκα το π**τσοκέφαλο!Χύνεις με απίστευτη ένταση και καύλα.

pussymaniac

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
472
Πόντοι
21
ρώγες να κρεμας πετσετα

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Νεος εδω. Τρελλαινομαι να υποβαλλομαι σε καρδιογραφημα και γενικα να ειμαι συνδεδεμενος σε ιατρικα μηχανηματα την ωρα του οργασμου. Επισης μου αρεσει να με γαργαλανε.
Και μετά βαράς και ένα τριπλεξ να δεις αν θα αντέξεις

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Εμένα για χρόνια το φετίχ μου ήταν μία χειρονομία.
Μου την έκανε κάποτε μια γυναίκα, εντελώς απροσδόκητα, κι ανακάλυψα έτσι, εντελώς τυχαία, ότι αποτελεί το φετίχ μου.

Με τα χρόνια λοιπόν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι το φετίχ μου, ό,τι τέλος πάντων ήταν αυτό που μ' αναστάτωνε και μ' ερέθιζε και μ' ολοκλήρωνε σεξουαλικά, λειτουργούσε ως επίρρωση μιας συγκεκριμένης ισορροπίας δυνάμεων που με χαρακτήριζε πέρα ως πέρα.

Την ισορροπία αυτή άρχισα να την εξετάζω, να την ελέγχω και να προσπαθώ να την αμφισβητώ έμπρακτα.
Δεν ξέρω αν τα έχω καταφέρει ως προς αυτό, ως προς την ανατροπή της εν λόγω ισορροπίας δηλαδή, αναδιατάσσοντας κι αναδιαρθρώνοντας τις δυνάμεις που διέπουν την πνευματική, ψυχική και σωματική μου ζωή,

το φετίχ μου όμως έχει αποδημήσει γι' αλλού.
Η χειρονομία που αποτελούσε κάποτε το φετίχ μου, σήμερα δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

Δεν καυχιέμαι γι' αυτό, δεν ξέρω αν αποτελεί καν κατόρθωμα, εγώ μια φορά το βιώνω ως απώλεια.
Πάει, το 'χασα το φετίχ μου και μεγάλωσα που λένε...

Αυτά τα λίγα κι αποκαλυπτικά από μένα.
Μάλλον πρέπει να ανακαλύψεις το τσάκρα σου μάστορα ??

Gremlon

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ εχω αρκετά fetix , ενα που δεν είναι το αγαπημένο μου αλλά μου αρέσει αρκετά είναι ότι επειδή μπορώ να κάνω self suck μου αρέσει να το γλύφω μαζί με κοπέλα, δυστυχώς όμως μόνο με 2 το έχω κάνει τόσα χρόνια

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Εγώ εχω αρκετά fetix , ενα που δεν είναι το αγαπημένο μου αλλά μου αρέσει αρκετά είναι ότι επειδή μπορώ να κάνω self suck μου αρέσει να το γλύφω μαζί με κοπέλα, δυστυχώς όμως μόνο με 2 το έχω κάνει τόσα χρόνια
RqHvBlE_d.webp

dafuq-did-i-just-read-meme.jpg

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
γκομενες που τα καταπινουν ΜΟΝΟ.αυστηρα ΜΟΝΟ τετοιες.
επισης γκομενες που τα θελουν και τα ζητουν προσωπο...

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.762
Πόντοι
486
Γυναικείες πατούσες και μασχάλες που μυρίζουν. Επίσης θέλω να δοκιμάσω να πιω ούρα.

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Δεν είναι ένα το μεγάλο μου κόλλημα, αλλά πολλά (ευτυχώς ή δυστυχώς...).
Στο γαμήσι, καβλώνω να παίζει η γκόμενα με την κλειτορίδα της την ώρα που την πηδάω, και να τη χύνω στη μούρη. Οπτικά, καβλώνω τρελά με τις γκόμενες που φαίνονται τα κολομάγουλα πίσω από το μουνί τους όταν είναι όρθιες.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Εγω για παραδειγμα τρελαινομαι οταν μια κοπελα ειναι ντυμενη κυριλε αλλα σεξυ.....ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΕΞΥ!!!!!!!να αφηνει μια μαγευτικη μυστικοτητα να την αγκαλιαζει.....
αλλα αυτο που με τρελαινει κυριολεκτικα ειναι οταν κατω απο ενα κυριλε σεξυ βραδινο ντυσιμο μου αποκαλυπτει οτι φοραει προστυχα εσωρουχα η οτι δεν φοραει καθολου.....
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σέξυ ντύσιμο (κολλητά εφαρμοστά ρούχα-αν φυσικά, υπάρχει ο αντίστοιχος σωματότυπος- μίνι ή μίντι), κάλτσες (κατά προτίμηση opague σε μαύρο φυσικά και κόκκινο, γιατί όχι;) ψηλοτάκουνες γόβες (μαύρες-κόκκινες-άσπρες λουστρίνι), πέδιλα με δίσολες-τρίσολες πλατφόρμες (λεπτό τακούνι), καλσόν μαύρο 40 den, 60 den, opague, με ραφή πίσω, γλείψιμο τακουνιού και γόβας, καλσόν-κάλτσας και γενικά μου αρέσει μία καυλιάρικη και πρόστυχη συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου του προκλητικού ντυσίματος. Σκέτη καύλα!!!Ohh yes!!!

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Να χύνω πάνω στα κυλοτάκια κατά προτίμηση ή στα ρούχα. Ενώ τα φοράει η γκόμενα εννοώ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και τι δεν έχω χαχα βασικά τρελαίνομαι με τα ωραία πέλματα. Μπορώ να ασχοληθώ για ώρα. Επίσης κολλάω τρομερά με τα τατουάζ και τα πίρσινγκ
Η ποδομαλακια τα τελευταια χρονια εχει γινει πολυ διασημη στις νεες γενιες στη χωρα.
Ειδικα οι γεννηθεις απο το 90 και μετα το εχουν μεσα στο προγραμμα τους.
Στη παραλια δεν ειναι τυχαιο που βλεπω ζευγαρια και το αγορι ασχολειται πολυ με τις πατουσες τις κοπελας οπως και σε συζητησεις 20αριδων αναφερετε συχνά.
Θα γινει φειμους οπως εγινε το μπουκι παλιοτερα..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Η ποδομαλακια τα τελευταια χρονια εχει γινει πολυ διασημη στις νεες γενιες στη χωρα.
Ειδικα οι γεννηθεις απο το 90 και μετα το εχουν μεσα στο προγραμμα τους.
Στη παραλια δεν ειναι τυχαιο που βλεπω ζευγαρια και το αγορι ασχολειται πολυ με τις πατουσες τις κοπελας οπως και σε συζητησεις 20αριδων αναφερετε συχνά.
Θα γινει φειμους οπως εγινε το μπουκι παλιοτερα..
Αυτό αληθεύει. Επίσης, βοήθησαν και πολύ οι τσόντες στο να διαδοθεί. Πλέον, αν πεις σε μια γκόμενα να στην παίξει με τα πόδια της, είναι σαν να της λες φίλα με στο μάγουλο ή παρόμοια φάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom