Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Φίλε Dawn η ποδολαγνεία είναι παραφιλία.
Δεν είπα ότι είναι κάτι κακό ή κάτι κατακριτέο, ούτε ότι είναι ανωμαλία, αλλά είναι παραφιλία.
Εμένα δεν με συγκινούν καθόλου τέτοια πράγματα, αλλά μπορώ να καταλάβω κάποιον που τα θέλει. Εγώ έχω άλλα.

Προσοχή όμως, άλλο ποδολαγνεία, άλλο φετιχισμός.

Ο ένας «λατρεύει» το πόδι, και αυτό έχει τις προεκτάσεις του, αν θέλεις το συζητάμε, ο άλλος «έχει ανάγκη» την ύπαρξη του «σωστού» παπουτσιού για να λειτουργήσει σεξουαλικά.

Ο φετιχιστής δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά, δηλαδή δεν έχει στύση, αν το «φετίχ» του δεν είναι παρόν στο παιχνίδι.

Για να μη πολυλογώ, αν θέλετε λέμε και περισσότερα, η ποδολαγνεία και ο φετιχισμός είναι δύο διαφορετικές παραφιλίες, που έχουν διαφορετική βάση, αλλά και σημασία για το μυαλό και το υποσυνείδητο του ατόμου.

maxell

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου αρεσει να  :knockinb: την γκομενα μου με αλλον.

Επισκέπτης
εμενα μου αρεσει η γκομενα να εχει ωραια δακτυλα(στα χερια ΚΑΙ ποδια).και κανενα ταττου απο πισω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μια γνωστή μου, παλιά είχε το φετίχ να γαμιέται με τα παπούτσια...

μετά από κάποιο διάστημα όμως, άρχισε να γαμιέται με άντρες, της άρεσε κι έτσι παράτησε μια και καλή τα παπούτσια

Scriptorian

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Like
24
Πόντοι
0
Το φετιχ που εχω ειναι να γλιφω η να μου φλιφουν τα ποδια μου  :-*

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Είμαι ποδαράκιας... :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.211
Πόντοι
6.635
Λεπτα και περιποιημενα χερια ,ποδια και δακτυλα πανω κατω  :rockon:

Επισκέπτης
Τωρα τελευταια εχω φετιχ να πινω μπυρες και να διαβαζω bourdela.com. Ειδικα οι κοντρες μεταξυ ορισμενων μελων με φτιαχνουν αφανταστα

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω εχω φετιχ να μυριζω και να γλυφω φορεμενα κυλοτακια και κυριως κρυφα απο τα απλυτα τους....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
μπα...εγώ δεν έχω κανένα φετιχ.... :think: :think:

sapfo69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
mmm να κανω πιπι με την κολλητη μου μαζι ,αντικρυστα οπου και βρισκωμαστε ,η στην τουαλετα η εξω.με χαχαδια η μια στο μουνι της αλλης...απο μικρη μου αρεσε.επισης τα γυναικεια κυλοτακια ακομα και τα δικα μου οταν εχουν λεκεδες ,η το κορδονακι απο το στριγκ που εχει απιθανες μυρωδιες... τα {δανειζομαι}απο τα καλαθακια των απλυτων σε επισκεψεις σε σπιτια που με καλουν και με την ησυχια μου παιζω σπιτι..

Συνημμένα

• peeing extreme.jpg
    peeing extreme.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 40

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3