Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εσυ ζητας οντως πολλα
τα λεφτά του αισθήματα...To ρολόϊ... αποκαλύπτει την προσωπικότητα του άλλου. ;)
τί μου θυμιζεις εσυ ??????????να βλεπω αραχτος τηλεοραση και να μου τσιμπαει η γκομενα ταρχιδια μου με το στομα της και να τα πιπιλαει
καλος σας βρηκα στο σαιτ, καλα γαμησια και καλες τσαρκες
Τρελό σκηνικό φιλαράκινα βλεπω αραχτος τηλεοραση και να μου τσιμπαει η γκομενα ταρχιδια μου με το στομα της και να τα πιπιλαει
δε λες τιποτα !!!!Τρελό σκηνικό φιλαράκι
Για μενα καλυτερα να εισαι μονος στο καναπε αραχτος με το δεξι χερι στο τηλεκοντρολ και το αριστερο να τα ξυνεις μονος σου. Η μεγαλυτερη απολαυση!!!!να βλεπω αραχτος τηλεοραση και να μου τσιμπαει η γκομενα ταρχιδια μου με το στομα της και να τα πιπιλαει
Για μενα καλυτερα να εισαι μονος στο καναπε αραχτος με το δεξι χερι στο τηλεκοντρολ και το αριστερο να τα ξυνεις μονος σου. Η μεγαλυτερη απολαυση!!!!
Αυτή είναι ερώτηση για site τύπου cosmopolitan...
Στις γυναίκες που απευθυνόμαστε εμείς σε ΑΥΤΟ το site , απλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ! Οποια γουστάρουμε την "νοικιάζουμε" κάνουμε τα γούστα μας και μας λέει κι "ευχαριστώ"... ;)
Θάλεια δε συμφωνώ, για τις γυναίκες να το συζητήσουμε, αλλά ο άντρας στο παπούτσι φαίνεται!To ρολόϊ... αποκαλύπτει την προσωπικότητα του άλλου. ;)
Τρελό σκηνικό φιλαράκι
To ρολόϊ... αποκαλύπτει την προσωπικότητα του άλλου. ;)
Θάλεια δε συμφωνώ, για τις γυναίκες να το συζητήσουμε, αλλά ο άντρας στο παπούτσι φαίνεται!
Τώρα γιατί και οι τρεις μας τα λέμε εδώ και όχι στο θρεντ του ρολογιού;;;
Κι όμως η Θάλεια έχει δίκιο.
Τα πάντα πάνω μας σχετίζονται με την προσωπικότητά μας. Και το ρολόι και τα ρούχα, και τα παπούτσια και όλα.
Το ρολόι όμως στον άντρα, πολύ περισσότερο.
πιπιλισμα δαχτυλων ποδιών με βασική προυπόθεση οτι είναι περιποιημένα. Δεν υπαρχει πιο ωραίο πράγμα.
Επίσης μου αρέσει πολύ να παίζω με το σώμα της γυναίκας (με τα βυζιά και την κοιλίτσα) και να το νιώθω πάνω μου, και γιαυτο δεν θελω να φοράνε κομπινεζόν και τετοιες μαλακίες.