You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί φετίχ έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
;) ;) ;)
Μου αρέσουν πολύ τα toys. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα. Μερικά είναι φανταστικά!!!
αν εισαι οντως θηλυκο, δεν υπαρχει κανενα προβλημα! υπαρχει μεγαλη προσφορα...
funkyshark
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
εμενα μ αρεσει το χνουδι που εχουν μερικες στον κωλο και στην κοιλια,αυτο το ξανθο ανεπαισθητο χνουδι σε συνδυασμο με λεπτο σωμα που αμα το χει μια νομιζεις οτι γαμας αγγελο
Αχαχαχαχαχαχααα!!!, μηπως να ακουγονται και ψαλμωδίες στο background και να φορατε φωτοστεφανο καλλοο πολυ καλοοοο
DickRambone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πορογαλλική είναι η προέλευση της λέξης.
Οι Πορτογάλοι το πήραν από τα λατινικά:
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τα κολάν. Η απόλυτη καύλα.
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
κι αφού οι Πορτιγάλοι σωστά γράφτηκαν με ένα λάμδα η Πορτογαλλική προέλευση πιο πάνω γιατί γράφτηκε με 2 λάμδα??? :S :S :SΟι Πορτογάλοι το πήραν από τα λατινικά:
Συνημμένα
To ρολόϊ... αποκαλύπτει την προσωπικότητα του άλλου. ;)
καλα...εσυ πρεπει να εισαι γυναικα.
μονο μια γυναικα θα ελεγε μια τετοια χαζομαρα.
μιλαμε για φετιχ κοπελια...
πες πχ μου αρεσει το γυμνασμενο αντρικο σωμα.
πες οτι σου αρεσουν οι αντρες που εχουν χιουμορ.
η πες με ερεθιζουν οι αντρες που εχουν μεγαλα πορτοφολια, φουσκωμενα απ το πολυ χρημα, πραγμα που με κανει να ονειρευομαι τσαντες, δωρα, παππουτσια και και και...
αλλα αυτο με το ρολοι...
ακου φετιχ το ρολοι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να τρωω παστουρμα καθως κανω σεξ
αν εισαι οντως θηλυκο, δεν υπαρχει κανενα προβλημα! υπαρχει μεγαλη προσφορα...
;) ;) ;)
Δεν ξέρω τι θέλεις άπιστε Θωμά. Πάντως δεν θα σου δείξω το "γατάκι" μου για να σε πείσω!!!
Είναι δικό μου, δικό μου, δικό μου!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω εχω 3
ολλανδεζες
οζον
ασβεστης
ολλανδεζες
οζον
ασβεστης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καποτε εγραψες πως δεν σ'αρεσει το σαιτ και θα εφευγες,μετα χωρις να σου την εχει πει κανεις αρχισες να λες για παλιους και νεους και οτι δεν συνεισφερουν οι "παλιοι" στο σαιτ;) ;) ;)
Δεν ξέρω τι θέλεις άπιστε Θωμά. Πάντως δεν θα σου δείξω το "γατάκι" μου για να σε πείσω!!!
Είναι δικό μου, δικό μου, δικό μου!!!
σημερα ειμαι ευτυχισμενος που ακολουθεις την πεπατημενη και κανεις ενα θρεντ "γατι" μιλωντας μας για το "γατακι" σου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα...εσυ πρεπει να εισαι γυναικα.
μονο μια γυναικα θα ελεγε μια τετοια χαζομαρα.
μιλαμε για φετιχ κοπελια...
πες πχ μου αρεσει το γυμνασμενο αντρικο σωμα.
πες οτι σου αρεσουν οι αντρες που εχουν χιουμορ.
η πες με ερεθιζουν οι αντρες που εχουν μεγαλα πορτοφολια, φουσκωμενα απ το πολυ χρημα, πραγμα που με κανει να ονειρευομαι τσαντες, δωρα, παππουτσια και και και...
αλλα αυτο με το ρολοι...
ακου φετιχ το ρολοι
Αυτά που αναφέρεις (γυμνασμένο σώμα, χιούμορ, πορτοφόλια …) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με φετίχ και φετιχισμό.
Η σύγχυση που επικρατεί είναι τεράστια.
Σε απλά συγγράμματα ψυχικής ανατομίας θα βρεις απαντήσεις.
Παραθέτω ένα παλαιότερο ποστ μου σε αυτό το θρεντ. Όχι πως ξεκαθαρίζει τα πράγματα, αλλά δίνει μία ιδέα.
Και για να πω και κάτι σχετικό με το θρεντ, πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι οτιδήποτε είναι αντικείμενο και συμμετέχει σε κάποιο βαθμό στο ερωτικό παιχνίδι, δεν πάει να πει ότι είναι φετιχιστικό αντικείμενο. Αυτή τη σύγχυση την έχει φέρει η πορνογραφία η οποία λανθασμένα ονομάζει φετιχιστικό ότι έχει να κάνει με αντικείμενα.
Τα περισσότερα αντικείμενα δεν έχουν καμία σχέση με το φετιχισμό. Τα μαστίγια για παράδειγμα, οι χειροπέδες και τα crops, παρόλο που σε όλα τα sex shop και στις πορνοταινίες τα βρίσκεις στη κατηγορία Fetish, ουδεμία σχέση με φετιχισμό έχουν. Είναι καθαρά σαδιστικά αντικείμενα.
Ομοίως, πολλά άλλα αντικείμενα που περιγράφονται στο φετιχισμό, ουδεμία σχέση με αυτόν έχουν.
Δύο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε:
Πρώτον, ο φετιχισμός είναι καθαρά αντρική παραφιλία. Δεν υπάρχουν γυναίκες φετιχίστριες.
Δεύτερον, τα συχνότερα φετιχιστικά αντικείμενα είναι: τα παπούτσια (γόβες), τα κιλοτάκια (σπάνια και τα σουτιέν), και οι ζώνες (των γυναικών). Βεβαίως και διάφορα άλλα, αλλά τα τρία πιο συχνά είναι αυτά που ανέφερα.
καποτε εγραψες πως δεν σ'αρεσει το σαιτ και θα εφευγες,μετα χωρις να σου την εχει πει κανεις αρχισες να λες για παλιους και νεους και οτι δεν συνεισφερουν οι "παλιοι" στο σαιτ
σημερα ειμαι ευτυχισμενος που ακολουθεις την πεπατημενη και κανεις ενα θρεντ "γατι" μιλωντας μας για το "γατακι" σου
Ποτέ δεν έγραψα πως δεν μου αρέσει το site - ποτέ δεν έγραψα ότι θα φύγω (κοίτα τα postings μου). ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ το site!!!
Κοντράρομαι με αγόρια (έχω γνωρίσει και μερικά!!!), εκφράζω την άποψη μου (πάντα αναρχική και ανατρεπτική!!!), περνάω καλά τα βράδυα μου (μόνο τότε εμφανίζομαι - vampir!!!), και γουστάρω ... ΤΡΕΛΑ!!!
Μη με αποπέρνεις μωρέ!!! Αν κάτι από όσα είπα δεν σου άρεσε - δώσε τόπο στην οργή.
Καλά δεν περνάμε εδώ? Όλοι παρεούλα δεν θέλουμε?
Long live ... bourdela.tv!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ομορφα γυναικεια ποδια-πατουσες-δαχτυλα.............
Κατα προτιμηση ρωσικα-ουγγρικα-τσεχικα ποδαρακια που ειναι τα τελειοτερα στον πλανητη.........
Να για παραδειγμα..........βλεπε και αβαταρ....
Κατα προτιμηση ρωσικα-ουγγρικα-τσεχικα ποδαρακια που ειναι τα τελειοτερα στον πλανητη.........
Συνημμένα
Ομορφα γυναικεια ποδια-πατουσες-δαχτυλα.............
κ εγω το ιδιο!!!!!φιλε εχεις το τηλ της λολας η αλλης κοπελας που κανει ποδολαγνεια να μου το δωσεισ αν θεσ?????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις