Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.287
Πόντοι
22.785
:helpplea:

Συνημμένα

• vz0.jpg
    vz0.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 48

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
;) ;) ;)

Μου αρέσουν πολύ τα toys. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα. Μερικά είναι φανταστικά!!!

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
εμενα μ αρεσει το χνουδι που εχουν μερικες στον κωλο και στην κοιλια,αυτο το ξανθο ανεπαισθητο χνουδι σε συνδυασμο με λεπτο σωμα που αμα το χει μια νομιζεις οτι γαμας αγγελο

Αχαχαχαχαχαχααα!!!, μηπως να ακουγονται και ψαλμωδίες στο background και να φορατε φωτοστεφανο  καλλοο πολυ καλοοοο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τον τραχανα

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μilkoλαγνεια οπως και ο αντμιν του σιτε μας, ρε τι μπορει να σου κατσει και να μην το εκτιμησεις.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 707px-Osaka07_D4A_Isinbaeva_Portrait.jpg
    707px-Osaka07_D4A_Isinbaeva_Portrait.jpg
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 26

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
To ρολόϊ... αποκαλύπτει την προσωπικότητα του άλλου.  ;)

καλα...εσυ πρεπει να εισαι γυναικα.
μονο μια γυναικα θα ελεγε μια τετοια χαζομαρα.

μιλαμε για φετιχ κοπελια...
πες πχ μου αρεσει το γυμνασμενο αντρικο σωμα.
πες οτι σου αρεσουν οι αντρες που εχουν χιουμορ.
η πες με ερεθιζουν οι αντρες που εχουν μεγαλα πορτοφολια, φουσκωμενα απ το πολυ χρημα, πραγμα που με κανει να ονειρευομαι τσαντες, δωρα, παππουτσια και και και...

αλλα αυτο με το ρολοι...
ακου φετιχ το ρολοι 

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν εισαι οντως θηλυκο, δεν υπαρχει κανενα προβλημα! υπαρχει μεγαλη προσφορα...

;) ;) ;)

Δεν ξέρω τι θέλεις άπιστε Θωμά. Πάντως δεν θα σου δείξω το "γατάκι" μου για να σε πείσω!!!

Είναι δικό μου, δικό μου, δικό μου!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
;) ;) ;)

Δεν ξέρω τι θέλεις άπιστε Θωμά. Πάντως δεν θα σου δείξω το "γατάκι" μου για να σε πείσω!!!

Είναι δικό μου, δικό μου, δικό μου!!!
καποτε εγραψες πως δεν σ'αρεσει το σαιτ και θα εφευγες,μετα χωρις να σου την εχει πει κανεις αρχισες να λες για παλιους και νεους και οτι δεν συνεισφερουν οι "παλιοι" στο σαιτ
σημερα ειμαι ευτυχισμενος που ακολουθεις την πεπατημενη και κανεις ενα θρεντ "γατι" μιλωντας μας για το "γατακι" σου
:jerking: :jerking: :jerking:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
καλα...εσυ πρεπει να εισαι γυναικα.
μονο μια γυναικα θα ελεγε μια τετοια χαζομαρα.

μιλαμε για φετιχ κοπελια...
πες πχ μου αρεσει το γυμνασμενο αντρικο σωμα.
πες οτι σου αρεσουν οι αντρες που εχουν χιουμορ.
η πες με ερεθιζουν οι αντρες που εχουν μεγαλα πορτοφολια, φουσκωμενα απ το πολυ χρημα, πραγμα που με κανει να ονειρευομαι τσαντες, δωρα, παππουτσια και και και...

αλλα αυτο με το ρολοι...
ακου φετιχ το ρολοι   

Αυτά που αναφέρεις (γυμνασμένο σώμα, χιούμορ, πορτοφόλια …) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με φετίχ και φετιχισμό.
Η σύγχυση που επικρατεί είναι τεράστια.
Σε απλά συγγράμματα ψυχικής ανατομίας θα βρεις απαντήσεις.

Παραθέτω ένα παλαιότερο ποστ μου σε αυτό το θρεντ. Όχι πως ξεκαθαρίζει τα πράγματα, αλλά δίνει μία ιδέα.

Και για να πω και κάτι σχετικό με το θρεντ, πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι οτιδήποτε είναι αντικείμενο και συμμετέχει σε κάποιο βαθμό στο ερωτικό παιχνίδι, δεν πάει να πει ότι είναι φετιχιστικό αντικείμενο. Αυτή τη σύγχυση την έχει φέρει η πορνογραφία η οποία λανθασμένα ονομάζει φετιχιστικό ότι έχει να κάνει με αντικείμενα.

Τα περισσότερα αντικείμενα δεν έχουν καμία σχέση με το φετιχισμό. Τα μαστίγια για παράδειγμα, οι χειροπέδες και τα crops, παρόλο που σε όλα τα sex shop και στις πορνοταινίες τα βρίσκεις στη κατηγορία Fetish, ουδεμία σχέση με φετιχισμό έχουν. Είναι καθαρά σαδιστικά αντικείμενα.

Ομοίως, πολλά άλλα αντικείμενα που περιγράφονται στο φετιχισμό, ουδεμία σχέση με αυτόν έχουν.

Δύο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε:
Πρώτον, ο φετιχισμός είναι καθαρά αντρική παραφιλία. Δεν υπάρχουν γυναίκες φετιχίστριες.
Δεύτερον, τα συχνότερα φετιχιστικά αντικείμενα είναι: τα παπούτσια (γόβες), τα κιλοτάκια (σπάνια και τα σουτιέν), και οι ζώνες (των γυναικών). Βεβαίως και διάφορα άλλα, αλλά τα τρία πιο συχνά είναι αυτά που ανέφερα.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καποτε εγραψες πως δεν σ'αρεσει το σαιτ και θα εφευγες,μετα χωρις να σου την εχει πει κανεις αρχισες να λες για παλιους και νεους και οτι δεν συνεισφερουν οι "παλιοι" στο σαιτ
σημερα ειμαι ευτυχισμενος που ακολουθεις την πεπατημενη και κανεις ενα θρεντ "γατι" μιλωντας μας για το "γατακι" σου
:jerking: :jerking: :jerking:

:grin: :grin: :grin:

Ποτέ δεν έγραψα πως δεν μου αρέσει το site - ποτέ δεν έγραψα ότι θα φύγω (κοίτα τα postings μου). ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ το site!!!

Κοντράρομαι με αγόρια (έχω γνωρίσει και μερικά!!!), εκφράζω την άποψη μου (πάντα αναρχική και ανατρεπτική!!!), περνάω καλά τα βράδυα μου (μόνο τότε εμφανίζομαι - vampir!!!), και γουστάρω ... ΤΡΕΛΑ!!!

Μη με αποπέρνεις μωρέ!!! Αν κάτι από όσα είπα δεν σου άρεσε - δώσε τόπο στην οργή.

Καλά δεν περνάμε εδώ? Όλοι παρεούλα δεν θέλουμε?

Long live ... bourdela.tv!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ομορφα γυναικεια ποδια-πατουσες-δαχτυλα.............

Κατα προτιμηση ρωσικα-ουγγρικα-τσεχικα ποδαρακια που ειναι τα τελειοτερα στον πλανητη.........

Να για παραδειγμα..........βλεπε και αβαταρ....

Συνημμένα

• 22030_005.jpg
    22030_005.jpg
    236,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 22030_011.jpg
    22030_011.jpg
    261,4 KB · Εμφανίσεις: 70
  • 22030_013.jpg
    22030_013.jpg
    210,6 KB · Εμφανίσεις: 21

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Ομορφα γυναικεια ποδια-πατουσες-δαχτυλα.............

Κατα προτιμηση ρωσικα-ουγγρικα-τσεχικα ποδαρακια που ειναι τα τελειοτερα στον πλανητη.........

Να για παραδειγμα..........βλεπε και αβαταρ....

κ εγω το ιδιο!!!!!φιλε εχεις το τηλ της λολας  η αλλης κοπελας που κανει ποδολαγνεια να μου το δωσεισ αν θεσ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom