Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.323
- Πόντοι
- 12.756
Kι ερχονται και μερες αγαπης,πως θα μπουμε στο γιορτινο πνευμα αν δεν αρχιζουμε να "στολιζουμε" ο ενας τον αλλον?
Kι ερχονται και μερες αγαπης,πως θα μπουμε στο γιορτινο πνευμα αν δεν αρχιζουμε να "στολιζουμε" ο ενας τον αλλον?
Δεν γινεται,οι μισοι δεν μιλανε με τους αλλους μισους.Πως να ριξεις λαδι στην φωτια?Ειναι και ακριβουτσικο φετοςθα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να φυτιλιάσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων......ανθρώπινα και με σεβασμό πάντα
Κάθησε να ακούσεις λίγο τα νούμερα και τα ποσοστά που είπε σήμερα ο Χατζηδακης σχετικά με τα δηλωθέντα των ΕΕ και μετά έλα να μου πεις. Αιντε μπράβο, αντί να αρχίσετε τα μπινελικια στον κλάδο που το έχει γαμησει με τις πλασματικές δηλώσεις έρχεστε να κάνετε εδώ τους έξυπνους.Το με πόσα ζεις και το πόσα βγάζεις δεν είναι πάντα το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση αν σε άγγιζε δεν θα το περνούσες στο ντούκου.
Λογιστικό είναι το θέμα πως θες να το προσεγγίσουμε? Εσύ δεν λες και τίποτα....ούτε έχεις πάρει χαμπάρι τι εφαρμόζει αυτό το μέτρο...διάβασες κάπου ότι θα χτυπήσει την φοροδιαφυγή και το πίστεψες. Αν το είχες διαβάσει θα είχες επιχειρήματα όχι γενικότητες.
Προσπαθώ να σου εξηγήσω με επιχειρήματα γιατί είναι ένα ηλίθιο μέτρο κομένο και ραμμένο για να φέρει αυτό το 1 δις φέτος και να χάσει το κράτος 3-4 δις του χρόνου.
Αυτά τα συνεχίστε να κλέβετε δίχως αύριο είναι μαλακίες....και γύφτος δεν είναι όποιος βάζει από τα έτοιμα για να συντηρήσει την επιχείρηση του...γύφτοι είναι αυτοί που έφεραν το νομοσχέδιο που δεν έχουν δουλέψει μια μέρα στη ζωή τους.
Γενικά....χωρίς επιχειρήματα χωρίς άποψη για την αγορά δεν μπορούμε να συζητήσουμε περαιτέρω....
οι τελικοί για τον μίστερ μαλάκα 2023 θα μας ενώσουν όλουςΔεν γινεται,οι μισοι δεν μιλανε με τους αλλους μισους.Πως να ριξεις λαδι στην φωτια?Ειναι και ακριβουτσικο φετος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρχισαν και τα πνευματωδη ποστ
Άστο μπαρόκ....δεν το πιάνεις.....ακόμα περιμένω να μου πεις πως αυτό το μέτρο θα καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή.Κάθησε να ακούσεις λίγο τα νούμερα και τα ποσοστά που είπε σήμερα ο Χατζηδακης σχετικά με τα δηλωθέντα των ΕΕ και μετά έλα να μου πεις. Αιντε μπράβο, αντί να αρχίσετε τα μπινελικια στον κλάδο που το έχει γαμησει με τις πλασματικές δηλώσεις έρχεστε να κάνετε εδώ τους έξυπνους.
Εκτός αν αμφισβητείτε ότι ακούστηκε. Εκτός αν πέσατε από τα σύννεφα.
Λες και όσοι πληρώνουμε φόρους είμαστε μαλακές και αυτοί είναι οι ξύπνιοι.
Στους υποστηρικτές του, μπορεί κανείς ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΗΘΕΙ .... μόνο τα χειρότερα ; Τα χείριστα ;;;;οὐκ άν λάβοις παρά τοῦ μη έχοντος
Οχι μόνο δεν θα πάρει τίποτα η κυβέρνησή σας αλλά θα μειωθούν και αυτά που σας έδιναν. Εκεί που έδιναν όλοι το τέλος επιτηδεύματος σε 2-3 δόσεις τώρα θα το αφήνουν εκρεμμότητα μέχρι να βγεί ρύθμιση των 200 δόσεων και διαγραφή των προσαυξήσεων.
Δεν θα πάρετε τίποτα κλέφτες
Καμια κυβερνηση δε θελει να σε κλεισει.Δεν τη συμφερει.Άστο μπαρόκ....δεν το πιάνεις.....ακόμα περιμένω να μου πεις πως αυτό το μέτρο θα καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή.
Τα ίδια νούμερα θα συνεχίσουν να δηλώνουν απλά θα μαζέψει το κράτος 1 δις έκτακτο και θα κλείσουν αρκετοί και θα χάσει το κράτος και αυτά που έπαιρνε.
Σου εξήγησα και πως η φορολογία είναι τέτοια που αν δεν κάνεις κέρδη πάνω από 30 χιλιάρικα δεν μπορείς να επιβιώσεις αν δεν κρύβεις εισοδήματα....δεν θες να το καταλάβεις τι να κάνουμε????
Και εγώ φόρους πληρώνω δεν είμαι στην λιανική....και να ήθελα δεν μπορώ να πουλήσω χωρίς τιμολόγιο. Αλλά καταλαβαίνω τι πάει να γίνει.
Αφού δεν σε απασχολεί προχώρα παρακάτω μη σκας για τους κλεφταράδες τους μικρομεσαίους....τι είναι η βάση της οικονομίας άλλωστε?
Τύπε .... ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ....
όλοι ορκίζονται ότι στην υπόλοιπη ζωή τους
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
Μπορείς σε αυτούς να μην ΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ;
Έχουν λεφτά οι Έλληνες
Θα βγουν τα κομματοσκυλα της νουδουλας και θα πουν ότι τα έχουν κρυμμένα στα στρώματα
Eurostat: Κάτω από το μηδέν οι αποταμιεύσεις στην Ελλάδα - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Οι Έλληνες ξόδεψαν περισσότερα από όσα κέρδισανwww.ot.gr
Αυτό που έχουν οι Έλληνες και το στο λέω με τα βεβαιότητας είναι η Φουκαροφάνεια όπως πολύ σωστά την είχε αναφέρει εδώ μέσα ένα μέλος που μιυ διαφέυγει το όνομά του. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω πάρα πολλούς που κλαίγονται και μια χαρά έχουν ολοκαίνουργιες αμαξάρες και εκατοντάδες χιλιάδες σε λογαριασμούς έξω και μέσα.
Έχουν λεφτά οι Έλληνες
Θα βγουν τα κομματοσκυλα της νουδουλας και θα πουν ότι τα έχουν κρυμμένα στα στρώματα
Eurostat: Κάτω από το μηδέν οι αποταμιεύσεις στην Ελλάδα - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Οι Έλληνες ξόδεψαν περισσότερα από όσα κέρδισανwww.ot.gr
Αυτό λέει η λογική. Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάν οι ελληνικές κυβερνήσεις.
Αρχηγέ μου ... ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.Αυτό που έχουν οι Έλληνες και το στο λέω με τα βεβαιότητας είναι η Φουκαροφάνεια όπως πολύ σωστά την είχε αναφέρει εδώ μέσα ένα μέλος που μιυ διαφέυγει το όνομά του. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω πάρα πολλούς που κλαίγονται και μια χαρά έχουν ολοκαίνουργιες αμαξάρες και εκατοντάδες χιλιάδες σε λογαριασμούς έξω και μέσα.
Παρων!Αυτό που έχουν οι Έλληνες και το στο λέω με τα βεβαιότητας είναι η Φουκαροφάνεια όπως πολύ σωστά την είχε αναφέρει εδώ μέσα ένα μέλος που μιυ διαφέυγει το όνομά του.
Ναι! Το θυμήθηκα! Εσύ έχεις αναφέρει την λέξη ΦΟΥΚΑΡΟΦΑΝΕΙΑ και μάλιστα είχες δώσει και ορισμό. Πχ εγώ στην πολυκατοικία μου έχω τέτοιους 2! Που έχουν τζιπάρες του 2023 εξοχικά - και όλη μέρα κλαίγονται.Παρων!
Εχω καταθεσει αιτημα κατοχυρωσης πνευματικης ιδιοκτησιας της εν λογω λεξης
Ναι! Το θυμήθηκα! Εσύ έχεις αναφέρει την λέξη ΦΟΥΚΑΡΟΦΑΝΕΙΑ και μάλιστα είχες δώσει και ορισμό. Πχ εγώ στην πολυκατοικία μου έχω τέτοιους 2! Που έχουν τζιπάρες του 2023 εξοχικά - και όλη μέρα κλαίγονται.
Ρε παληκάρια .... μισό !
Και πάλι .... για 50 φουκαροφανείς ....
υπάρχουν διπλάσιοι .... που το παίζουν μεγιστάνες και άπλεςενώ είναι σώγαμπροι τυροπιτοφάγοι με σαξό και τουαρέγκ σάπια από βούπερταλ
και πουλάνε μούρη , ενώ είναι ζητιάνοι
Τυπε εδω μιλανε τα στοιχεια εκτος και αν ολοι πηραν τα λεφτα στο σπιτι τους η τα εφαγαν στα κοριτσια .Αυτό που έχουν οι Έλληνες και το στο λέω με τα βεβαιότητας είναι η Φουκαροφάνεια όπως πολύ σωστά την είχε αναφέρει εδώ μέσα ένα μέλος που μιυ διαφέυγει το όνομά του. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω πάρα πολλούς που κλαίγονται και μια χαρά έχουν ολοκαίνουργιες αμαξάρες και εκατοντάδες χιλιάδες σε λογαριασμούς έξω και μέσα.
Το ότι είναι άχρηστοι στην ΝΔ και το ότι το νομοσχέδιο είναι άθλιο αυτό εννοείται.
Προσωπικά πάντα ψήφιζα και στηριζα Τζημερικές θέσεις όσο αφορά την οικονομία - αν θες να ξέρεις και την πολιτική μου θέση.