Νέα

Τι ετοιμάζουν για τους ελεύθερους επαγγελματίες - ΦΟΡΟΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.076
Πόντοι
6.056
θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να φυτιλιάσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων......ανθρώπινα και με σεβασμό πάντα :coffee::coffee::coffee:
Δεν γινεται,οι μισοι δεν μιλανε με τους αλλους μισους.Πως να ριξεις λαδι στην φωτια?Ειναι και ακριβουτσικο φετος:coffee::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αρχισαν και τα πνευματωδη ποστ:confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.070
Πόντοι
5.506
Το με πόσα ζεις και το πόσα βγάζεις δεν είναι πάντα το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση αν σε άγγιζε δεν θα το περνούσες στο ντούκου.

Λογιστικό είναι το θέμα πως θες να το προσεγγίσουμε? Εσύ δεν λες και τίποτα....ούτε έχεις πάρει χαμπάρι τι εφαρμόζει αυτό το μέτρο...διάβασες κάπου ότι θα χτυπήσει την φοροδιαφυγή και το πίστεψες. Αν το είχες διαβάσει θα είχες επιχειρήματα όχι γενικότητες.

Προσπαθώ να σου εξηγήσω με επιχειρήματα γιατί είναι ένα ηλίθιο μέτρο κομένο και ραμμένο για να φέρει αυτό το 1 δις φέτος και να χάσει το κράτος 3-4 δις του χρόνου.

Αυτά τα συνεχίστε να κλέβετε δίχως αύριο είναι μαλακίες....και γύφτος δεν είναι όποιος βάζει από τα έτοιμα για να συντηρήσει την επιχείρηση του...γύφτοι είναι αυτοί που έφεραν το νομοσχέδιο που δεν έχουν δουλέψει μια μέρα στη ζωή τους.

Γενικά....χωρίς επιχειρήματα χωρίς άποψη για την αγορά δεν μπορούμε να συζητήσουμε περαιτέρω....
Κάθησε να ακούσεις λίγο τα νούμερα και τα ποσοστά που είπε σήμερα ο Χατζηδακης σχετικά με τα δηλωθέντα των ΕΕ και μετά έλα να μου πεις. Αιντε μπράβο, αντί να αρχίσετε τα μπινελικια στον κλάδο που το έχει γαμησει με τις πλασματικές δηλώσεις έρχεστε να κάνετε εδώ τους έξυπνους.

Εκτός αν αμφισβητείτε ότι ακούστηκε. Εκτός αν πέσατε από τα σύννεφα.

Λες και όσοι πληρώνουμε φόρους είμαστε μαλακές και αυτοί είναι οι ξύπνιοι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.006
Πόντοι
3.656
Δεν γινεται,οι μισοι δεν μιλανε με τους αλλους μισους.Πως να ριξεις λαδι στην φωτια?Ειναι και ακριβουτσικο φετος:coffee::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αρχισαν και τα πνευματωδη ποστ:confused::confused::confused:
οι τελικοί για τον μίστερ μαλάκα 2023 θα μας ενώσουν όλους

έπεσαν οι πρώτες γιορτιές νυφάδες :tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.006
Πόντοι
3.656
Κάθησε να ακούσεις λίγο τα νούμερα και τα ποσοστά που είπε σήμερα ο Χατζηδακης σχετικά με τα δηλωθέντα των ΕΕ και μετά έλα να μου πεις. Αιντε μπράβο, αντί να αρχίσετε τα μπινελικια στον κλάδο που το έχει γαμησει με τις πλασματικές δηλώσεις έρχεστε να κάνετε εδώ τους έξυπνους.

Εκτός αν αμφισβητείτε ότι ακούστηκε. Εκτός αν πέσατε από τα σύννεφα.

Λες και όσοι πληρώνουμε φόρους είμαστε μαλακές και αυτοί είναι οι ξύπνιοι.
Άστο μπαρόκ....δεν το πιάνεις.....ακόμα περιμένω να μου πεις πως αυτό το μέτρο θα καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή.

Τα ίδια νούμερα θα συνεχίσουν να δηλώνουν απλά θα μαζέψει το κράτος 1 δις έκτακτο και θα κλείσουν αρκετοί και θα χάσει το κράτος και αυτά που έπαιρνε.

Σου εξήγησα και πως η φορολογία είναι τέτοια που αν δεν κάνεις κέρδη πάνω από 30 χιλιάρικα δεν μπορείς να επιβιώσεις αν δεν κρύβεις εισοδήματα....δεν θες να το καταλάβεις τι να κάνουμε????

Και εγώ φόρους πληρώνω δεν είμαι στην λιανική....και να ήθελα δεν μπορώ να πουλήσω χωρίς τιμολόγιο. Αλλά καταλαβαίνω τι πάει να γίνει.

Αφού δεν σε απασχολεί προχώρα παρακάτω μη σκας για τους κλεφταράδες τους μικρομεσαίους....τι είναι η βάση της οικονομίας άλλωστε?

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.279
Πόντοι
3.656
οὐκ άν λάβοις παρά τοῦ μη έχοντος

Οχι μόνο δεν θα πάρει τίποτα η κυβέρνησή σας αλλά θα μειωθούν και αυτά που σας έδιναν. Εκεί που έδιναν όλοι το τέλος επιτηδεύματος σε 2-3 δόσεις τώρα θα το αφήνουν εκρεμμότητα μέχρι να βγεί ρύθμιση των 200 δόσεων και διαγραφή των προσαυξήσεων.
Δεν θα πάρετε τίποτα κλέφτες:rockon::rockon::rockon:
Στους υποστηρικτές του, μπορεί κανείς ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΗΘΕΙ .... μόνο τα χειρότερα ; Τα χείριστα ;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.332
Πόντοι
3.656
Άστο μπαρόκ....δεν το πιάνεις.....ακόμα περιμένω να μου πεις πως αυτό το μέτρο θα καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή.

Τα ίδια νούμερα θα συνεχίσουν να δηλώνουν απλά θα μαζέψει το κράτος 1 δις έκτακτο και θα κλείσουν αρκετοί και θα χάσει το κράτος και αυτά που έπαιρνε.

Σου εξήγησα και πως η φορολογία είναι τέτοια που αν δεν κάνεις κέρδη πάνω από 30 χιλιάρικα δεν μπορείς να επιβιώσεις αν δεν κρύβεις εισοδήματα....δεν θες να το καταλάβεις τι να κάνουμε????

Και εγώ φόρους πληρώνω δεν είμαι στην λιανική....και να ήθελα δεν μπορώ να πουλήσω χωρίς τιμολόγιο. Αλλά καταλαβαίνω τι πάει να γίνει.

Αφού δεν σε απασχολεί προχώρα παρακάτω μη σκας για τους κλεφταράδες τους μικρομεσαίους....τι είναι η βάση της οικονομίας άλλωστε?
Καμια κυβερνηση δε θελει να σε κλεισει.Δεν τη συμφερει.
Να σε αρμεγει θελει..

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.913
Πόντοι
6.166
1700727436497.png

Η ακρίβεια καλπάζει και οι μισθοί στον πάτο

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.313
Πόντοι
3.936
Τύπε .... ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ....

όλοι ορκίζονται ότι στην υπόλοιπη ζωή τους
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Μάλλον αυτοί δεν είναι φοροφυγαδες....

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.913
Πόντοι
6.166
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.279
Πόντοι
3.656
1700739717598.png

Έχουν λεφτά οι Έλληνες :2funny::2funny::2funny:
Θα βγουν τα κομματοσκυλα της νουδουλας και θα πουν ότι τα έχουν κρυμμένα στα στρώματα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μπορείς σε αυτούς να μην ΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ;

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
1700739717598.png

Έχουν λεφτά οι Έλληνες :2funny::2funny::2funny:
Θα βγουν τα κομματοσκυλα της νουδουλας και θα πουν ότι τα έχουν κρυμμένα στα στρώματα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Αυτό που έχουν οι Έλληνες και το στο λέω με τα βεβαιότητας είναι η Φουκαροφάνεια όπως πολύ σωστά την είχε αναφέρει εδώ μέσα ένα μέλος που μιυ διαφέυγει το όνομά του. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω πάρα πολλούς που κλαίγονται και μια χαρά έχουν ολοκαίνουργιες αμαξάρες και εκατοντάδες χιλιάδες σε λογαριασμούς έξω και μέσα.

Το ότι είναι άχρηστοι στην ΝΔ και το ότι το νομοσχέδιο είναι άθλιο αυτό εννοείται.
Προσωπικά πάντα ψήφιζα και στηριζα Τζημερικές θέσεις όσο αφορά την οικονομία - αν θες να ξέρεις και την πολιτική μου θέση.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.279
Πόντοι
3.656
Αυτό λέει η λογική. Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάν οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Μην το κοιτάς από πλευράς λογικής.
Υπάρχει και καθίκια που ξέρουν ότι είναι άδικο και παράλογο.
Αλλά γουστάρουν ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΜΑΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ.

Πως να μην τους ευχηθείς ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ;;;

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.279
Πόντοι
3.656
Αυτό που έχουν οι Έλληνες και το στο λέω με τα βεβαιότητας είναι η Φουκαροφάνεια όπως πολύ σωστά την είχε αναφέρει εδώ μέσα ένα μέλος που μιυ διαφέυγει το όνομά του. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω πάρα πολλούς που κλαίγονται και μια χαρά έχουν ολοκαίνουργιες αμαξάρες και εκατοντάδες χιλιάδες σε λογαριασμούς έξω και μέσα.
Αρχηγέ μου ... ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
Για κάθε τέτοιο , υπάρχουν 20πλασιοι εξαθλιωμένοι .

Για κάθε Κούγια, υπάρχουν 1500 τυροπιτοφάγοι με σαξό , που πάνε διακοπές 3 μήνες από 29/8 μέχρι 2/9 σε τσαντήρι .........
Και δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Αυτό που έχουν οι Έλληνες και το στο λέω με τα βεβαιότητας είναι η Φουκαροφάνεια όπως πολύ σωστά την είχε αναφέρει εδώ μέσα ένα μέλος που μιυ διαφέυγει το όνομά του.
Παρων!

Εχω καταθεσει αιτημα κατοχυρωσης πνευματικης ιδιοκτησιας της εν λογω λεξης :tooth:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Παρων!

Εχω καταθεσει αιτημα κατοχυρωσης πνευματικης ιδιοκτησιας της εν λογω λεξης :tooth:
Ναι! Το θυμήθηκα! Εσύ έχεις αναφέρει την λέξη ΦΟΥΚΑΡΟΦΑΝΕΙΑ και μάλιστα είχες δώσει και ορισμό. Πχ εγώ στην πολυκατοικία μου έχω τέτοιους 2! Που έχουν τζιπάρες του 2023 εξοχικά - και όλη μέρα κλαίγονται.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.279
Πόντοι
3.656
Ναι! Το θυμήθηκα! Εσύ έχεις αναφέρει την λέξη ΦΟΥΚΑΡΟΦΑΝΕΙΑ και μάλιστα είχες δώσει και ορισμό. Πχ εγώ στην πολυκατοικία μου έχω τέτοιους 2! Που έχουν τζιπάρες του 2023 εξοχικά - και όλη μέρα κλαίγονται.

Ρε παληκάρια .... μισό !
Και πάλι .... για 50 φουκαροφανείς ....

υπάρχουν διπλάσιοι .... που το παίζουν μεγιστάνες και άπλες ενώ είναι σώγαμπροι τυροπιτοφάγοι με σαξό και τουαρέγκ σάπια από βούπερταλ
και πουλάνε μούρη , ενώ είναι ζητιάνοι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ρε παληκάρια .... μισό !
Και πάλι .... για 50 φουκαροφανείς ....

υπάρχουν διπλάσιοι .... που το παίζουν μεγιστάνες και άπλες ενώ είναι σώγαμπροι τυροπιτοφάγοι με σαξό και τουαρέγκ σάπια από βούπερταλ
και πουλάνε μούρη , ενώ είναι ζητιάνοι

Ισχυει. Ψαχνω λεξη και για αυτους. Θα επανελθω...

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.913
Πόντοι
6.166

Το ότι είναι άχρηστοι στην ΝΔ και το ότι το νομοσχέδιο είναι άθλιο αυτό εννοείται.
Προσωπικά πάντα ψήφιζα και στηριζα Τζημερικές θέσεις όσο αφορά την οικονομία - αν θες να ξέρεις και την πολιτική μου θέση.
Τυπε εδω μιλανε τα στοιχεια εκτος και αν ολοι πηραν τα λεφτα στο σπιτι τους η τα εφαγαν στα κοριτσια .

Ωστόσο, φαίνεται ότι συνεχίζεται η αρνητική πορεία της αποταμίευσης. Το ποσοστό αποταμίευσης των νοικοκυριών και των ΜΚΙΕΝ, που ορίζεται ως η ακαθάριστη αποταμίευση προς το ακαθάριστο διαθέσιμο εισόδημα, ήταν -1,4% κατά το 1ο τρίμηνο του 2023, σε σύγκριση με -3,4% το 1ο τρίμηνο του 2022.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom