You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι ετοιμάζουν για τους ελεύθερους επαγγελματίες - ΦΟΡΟΙ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 84K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Θέλει μεγάλη προσοχή. Γιατί, ως γνωστόν, η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.Εσυ ρε μουνη γιατι δεν του "στάθηκες" του παλικαριου μας του Αλεξ να πεις κάτι στον αλλον ;;
Γιατι κρυφοκοιταζες χωρις να παρεμβαίνεις και να επιβάλεις την ισορροπία στις κατάρες και στα καντήλια ; ;;;
Απολάμβανες την επιθεση που δεχόταν ο συναδελφος μελος του σαητ ;
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.312
- Πόντοι
- 3.936
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.321
- Πόντοι
- 12.756
η εικόνα δείχνει κυρίους κ κυρίες ψιλοκυριλέ μικροαστούς , σίγουρα δεν είναι ζαίοι και φασέες
έρχεται πούτσα αλά Δούκας , τα Πετσοκάναλα δεν το σώζουν ...
μην ψαρωνεις
μεταμφιεσμένοι ζαιοι ειναι που εκαναν ενα ντουζάκι και πέρασαν απο Zara , Varda , Manneti και ντυθηκαν μεσαιοταξίτες δεξιοι
Οι ΝΔ ειναι απασχολημένοι , δεν μπορουν να σταματησουν τις μπιζνες για να κανουν διαδηλωση
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.021
- Πόντοι
- 1.056
Την ελληνικη ορθογραφια τη γραφω στα αρχειδια μου
Προσεχω περισσοτερο το νοημα και την ορθογραφια την αφηνω στους μασσωνους τυπου Μπαμπινιωτη
Εγγλεζοι , Γερμανοι , Γαλλοι που εχουν πιο απλη γλωσσα , φτιαχνουν , αυτ/τα , αεροπλανα , πλοια,
Οι Γερμανοί δεν έχουν απλή γλώσσα.Ούτε οι Γάλλοι θα έλεγα.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.312
- Πόντοι
- 3.936
Oλοι αυτοι ομως ψηφισαν Κουληη εικόνα δείχνει κυρίους κ κυρίες ψιλοκυριλέ μικροαστούς , σίγουρα δεν είναι ζαίοι και φασέες
ΝΔ 41% ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 3.656
μη το βλέπεις έτσι καθώς πρέπει και σε ξεγελάνεη εικόνα δείχνει κυρίους κ κυρίες ψιλοκυριλέ μικροαστούς , σίγουρα δεν είναι ζαίοι και φασέες
κάτω από τα ρούχα κρύβουν μαύρες μάσκες και μπλούζες είναι κουκουλοφόροι άγνωστοι νεαροί αντιεξουσιαστές
η αστυνομία θα έχει κάθε δίκιο να κάνει καλά τη δουλειά τής
μπίζνες δηλαδή.... τι εννοείς ? τις τσεσπού στο τσοντοσινεμά ? διότι κάτι περίεργους έχω δεί να παραμένουν Κουλικοίμην ψαρωνεις
μεταμφιεσμένοι ζαιοι ειναι που εκαναν ενα ντουζάκι και πέρασαν απο Zara , Varda , Manneti και ντυθηκαν μεσαιοταξίτες δεξιοι
Οι ΝΔ ειναι απασχολημένοι , δεν μπορουν να σταματησουν τις μπιζνες για να κανουν διαδηλωση
συν βέβαια τον γραφικούλη αλαίκσανδρο
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.648
- Πόντοι
- 456
οχι δεν ειναι μονο αυτο ..ετσι πιστευουν πως θα παρουν περισότερα..τοσο απατεωνες ειναι και απο οτι βλέπω αυτοι ειναι και βλάκες ..αλλα 41% πηραν τωρα αντε να περαουν 4 χρονια και μετα θα ειναι πρωθυπουργος ο Κασελακηε και θα παμε καλα lol lolη εισπραξη θα γινει μονο φετος, γιατι ψηφιστηκε τον δεκεμβριο και δεν μπορει κανεις τα παρει τα μετρα του...
απο του χρονου, οι εισπραξεις θα ειναι ανυπαρκτες και θα αυξηθει κατακορυφα η φοροδιαφυγη και η εισφοροδιαφυγη...
υγ : ο χειροτερος νομος απο καταβολης του ελληνικου κρατους, μαζι με τον νομο του συριζα που τροποποιησε τον ποινικο κωδικα...
υγ2 : φορολογικος νομος με τεκμηρια εν ετει 2023 ρε πουστη μου....την εποχη των mydata και του ηλεκτρονικου χρηματος...μας γυρισαν 30 χρονια πισω...
ξεροχύνω να εκπυρσοκροτούν τα όπλα αδιακρίτως και κατά ριπάς , όποιος δεν είναι Κουλελές είναι οχθρόςμη το βλέπεις έτσι καθώς πρέπει και σε ξεγελάνε
κάτω από τα ρούχα κρύβουν μαύρες μάσκες και μπλούζες είναι κουκουλοφόροι άγνωστοι νεαροί αντιεξουσιαστές
η αστυνομία θα έχει κάθε δίκιο να κάνει καλά τη δουλειά τής
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Ζουμε περιεργες εποχες , γιατι τωρα δεν υπαρχει αντιπολιτευση και ο κοσμος θα αναγκαστει να παρει την τυχη του στα χερια τουμπίζνες δηλαδή.... τι εννοείς ? τις τσεσπού στο τσοντοσινεμά ? διότι κάτι περίεργους έχω δεί να παραμένουν Κουλικοί
συν βέβαια τον γραφικούλη αλαίκσανδρο
ΥΓ Περιεργη σιωπη του Πασοκ. Δεκανικι ??????
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.312
- Πόντοι
- 3.936
και εγω απο Νδ οικογένεια προέρχομαι.Φιλε μου ΝΔ ημουνα καποτε λογω οικογενειας και σπαρτιατικης καταγωγης , αλλα εχω και λιγο μυαλο και καταλαβα οτι αυτοι ακολουθουν το φεουδαρχικο συστημα
Φανατικός υποστηρικτής ο Παππους με τον Πολύδωρα.
Αλλα.....
κοίτα, είτε υπάρχει αντιπολίτευση είτε όχι, πάντα υπάρχει λύση ,ας πούμε Δούκας Αθήνα και οι άλλοι Βόρεια,Ζουμε περιεργες εποχες , γιατι τωρα δεν υπαρχει αντιπολιτευση και ο κοσμος θα αναγκαστει να παρει την τυχη του στα χερια του
ΥΓ Περιεργη σιωπη του Πασοκ. Δεκανικι ??????
σπάει το απόστημα....
Αλλά δες στην Αργεντινή που βγάλαν τον ψυχάκια ...
τι πετύχανε ? τουλάχιστον εναλλαγή ψυχάκηδων, να μην γίνονται καθεστώς
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
'' Εμπρος να βγουμε ολοι στους δρομουςOλοι αυτοι ομως ψηφισαν Κουλη
ΝΔ 41% ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ
με ρολεξ στα χερια και γουνες στους ωμους ''
Λενε τα ορφανα του Κουλη
έρχονται ευρωεκλογές και θα μεσολαβήσει χειμώνας με ανεξέλεγκτη ακρίβεια, φόρους και με ενεργειακούς λογαριασμούς τζόκερ...Oλοι αυτοι ομως ψηφισαν Κουλη
ΝΔ 41% ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ
μη ξεχνάς ότι αυτοί που βγάλανε τον ανηψιό δήμαρχο , οι ίδιοι κ τον θάψανε...παρά την βορειοκορεάτικη προπαγάνδα των καναλιών
επομένως δεν υπάρχει "σκασμός" ... ούτε παρακαλετό στους μλκες που σαν αντιπολίτευση το παίζανε κούληδες
θα βρεθεί διέξοδος, έστω διακωμωδώντας το σύστημα..άλλωστε και οι κυβερνώντες καρνάβαλοι είναι , τι είχαμε τι χάσαμε..
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.312
- Πόντοι
- 3.936
Οπως εχω πει στο παρελθον αυτοι οι τυποι μαζι με κατι δημοσιογραφους δεν θα επρεπε να μπορουν να κυκλοφορουν ελευθερα στο δρομο...έρχονται ευρωεκλογές και θα μεσολαβήσει χειμώνας με ανεξέλεγκτη ακρίβεια, φόρους και με ενεργειακούς λογαριασμούς τζόκερ...
μη ξεχνάς ότι αυτοί που βγάλανε τον ανηψιό δήμαρχο , οι ίδιοι κ τον θάψανε...παρά την βορειοκορεάτικη προπαγάνδα των καναλιών
επομένως δεν υπάρχει "σκασμός" ... ούτε παρακαλετό στους μλκες που σαν αντιπολίτευση το παίζανε κούληδες
θα βρεθεί διέξοδος, έστω διακωμωδώντας το σύστημα..άλλωστε και οι κυβερνώντες καρνάβαλοι είναι , τι είχαμε τι χάσαμε..
Δεν ξερω αν ο πατερας μου ειναι γίδι,
αλλά εσυ εισαι τοσο γελοίος που δεν μπορω ούτε να σου θυμωσω, ούτε αναφορά να σου κάνω. Δεν θα σου δωσω αξία. Τραγούδα μόνος σου.
Αντε ρε σκουπίδι !Δεν ξερω αν ο πατερας μου ειναι γίδι,
αλλά εσυ εισαι τοσο γελοίος που δεν μπορω ούτε να σου θυμωσω, ούτε αναφορά να σου κάνω. Δεν θα σου δωσω αξία. Τραγούδα μόνος σου.
150χιλ μυνηματα , 1 κριτικη.
Πειναλεος πλεμπαιος εισαι !
Μαιντανος !
συμφωνώ και επαυξάνω εφ' όσον το πολίτευμα δεν έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς και η Δικαιοσύνη είναι διοριζόμενηΟπως εχω πει στο παρελθον αυτοι οι τυποι μαζι με κατι δημοσιογραφους δεν θα επρεπε να μπορουν να κυκλοφορουν ελευθερα στο δρομο...
Μαζί με τα άλλα που είπαμε δηλαδή τα οικονομικά και το πλιάτσικο,
αναμένονται και τα εθνικά με τον κουμπάρο , να δούμε πως θα εξελιχθεί η φάση , στα 4 άκα , οθωμανικό ασάλιωτο ,69 ?
πως θα στηθεί η Κούλα στον Χαμασίτη ? τι εντολή θα δώσει ο γεροΤζό ? προβλέπεται πως δεν θα πλήξουμε !!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.321
- Πόντοι
- 12.756
τωρα κανονικά θα επρεπε να σκασει ο Αλεξ με απαντηση εικονα απο δημοσκοπηση με ΝΔ 41% και να σε παει καροτσακιέρχονται ευρωεκλογές και θα μεσολαβήσει χειμώνας με ανεξέλεγκτη ακρίβεια, φόρους και με ενεργειακούς λογαριασμούς τζόκερ...
Αλλα εχε χαρη που δεν τον υποστηρίζεται ρε μουνια
ξέρεις τι γκιόσα είναι αυτή ? πως φυλάγεται η σουρτούκω ?τωρα κανονικά θα επρεπε να σκασει ο Αλεξ με απαντηση εικονα απο δημοσκοπηση με ΝΔ 41% και να σε παει καροτσακι
Αλλα εχε χαρη που δεν τον υποστηρίζεται ρε μουνια
έτοιμη του έχω τη τσαπού
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις