You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι ετοιμάζουν για τους ελεύθερους επαγγελματίες - ΦΟΡΟΙ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 86K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.255
- Πόντοι
- 1.336
Αλεξη , ο Καζαντζακης ειναι λαμογιο ?????Το παραπονο μου, αγαπητε, δεν ειναι οτι καποιοι γραφουν ανοησιες.
Το παραπονο μου, ειναι οτι οι υπολοιποι σφυριζουν αδιάφορα, ενω αλλες φορες διυλίζουν τον κώνωπα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.676
- Πόντοι
- 3.656
αυτό σε πείραξε ρε τύπε και το θεώρησες καφρίλα?Το παραπονο μου, αγαπητε, δεν ειναι οτι καποιοι γραφουν ανοησιες.
Το παραπονο μου, ειναι οτι οι υπολοιποι σφυριζουν αδιάφορα, ενω αλλες φορες διυλίζουν τον κώνωπα.
πριν κάνα χρόνο έμπαινες στο θρεντ της ουκρανίας και κάθε μέρα κάθε δευτερόλεπτο έβλεπες ποστ του πίξι για κώλους, κωλάντερα, κωλοτρυπίδες.....αλλαξωκολιές....σου ερχόταν εμετός...απλά καθημερινά πράγματα του μπου
αυτό δεν ήταν καφρίλα?
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.710
- Πόντοι
- 456
ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.676
- Πόντοι
- 3.656
μακάρι να ήταν μόνο ανεπάγγελτοςπου να ξερει τι θα πει ζημια ο ανεπαγγελτος
αυτός είναι ακατάλληλος τελείως για να ετοιμάσει μόνος του φαγητό θέλει βαρέα ανθυγιεινά
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Οχι τύπε. Τιποτα δεν με πειραζει.αυτό σε πείραξε ρε τύπε και το θεώρησες καφρίλα?
πριν κάνα χρόνο έμπαινες στο θρεντ της ουκρανίας και κάθε μέρα κάθε δευτερόλεπτο έβλεπες ποστ του πίξι για κώλους, κωλάντερα, κωλοτρυπίδες.....αλλαξωκολιές....σου ερχόταν εμετός...απλά καθημερινά πράγματα του μπου
αυτό δεν ήταν καφρίλα?
Ούτε με πειραζει οτι κανενας δεν σχολιασε οτι καποιο νουμερο αποκαλεσε τον πατερα μου "γιδι".
Ούτε με πειραζει οτι μολαταυτα σπευσατε ΗΔΗ μερικοι να σχολιασετε οχι την υβρη αυτη, αλλά την....δικη μου αντιδραση. Τοσο καλα.
Ούτε με πειραζει οτι ειστε καραγκιοζηδες.
Τιποτα δεν με πειραζει.
Να εισαι καλα. Αει παρατα με τωρα. Που μπηκες να μου κανεις και παρατηρηση επειδη αντεδρασα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Κάνετεστην αλητεία δεν κάνουμε διακρίσεις
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.676
- Πόντοι
- 3.656
δε σου κάνω παρατήρηση επειδή αντέδρασεςΟχι τύπε. Τιποτα δεν με πειραζει.
Ούτε με πειραζει οτι κανενας δεν σχολιασε οτι καποιο νουμερο αποκαλεσε τον πατερα μου "γιδι".
Ούτε με πειραζει οτι μολαταυτα σπευσατε ΗΔΗ μερικοι να σχολιασετε οχι την υβρη αυτη, αλλά την....δικη μου αντιδραση. Τοσο καλα.
Ούτε με πειραζει οτι ειστε καραγκιοζηδες.
Τιποτα δεν με πειραζει.
Να εισαι καλα. Αει παρατα με τωρα. Που μπηκες να μου κανεις και παρατηρηση επειδη αντεδρασα.
αναρωτιέμαι πως γίνεται να εκπλήσσεσαι
επίσης το σχόλιο για την αλητεία αναφερόταν στην πολιτική αλητεία. Το τι λέει ο καθένας εδώ είναι αμελητέο εμένα μου έχουν πει και χειρότερα σιγά το γεγονός
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Θα το δεχομουν να ειναι αμελητέο, αν γινοταν το ιδιο και με τα δικα μου σχολια.δε σου κάνω παρατήρηση επειδή αντέδρασες
αναρωτιέμαι πως γίνεται να εκπλήσσεσαι
επίσης το σχόλιο για την αλητεία αναφερόταν στην πολιτική αλητεία. Το τι λέει ο καθένας εδώ είναι αμελητέο εμένα μου έχουν πει και χειρότερα σιγά το γεγονός
Γιατι καθε φορα που λεω εγω κατι, ξεσηκωνεται το συμπαν.
Ενω οταν μου λενε εμενα κατι, σφυριζετε αδιαφορα.
Επομενως οχι, δεν ειναι "σιγα το γεγονος".
Αν ειναι ετσι, να αποκαλεσω κι εγω γουρούνα τη μανα σου οταν διαφωνησουμε καποια στιγμη στο μελλον, κανενα προβλημα, ειναι "αμελητέο"?
Για πες?
Φυσικα δεν εκπλησσομαι. Απλως απογοητευομαι με τη σταση σας. Και το ειπα.
Εκτος αν πρεπει να αποδεχθω οτι ειδικα για μενα, ισχυουν αλλοι κανονες σε αυτο το σαιτ.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.676
- Πόντοι
- 3.656
όχι...αυτό που δεν παίρνεις χαμπάρι είναι ότι τα δικά σου σχόλια δεν αφορούν ''βρισιές'' ή διαπληκτισμούς με άλλα μέλη αλλά πραγματικά κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα.Θα το δεχομουν να ειναι αμελητέο, αν γινοταν το ιδιο και με τα δικα μου σχολια.
Γιατι καθε φορα που λεω εγω κατι, ξεσηκωνεται το συμπαν.
Ενω οταν μου λενε εμενα κατι, σφυριζετε αδιαφορα.
Επομενως οχι, δεν ειναι "σιγα το γεγονος".
Αν ειναι ετσι, να αποκαλεσω κι εγω γουρούνα τη μανα σου οταν διαφωνησουμε καποια στιγμη στο μελλον, κανενα προβλημα, ειναι "αμελητέο"?
Για πες?
Φυσικα δεν εκπλησσομαι. Απλως απογοητευομαι με τη σταση σας. Και το ειπα.
Εκτος αν πρεπει να αποδεχθω οτι ειδικα για μενα, ισχυουν αλλοι κανονες σε αυτο το σαιτ.
τώρα μη πιάσουμε την κουβέντα πως εκφράζεις απόψεις που ξέρεις ότι θα προκαλέσουν και μερικές φορές τσιγκλάς....τέσπα....
για τέτοια θέματα σου την πέφτει όποιος σου την πέφτει και όχι για προσωπικές διαμάχες με άλλα μέλη. Καλά έκανε που είπε τον πατέρα σου γίδι? προφανώς και όχι...αλλά και τι έγινε? σε ξέρει? τον ξέρεις? για να σε προκαλέσει το έκανε.
κάνε του αναφορά να τελειώνει...καλά έκανες και νευρίασες αλλά το τι λένε οι υπόλοιποι δεν αφορά προσωπικά εσένα αλλά τις απόψεις που εκφράζεις.
Θα τα παιρνουν οι μεγαλογιατροι και δικηγοροι,παρουσιαζοντας παθητικο να ξεπλενουν βρωμικο χρημα.Κλεφτες θα γινουν αυτοι;Μικρά καφενεδακια σε ορεινά μισό εγκαταλειμμένα χωριά που δίνουν 10 καφέδες την ημέρα δεν βγάζουν 10 χιλ
Θα τα κλείσουν οι αλήτες, δεν θα βρίσκει τυχόν επισκέπτης ένα νερό να πιει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.628
- Πόντοι
- 12.756
όχι...αυτό που δεν παίρνεις χαμπάρι είναι ότι τα δικά σου σχόλια δεν αφορούν ''βρισιές'' ή διαπληκτισμούς με άλλα μέλη αλλά πραγματικά κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα.
τώρα μη πιάσουμε την κουβέντα πως εκφράζεις απόψεις που ξέρεις ότι θα προκαλέσουν και μερικές φορές τσιγκλάς....τέσπα....
για τέτοια θέματα σου την πέφτει όποιος σου την πέφτει και όχι για προσωπικές διαμάχες με άλλα μέλη. Καλά έκανε που είπε τον πατέρα σου γίδι? προφανώς και όχι...αλλά και τι έγινε? σε ξέρει? τον ξέρεις? για να σε προκαλέσει το έκανε.
κάνε του αναφορά να τελειώνει...καλά έκανες και νευρίασες αλλά το τι λένε οι υπόλοιποι δεν αφορά προσωπικά εσένα αλλά τις απόψεις που εκφράζεις.
Εσυ ρε μουνη γιατι δεν του "στάθηκες" του παλικαριου μας του Αλεξ να πεις κάτι στον αλλον ;;
Γιατι κρυφοκοιταζες χωρις να παρεμβαίνεις και να επιβάλεις την ισορροπία στις κατάρες και στα καντήλια ; ;;;
Απολάμβανες την επιθεση που δεχόταν ο συναδελφος μελος του σαητ ;
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.337
- Πόντοι
- 3.936
Να ακους απο την μια οτι οι Ελ Επαλ. ειναι κλεφτες και κρυβουν χρημα.Πια ΝΔ ρε αρχοντα , τα μισα στελεχη του Πασοκ εχει παρει ο Μητσοτακουλας
Απο την αλλη να βλεπεις να μοιραζουν κατι μυρια στους κολλητους.
Πες μου τωρα ποιος θα μπορουσε να κλεψει και δεν θα εκλεβε οταν βλεπει οτι οι φοροι του πανε σε συγκεκριμενα πολιτικα συμφεροντα και οχι εκει που πρεπει.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.676
- Πόντοι
- 3.656
θα επέμβω όταν πρέπειΕσυ ρε μουνη γιατι δεν του "στάθηκες" του παλικαριου μας του Αλεξ να πεις κάτι στον αλλον ;;
Γιατι κρυφοκοιταζες χωρις να παρεμβαίνεις και να επιβάλεις την ισορροπία στις κατάρες και στα καντήλια ; ;;;
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.255
- Πόντοι
- 1.336
Φιλε μου ΝΔ ημουνα καποτε λογω οικογενειας και σπαρτιατικης καταγωγης , αλλα εχω και λιγο μυαλο και καταλαβα οτι αυτοι ακολουθουν το φεουδαρχικο συστημαΝα ακους απο την μια οτι οι Ελ Επαλ. ειναι κλεφτες και κρυβουν χρημα.
Απο την αλλη να βλεπεις να μοιραζουν κατι μυρια στους κολλητους.
Πες μου τωρα ποιος θα μπορουσε να κλεψει και δεν θα εκλεβε οταν βλεπει οτι οι φοροι του πανε σε συγκεκριμενα πολιτικα συμφεροντα και οχι εκει που πρεπει.
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.255
- Πόντοι
- 1.336
Εψαχνε στο λεξικο τη σωστη εκφορα των λεξεωνΕσυ ρε μουνη γιατι δεν του "στάθηκες" του παλικαριου μας του Αλεξ να πεις κάτι στον αλλον ;;
ΥΓ Παντως αν μη τι αλλο ο @alex71 ειναι γενναιο παλληκαρι Οι αλλοι ψηφιζουν Μητσοτακουλα αλλα κρυβονται και δεν το λενε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.628
- Πόντοι
- 12.756
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις