Νέα

Τι ετοιμάζουν για τους ελεύθερους επαγγελματίες - ΦΟΡΟΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το ότι βεβαια καποιο νούμερο αποκαλεσε μελος της οικογενειας μου "γιδι", τον υπεργηρο πατέρα μου, ειναι αδιάφορο για τα υπολοιπα μέλη εδω μεσα.
Κανενας δεν σχολιασε τιποτα.

Αν ομως εγω πώ κατι, το ο,τιδηποτε δεν αρεσει στην γνωστη παρεούλα, σπευδουν ολοι να σχολιαζουν μετ' αγανακτήσεως.

Η σιωπή ξερετε, μερικες φορες ειναι συνενοχή.

Γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν αποκαλέσω ΕΓΩ "γιδι" τον πατέρα καποιου μέλους, την επομενη στιγμη θα υπαρχουν 20 αρνητικα σχολια σε βαρος μου, ενω τωρα ειναι απλως Τετάρτη?

Η απαντηση ειναι ευκολη. Γιατι πολυ απλα η παρεούλα και οι κολαούζοι ειναι απλως κομπλεξικοι μαζι μου. Το βλεπει καθε μερα, οποιος δεν εχει τσιμπλα στα ματια. Ποιος να παει κοντρα στον αρχιμασόνο? Οποιος τολμησε να πει κατι θετικο για μενα εδω μεσα, έσπευσε ο συγκεκριμενος να τον "μαλωσει". Η κατάντια εδω μεσα ορισμενων ειναι απιστευτη.

Θα πρεπει να ντρεπεστε.
Δυστυχώς θα συμφωνήσω με το δικηγόρο του νοθου και δολοφόνου συνάμα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.312
Πόντοι
3.936
Το ότι βεβαια καποιο νούμερο αποκαλεσε μελος της οικογενειας μου "γιδι", τον υπεργηρο πατέρα μου, ειναι αδιάφορο για τα υπολοιπα μέλη εδω μεσα.
Σκ@σε ρε καραμητρο. Που θίχτηκες τωρα κουραδα του βοθρου.

Οταν αραδιαζεις τις παπαριες σου ειναι καλα. Τωρα σε επιασε η καουρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.320
Πόντοι
12.756
Έλα τώρα, σαν μωρό παιδί κάνεις που μόλις ανακάλυψες το Μπου … :babycry:
Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια σου σέρνουν και κάνεις λες και συμβαίνει πρώτη φορά
Τον βριζει ο αλλος και φταιω εγω ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :tooth::tooth::tooth:

Επειδη δεν μαλωσα τον αλλον που τον εβρισε ..
Να τον κυνηγάω δηλαδή απο νήμα σε νήμα μην τυχόν και τον βρίσει κανείς με τις μαλακιες που γραφει και να πουλάω τσαμπουκαδες .. :coffee:
Εδω ουτε "οι δικοι του" δεν λένε κάτι , κοιτα να δεις που και για τους δικους του θα φταιω εγω πάλι ..

Που φτασαμε ρε μαλάκα εδω μέσα .. Να θεωρει και θύμα τον εαυτό του ο Αλεξ .. και οτι δεν τον υποστηρίζει κανεις ..

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.270
Πόντοι
26.096

Αν ομως εγω πώ κατι, το ο,τιδηποτε δεν αρεσει στην γνωστη παρεούλα, σπευδουν ολοι να σχολιαζουν μετ' αγανακτήσεως.

Η σιωπή ξερετε, μερικες φορες ειναι συνενοχή.

Γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν αποκαλέσω ΕΓΩ "γιδι" τον πατέρα καποιου μέλους, την επομενη στιγμη θα υπαρχουν 20 αρνητικα σχολια σε βαρος μου, ενω τωρα ειναι απλως Τετάρτη?

Η απαντηση ειναι ευκολη. Γιατι πολυ απλα η παρεούλα και οι κολαούζοι ειναι απλως κομπλεξικοι μαζι μου. Το βλεπει καθε μερα, οποιος δεν εχει τσιμπλα στα ματια. Ποιος να παει κοντρα στον αρχιμασόνο? Οποιος τολμησε να πει κατι θετικο για μενα εδω μεσα, έσπευσε ο συγκεκριμενος να τον "μαλωσει". Η κατάντια εδω μεσα ορισμενων ειναι απιστευτη.

Θα πρεπει να ντρεπεστε.
κ. συνάδελφε,
υπάρχουν και χειρότερα! Υπάρχει/ουν μέλος/η που υβρίζουν την μητέρα μου, που εγώ δεν την θυμάμαι ζωντανή. Την έχω γνωρίσει μόνο από φωτογραφίες.
Είχα εκραγεί τις προάλλες και είχα αναρτήσει σχετικά εις το δικό μας Νήμα ... Το μετάνιωσα μετά ...
Υπομονή! Εμείς επιλέξαμε να μετέχουμε των εργασιών του παρόντος ιστοτόπου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οποιος λοιπον εχει κριση, ας κρινει.
Αφου δεν πειραζει λοιπον να βριζουμε πατεραδες και μητερες και δεν υπαρχει προβλημα, μπορω να το κάνω κι εγω.
Ετσι?
Στο μπου ειμαστε.
Και δεν δικαιουται κανενας σας να σχολιασει αρνητικα.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
"Αναβαλλόμενος" λέξη υπάρχει.
"Αναβαλώμενος" προφανώς οχι.

Τι εννοείς για τον πατέρα μου?
Πηγαινε σε καναν τραπερ η σε καναν καγκουρα και πεστου αυτα τα αναβαλωμενα , και μετα μετρα τις σφαλιαρες που θα φας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πριν λίγες μέρες έβριζες στεγνά και ωμά τον λάκη και εμένα αλλά δεν το κάναμε θέμα για να βλέπεις τι μεγάλη καρδιά που έχουμε :smiling-face-with-heart-eyes:
Εισαι ελεεινος ψευτης, γιατι πολυ απλα τον Λακη τον εχω ιγκνορ και δεν ξερω τι γραφει, ούτε ασχολουμαι μαζι του.
Αν ζητησω το σχετικο λινκ, θα το βαλεις? Για να σε δω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πηγαινε σε καναν τραπερ η σε καναν καγκουρα και πεστου αυτα τα αναβαλωμενα , και μετα μετρα τις σφαλιαρες που θα φας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Εισαι πανω απο 10 χρονων?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
τον ρώτησε στην αρχή ο δημοσιογράφος της ερτ τι θα γίνει με αυτούς που έχουν πραγματική ζημιά και δεν απάντησε ποτέ

έτσι γαμάει η Νέα Κουμουνιστοκρατία
Πια ΝΔ ρε αρχοντα , τα μισα στελεχη του Πασοκ εχει παρει ο Μητσοτακουλας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
κ. συνάδελφε,
υπάρχουν και χειρότερα! Υπάρχει/ουν μέλος/η που υβρίζουν την μητέρα μου, που εγώ δεν την θυμάμαι ζωντανή. Την έχω γνωρίσει μόνο από φωτογραφίες.
Είχα εκραγεί τις προάλλες και είχα αναρτήσει σχετικά εις το δικό μας Νήμα ... Το μετάνιωσα μετά ...
Υπομονή! Εμείς επιλέξαμε να μετέχουμε των εργασιών του παρόντος ιστοτόπου.
Το παραπονο μου, αγαπητε, δεν ειναι οτι καποιοι γραφουν ανοησιες.
Το παραπονο μου, ειναι οτι οι υπολοιποι σφυριζουν αδιάφορα, ενω αλλες φορες διυλίζουν τον κώνωπα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.320
Πόντοι
12.756
Πριν λίγες μέρες έβριζες στεγνά και ωμά τον λάκη και εμένα αλλά δεν το κάναμε θέμα για να βλέπεις τι μεγάλη καρδιά που έχουμε :smiling-face-with-heart-eyes:
Πως και δεν σου συμπαρασταθηκε η "γνωστη παρεούλα" ;

Μηπως δεν εισαι μέρος των κολαουζων ; :coffee:

Ανεξαρτητος γυρίζεις εδω μέσα ;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.312
Πόντοι
3.936
Καλά ο τύπος είναι κλασικό μέσο μέλος μπραβοκούλιδων του σάιτ :rockon::rockon::rockon:
@Παραλιώτης εσυ; Σε ξετρυπώσαμε μπαγάσα :smitten::smitten::smitten:
Το οτι μας παρομοιαζουν με αλλες χωρες τις Ε.Ε αλλα τις παροχες προς τους πολιτες που εχουν εκεινες η χωρες δεν το σχολιαζουν.

ΔΩΣΕ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΠΟΝΟ ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΙ 2040

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Στον Λάκη ειναι η απαντηση "να πας να γαμηθεις"?
Σε σενα ηταν.
Επειδη ευχοσουν καρκινους.
Θελεις να στο ξαναπω?
Να πας να γαμηθεις.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.312
Πόντοι
3.936

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Εισαι ελεεινος ψευτης, γιατι πολυ απλα τον Λακη τον εχω ιγκνορ και δεν ξερω τι γραφει, ούτε ασχολουμαι μαζι του.
Αν ζητησω το σχετικο λινκ, θα το βαλεις? Για να σε δω.

Εισαι πανω απο 10 χρονων?
Βλεπω εισαι και multitasking ( για κανε την ετυμολογια της λεξης στα ελληνικα )
Αλλα βεβαια εσυ ο εραστης της ελληνικης γλωσσας το ονομα σου το εχεις αγγλικα. Διχασμος προσωπικοτητας ???

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.270
Πόντοι
26.096
Το παραπονο μου, αγαπητε, δεν ειναι οτι καποιοι γραφουν ανοησιες.
Το παραπονο μου, ειναι οτι οι υπολοιποι σφυριζουν αδιάφορα, ενω αλλες φορες διυλίζουν τον κώνωπα.
κ. συνάδελφε,
είμεθα Ημείς και αυτοί!
Ημείς μόνοι και αυτοί πολλοί μαζί.
Εγώ του είπα ... Όποτε και όπου θέλει. 1 προς 1. Με γυμνά χέρια [ή θα σπάσουν πρώτα τα κόκαλα του χεριού μου ή θα σπάσουν πρώτα τα κόκαλα του προσώπου του].
Τον περιμένω!

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Καλά ο τύπος είναι κλασικό μέσο μέλος μπραβοκούλιδων του σάιτ :rockon::rockon::rockon:
@Παραλιώτης εσυ; Σε ξετρυπώσαμε μπαγάσα :smitten::smitten::smitten:
Τύπε Μάιο ψήφισα Τσίπρα και Ιούνιο Λατινοπούλου.
Δεν λέει κάτι βέβαια αυτό.. αλλά μπορείς να δεις για άλλα θέματα τι μπραβοκούλης ... Δες κορωνοϊό πχ το μήνυμα μου στις 25 Μαίου
Μάλλον χαμπάρι δεν έχεις πάρει και εσύ και πολλοί άλλοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
κ. συνάδελφε,
είμεθα Ημείς και αυτοί!
Ημείς μόνοι και αυτοί πολλοί μαζί.
Εγώ του είπα ... Όποτε και όπου θέλει. 1 προς 1. Με γυμνά χέρια [ή θα σπάσουν πρώτα τα κόκαλα του χεριού μου ή θα σπάσουν πρώτα τα κόκαλα του προσώπου του].
Τον περιμένω!
Eχετε τον σεβασμό μου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
Απαντησε τυπε
Ειπε :
Αν εχεις ενα χρονο ζημιά οκ , 2 χρόνια οκ , αλλα 5 χρόνια ζημιά γιατι μένεις ακόμα ανοιχτός ;
Και του απανταει ο δημοσιογραφος , μπορει να εισπραττεις ενοικια και να ζεις απο αυτα
Εκει εκανε τον Παυλοπουλο ο Καράφλας και κοιταγε το κενό
Τι απάντησε....σαν μέσο γαλάζιο μέλος μπου.κομ απάντησε....μπορεί να είναι και ο ίδιος να διαβάζει...

''ναι αλλά δε μπορε...και τι θα γίνει αν....δεν λέμε και κάτι τραγικό''

έχει και ωραία γυναίκα είδες αν είσαι υπουργός ακόμα και χλιμίτζουρας με καράφλα να είσαι γαμάς καλό γκομενάκι

Πια ΝΔ ρε αρχοντα , τα μισα στελεχη του Πασοκ εχει παρει ο Μητσοτακουλας
ποτέ δεν έβλεπα διαφορές ανάμεσα σε νδ και πασοκ

στην αλητεία δεν κάνουμε διακρίσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σαν παλιός επισκέπτης και νεο μέλος οργανώνω τις συμμαχίες και τις συμπράξεις μου κι εγώ :hi:
Εισαι μεγαλο ταλεντο εσυ, ειμαι βεβαιος οτι ο αρχιμασονος με μεγαλη ευχαριστηση θα σε συμπεριλαβει στις ταξεις της παρεούλας του. Ριξε μερικους καρκινους ακομη και η επιτυχια ειναι εξασφαλισμενη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
τον ρώτησε στην αρχή ο δημοσιογράφος της ερτ τι θα γίνει με αυτούς που έχουν πραγματική ζημιά και δεν απάντησε ποτέ

έτσι γαμάει η Νέα Κουμουνιστοκρατία
που να ξερει τι θα πει ζημια ο ανεπαγγελτος :confused:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom