sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.988
- Πόντοι
- 22.266
οταν εισαι οικονομικη αποικια,η κοινωνικη μηχανικη ειναι η νορμα τυπε μουΠροφανώς και δεν είμαι ο Τάκης.
Δοθείσης της ευκαιρίας όμως, θεωρώ το πιο δίκαιο μέτρο είναι και το πιο απλό, δηλαδή έσοδα-έξοδα.
Όλες αυτές οι αλχημείες γίνονται για να πιάσουν την μαρίδα.
Τις μεγάλες εταιρίες απλά τις κλάνουν μια μάντρα.
Θέλουν να είναι τριμπούρδελο για εκλογική σκοπιμότητα.
Όποτε γουστάρουν παρουσιάζονται ως αδέκαστοι και όποτε τους καπνίσει παρουσιάζονται ως λυτρωτές.
Για αυτό μας έχουν βάλει στο τρυπάκι τεμπέληδες δημόσιοι, ακαμάτηδες ιδιωτικοί, κλέφτες επαγγελματίες.
πως θα προλαβουν να τα ελεγξουν ολα αυτα ...Εγιναν 136.287 καταγγελίες για φοροδιαφυγή μέσω της εφαρμογής appodixi
Για αποδείξεις που δεν διαβιβάστηκαν στην ΑΑΔΕ ή είναι πλαστές προβλέπεται αμοιβή 100 έως 3.000 ευρώ για τον καταγγέλλοντα.www.kathimerini.gr
136.287
Λογικά είναι από τους 10-20 απατεώνες ελεύθερους επαγγελματίες... Και παίρνει η μπάλα κ η ρετσινιά και τους υπόλοιπους αθώους και νομοταγείς ελ.επ.
Δεν χρειάζεται να τα ελέγξουν όλα.. μόνο ο φόβος ότι θα είσαι στο 5-10% που θα ελέγξουν αρκεί για να μειωθεί σημαντικά το φαινόμενοπως θα προλαβουν να τα ελεγξουν ολα αυτα ...
αυτο θελουν για να δωσουν χωρο σε ξενες πολυεθνικες οπως κανουν με τον τουρισμο, καποια στιγμη θα βαλουν χερι και στις αγροτικες εκμεταλευσειςΕίναι πολύ κοινό φαινόμενο στην Ελλάδα, ότι πάμπολλες ατομικές επιχειρήσεις-μαγαζάκια (όπως φούρνοι, μικρή λιανική, εστίαση κλπ) είναι ατομικές επιχειρήσεις που έχουν σαν μισθωτούς υπαλλήλους 1,2 ή και 3 μέλη της ίδιας οικογένειας.
Αυτές οι επιχειρήσεις και μόνο με τους μισθούς που παρέχουν στα μέλη (μαζί με τις ασφαλιστές εισφορές τους) καταφέρνουν και συντηρούν χιλιάδες οικογένειες χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να βγάζουν μεγάλο κέρδος σαν επιχειρήσεις - ακόμα και με μικρή ζημιά τον επιτελούν τον σκοπό τους… Τώρα όλες αυτές απλά τις κλείνουν...
To συνεχίζεις βλέπω και θα μπεις στην ιγκνορ λιστΜας έχετε λερώσει με τη κοπριά του Αυγεία … Προτιμούμε μια μικρή καθαρή χώρα σε μια υποθετική ανταλλαγή με προϋπόθεση να φύγουν και να ενταφιαστούν στο μαύρο παρελθόν όλα όσα εκπροσωπείς εσύ και οι όμοιοι σου
Δυστηχως με αφύπνηση των πολιτών είναι πολύ αργά να καθαρίσουμε..Τελευταία ελπίδα κάποια σοβαρή εθνική απειλή..
Αλλά αμφιβάλω και πάλι. Εσύ πάλι εδώ θα μπαίνεις να υπερασπίζεσαι τον εκάστοτε καταστροφέα …
Ορίστε; Πως είπατε;αυτο θελουν για να δωσουν χωρο σε ξενες πολυεθνικες οπως κανουν με τον τουρισμο, καποια στιγμη θα βαλουν χερι και στις αγροτικες εκμεταλευσεις
Με έψησες να το σταματήσω
Τεράστια απαξία να είσαι σε ignore list
Εγώ πάντως θα σκεφτόμουν να ψηφίσω Κούλη.
Σου έχει γαμήσει το σπιτάκι κανένα σκατο;;;;;Φοβάσαι μην μπεις στη λίστα αγνόησης ενός σκατού ;;
"Επαγγελματίας" με φορολογητέο εισόδημα κάτω από 10 χιλιάρικα;;;;
Γιατι πως τα κλεινουν τα μαγαζια ρε τυπε μερικοι πανε ταπα δεν βγαζουν μπαινουν μεσα και δεν γυρναει, κυριως αν εισαι φρεσκος ."Επαγγελματίας" με φορολογητέο εισόδημα κάτω από 10 χιλιάρικα;;;;
ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ;;;;
Γιατι πως τα κλεινουν τα μαγαζια ρε τυπε μερικοι πανε ταπα δεν βγαζουν μπαινουν μεσα και δεν γυρναει, κυριως αν εισαι φρεσκος .
Εχω φιλο εχει ενα μπαρακι και κανει δευτερη δουλεια μαυρα για να τα βγαλει περα .Τον ρωταει πως παει ολα καλα μου απανταει δεν παει αν πηγαινε δεν θα δουλευα μαυραΜιλάς τώρα με σερβιτόρο των 90s και νυν σώγαμπρο κατσικογάμη ;; ΠΟυ τον ζει η πεθερά ;
Αυτός είναι άεργος φιλοξενούμενος.
Έπρεπε να θεωρείται νομικά σκύλος, όχι άνθρωπος.
Εχω φιλο εχει ενα μπαρακι και κανει δευτερη δουλεια μαυρα για να τα βγαλει περα .Τον ρωταει πως παει ολα καλα μου απανταει δεν παει αν πηγαινε δεν θα δουλευα μαυρα
Δεν θα ήταν κακό να μπει κ ένας φόρος για αυτούς που φιλοξενούν...Μιλάς τώρα με σερβιτόρο των 90s και νυν σώγαμπρο κατσικογάμη ;; ΠΟυ τον ζει η πεθερά ;
Αυτοί είναι οι λουκετιασμένοι ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ αλλά δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Για τους άλλους 9 στους 10 λέω εγώ που οι ταμειακές τους έχουν πιάσει αράχνες, σκόρο και δάκο.Γιατι πως τα κλεινουν τα μαγαζια ρε τυπε μερικοι πανε ταπα δεν βγαζουν μπαινουν μεσα και δεν γυρναει, κυριως αν εισαι φρεσκος .
Εσύ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ σταματά να κρυφοδιαβαζεις τι γράφω μη σου γαμησω ότι έχεις και δεν έχεις.Μιλάς τώρα με σερβιτόρο των 90s και νυν σώγαμπρο κατσικογάμη ;; ΠΟυ τον ζει η πεθερά ;