stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 566
Η επιτυχία τους είναι ότι
οι απελπισμένοι οδηγούνται στην αποχή.
Ας ψήφιζαν έναν ακραίο .
Ψηφίζουμε σταθερά ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη!!!
Η επιτυχία τους είναι ότι
οι απελπισμένοι οδηγούνται στην αποχή.
Ας ψήφιζαν έναν ακραίο .
Σωστό .Εμείς τα λιγούρια ψηφίζουμε σταθερά ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη!!!
Σωστό .
Σχόλασες τόσο νωρίς ρε υπάλληλε ;Τραλαλακη μαύρισες από το κακό σου;;;; σε γάμησε ο Μητσοτάκης;;;;
παραπάνω δηλ από τις συστημικές τράπεζες στην ελλάδα που έχουν ζημιές ....Ξέρω ΕΕ που από το 2006 που ξεκίνησε επιχείρηση δηλώνει κάθε χρόνο 0
Για αυτό λοιπόν, πρέπει όλοι οι ΕΕ, οριζοντίως και καθέτως, είτε έχουν μπιτσομπαρο και ξαπλώστρες στην Μύκονο, είτε ψιλικαντζιδικα στο Μοσχάτο να θεωρούνται και να φορολογουνται το ίδιο.Ξέρω ΕΕ που από το 2006 που ξεκίνησε επιχείρηση δηλώνει κάθε χρόνο 0
έρχεται σκληρή εκδίκηση μισθωτών... ντού και απαλλοτρίωση σε μαγαζιά , ειδικά σε σκρουτζομάγαζα φορτωτική οι αποθήκες ..τωρα που θα πληρωσουν εστω και ΚΑΤΙ απο τα κλεμμενα τοσων ετων οι Ε.Ε. ηρθε η ωρα για αφορολογητο μισθωτων 12000 και για φοροαπαλλαγες μας περαιτερω αγαπητοι μου ΤΙΜΙΟΙ συνδικτυοι
επειδη ο κανονικος κοσμος δεν ειναι το μπου και ευτυχως και επειδη με ξερουν κατι γνωστοι μου τουμπεκιαζονται...έρχεται σκληρή εκδίκηση μισθωτών... ντού και απαλλοτρίωση σε μαγαζιά , ειδικά σε σκρουτζομάγαζα φορτωτική οι αποθήκες ..
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙτωρα που θα πληρωσουν εστω και ΚΑΤΙ απο τα κλεμμενα τοσων ετων οι Ε.Ε. ηρθε η ωρα για αφορολογητο μισθωτων 12000 και για φοροαπαλλαγες μας περαιτερω αγαπητοι μου ΤΙΜΙΟΙ συνδικτυοι
Για αυτό λοιπόν, πρέπει όλοι οι ΕΕ, οριζοντίως και καθέτως, είτε έχουν μπιτσομπαρο και ξαπλώστρες στην Μύκονο, είτε ψιλικαντζιδικα στο Μοσχάτο να θεωρούνται και να φορολογουνται το ίδιο.
Είναι λογική αυτή;
Μήπως έχει δικηγόρο στο σόϊ που του αρέσουν οι χοντρές ;ρε μαλακα οδοντιατρος γαμω το κρατος παιρνει επιδομα ενοικιου το πιστευεις;
δεν θα το ανεφερα ΚΑΝ αν δεν εβγαζε...φουλ ειναι συνεχεια..Μήπως έχει δικηγόρο στο σόϊ που του αρέσουν οι χοντρές ;
Αν είναι σαν τον ξάδελφο δικηγόρο , λογικό να παίρνει επιδότηση ενοικίου
κι ο δικηγόρος ξάδελφος θα έπαιρνε αν δεν είχε πάρει προικώο διαμέρισμα να είναι σώγαμπρος
Χωρίς πλάκα τώρα ρε τρόμπα .... γιατί θεωρείς ότι οι οδοντίατροι βγάζουν λεφτά ;
Αφού κανείς δεν έχει λεφτά να κάνει σοβαρή δουλειά ....... με τι να βγάλουν λεφτά ;;;
Αν είναι οισαξόβιοι τυροπιτοφάγοιδικηγόροι ξεδοντιάρηδες, ποιοί θα δίνουν λεφτά για τα δόντια τους ;
δεν θα το ανεφερα ΚΑΝ αν δεν εβγαζε...φουλ ειναι συνεχεια..
για να σου λεω ξερω...δεν μου εχει κρυφτει ποτεΠου ξέρεις τα οικονομικά του άλλου ρε τρόμπα ; Έχεις κωδικους λογαριασμού ;;;
μην βριζεις μανΝα τους γαμησει όλους τους ΕΕ ο Κούλης
Τεκμαρτό όχι δέκα χιλιάδες άλλα τριάντα χιλιάδες κ με φόρο 41%
Όσοι εμπιστεύτηκαν κ ψήφισαν αυτό το γαμημενο παρτάλι από τα Χανιά να πάνε να πληρώσουν τους φόρους τώρα για τις αυξήσεις των δύ
Καλά τους έκανε το μουνόπανο από τα Χανιά
σε ποιον τομέα θεωρείς ότι η ελλάδα σημερα είναι στον δρόμο για να γίνει ευρώπη;Ας ξεκινήσουμε από ένα βασικό γεγονός (το πρώτο για μένα):
- Για όλα φταίμε εμείς οι Έλληνες. Εμείς στηρίζουμε τη διαφθορά για να μας κάνει το ρουσφέτι, εμείς θέλουμε να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι για να τα ξύνουμε, εμείς πάμε τις εταιρείες στην Κύπρο και στη Βουλγαρία για να έχουμε πιο πολλά λεφτά στην τσέπη, εμείς φοροδιαφεύγουμε. Να κοπεί η μαλακία "έτσι μας κατάντησαν" και "οι Ευρωπαίοι τα λαμόγια". Όλη η επιχειρηματικότητα της Ελλάδας, τα δημόσια έργα, όλα σε κοινοτικούς πόρους βασίζονται.
- Όλες αυτές οι συζητήσεις έγιναν την περίοδο 2009 - 2016. Ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα. Γιατί να πληρώσω εγώ, να πληρώσει ο πλούσιος; Να πληρώσει ο Γερμανός τις πολεμικές αποζημιώσεις. Να μας χαρίσουν το χρέος.
Είμαστε όλοι υποκριτές. Και τους μετανάστες δε θέλουμε και τους έχουμε ανασφάλιστους να δουλεύουν. Αν φύγουν θα έρθει ο Έλληνας να ζητά ένσημα και θα λέμε που είναι τώρα ένας Πακιστανός να μας σώσει...
Κι εγώ μαζί. Και εγώ όπου μπορούσα έκοβα λιγότερα και χρέωνα περισσότερα. Τα τελευταία χρόνια δε με παίρνει και έτσι πληρώνω περισσότερο φόρο. Ε και; Και πάλι έχω λεφτά για να ζήσω γιατί δουλεύω πολλές ώρες. Μακάρι να γίνουν όλες οι νόμιμες συναλλαγές ηλεκτρονικές μέχρι και στο τελευταίο κατσικοχώρι. Γιατί όχι; Το Φεβρουάριο χρειάστηκα εγχείρηση στο ΚΑΤ. Δεν πλήρωσα τίποτα και έγινα καλά.
Βρίστε με όσο θέλετε, αν εγώ είμαι το πρόβλημά σας. Ό,τι και να κάνετε όμως θα γίνουμε Ευρώπη ,με το ζόρι.