Νέα

Τι ετοιμάζουν για τους ελεύθερους επαγγελματίες - ΦΟΡΟΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γενικά όταν συζητάς για .... ακίνητα .... σου βγαίνει μία εμπάθεια ... σχεδόν ίση με αυτή που βγάζει σε εμένα το παλιό πασοκ και το ελληνικό δημόσιο !

Παλιά σπίτια καλές κατασκευές, επαναλαμβάνω , πέρα από τα κλισέ .... πλάκα, μετς , μακρυγιάννη ... τα @@ μου ......
έχει σε κάθε γειτονιά ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .... ανήκαν στους προύχοντες της τότε εποχής .......
Αν ήταν φτιαγμένα πριν την ΕΡΕ και τον Καραμανλισμό και την αντιπαροχή .... είχαν σχεδιάσει σοβαροί αρχιτέκτονες πράγματα ....
δεν έβγαζε μόνο σίδερα μπετά και τσέρκια ο πολ. μηχανικός ..... οπότε παίζουν διαμάντια ......

Επειδή τώρα , ανήκουν στη μεθεπόμενη γενιά από τους κτήτορες .... κάτι βλαμμένα που ξέρουν τον κόσμο από το τικ τοκ ....
έχει ευκαιρίες ....... ξεπουλάνε τα 17 μερίδια .... όσο όσο για ρευστό ......

Δεν έχει νόημα η κουβέντα εδώ. Ας πούμε για κανένα γαλάζιο μαλάκα να τον κάνουμε πατίνι.

Πραγματικα αυτο με τα μεριδια εξ αδιαιρετου θα μπορουσε να ειναι η καλυτερη μπιζνα στη σημερινη Ελλαδα.
Αγγελια πρωτη σελιδα στη ΧΕ και στο Πρωτοθεμα:
"Αγοραζουμε παντος ειδους μεριδια εξ αδιαιρετου σε ακινητα, χωρις ορους"

Χαμος θα γινει.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Γιατί δε θέλετε έλεγχο και άνοιγμα λογαριασμών ρε μουνιά?

επειδή θα έρθει ο εφοριακός και θα γράψει πρόστιμο 250 χιλιάδες επειδή δεν έχεις τιμολόγιο για τα ρούχα που φοράς?? :confused:

Ειλικρινα τώρα μάγκα .... ξέρεις τίποτε από ελέγχους ;
Τα ιατρεία πιστεύω , είναι τα πιο άτρωτα σε έλεγχο , γιατί δεν είναι πολλά τα παραστατικά.
Γνώμη σου ...

Μπορεί να δουν ένα γραφείο του 1970 από έβενο και να σου πουν ότι αυτό κοστολογείται 50 χιλιάρικα, φέρε τιμολόγιο ;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ειλικρινα τώρα μάγκα .... ξέρεις τίποτε από ελέγχους ;
Τα ιατρεία πιστεύω , είναι τα πιο άτρωτα σε έλεγχο , γιατί δεν είναι πολλά τα παραστατικά.
Γνώμη σου ...

Μπορεί να δουν ένα γραφείο του 1970 από έβενο και να σου πουν ότι αυτό κοστολογείται 50 χιλιάρικα, φέρε τιμολόγιο ;;;
Όσο λιγότερα παραστατικά έχεις τόσο πιο εύκολη είναι η δουλειά τους.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι δικαιούνται να ψάξουν αρχεία μέχρι 5 χρόνια πίσω. Αν είχες αγοράσει με τιμολόγιο το γραφείο το 1970 δεν έχεις υποχρέωση να έχεις το τιμολόγιο αλλά δε ξέρω τι γίνεται με το αρχικό κεφάλαιο στον ισολογισμό τον εξοπλισμό κτλπ αυτά λογιστής τα ξέρει.

Αν έχεις χιλιάδες τιμολόγια προμηθευτών μπορεί να θεωρήσουν ότι έχεις και για το γραφείο. Επίσης αν έχεις χιλιάδες αποδείξεις παροχής τους μπερδεύεις.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Αν έχεις χιλιάδες τιμολόγια προμηθευτών μπορεί να θεωρήσουν ότι έχεις και για το γραφείο. Επίσης αν έχεις χιλιάδες αποδείξεις παροχής τους μπερδεύεις.
Σε ιατρεία , τίποτε δεν είναι σε χιλιάδες, αν δεν είσαι βλάκας.
Λίγες δεκάδες τιμολόγια υλικών και λίγες εκατοντάδες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.
Αν είσαι νοικοκοκυρης, η δαπάνη αγοράς υλικών , δεν ξεπερνά το 1/10 της είσπραξης ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Σε ιατρεία , τίποτε δεν είναι σε χιλιάδες, αν δεν είσαι βλάκας.
Λίγες δεκάδες τιμολόγια υλικών και λίγες εκατοντάδες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.
Αν είσαι νοικοκοκυρης, η δαπάνη αγοράς υλικών , δεν ξεπερνά το 1/10 της είσπραξης ....
Τι πάει να πει αν δεν είσαι βλάκας? Σου λέω πως τους μπερδεύεις...αν παρουσιάσεις 10 παραστατικά το μήνα έσοδα θα τους το κάνεις πιο εύκολο να ασχοληθούν να σε ελέγξουν προσωπικά.

Δεν μιλάμε για το πως βγάζεις λεφτά αλλά για το τι βλέπει ο εφοριακός.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Τι πάει να πει αν δεν είσαι βλάκας? Σου λέω πως τους μπερδεύεις...αν παρουσιάσεις 10 παραστατικά το μήνα έσοδα θα τους το κάνεις πιο εύκολο να ασχοληθούν να σε ελέγξουν προσωπικά.
Να σε ελέγξουν λέμε τύπε.

Εφόσον είσαι εντάξει από ακίνητα, ιχ , καταθέσεις κτλ .... τι θα σου πουν ;;;;

Δεν συζητάμε ποτέ ενδεχόμενο βεβαιωμένης παράβασης, να βγει δηλαδή κάποιος χωρίς απόδειξη . Αυτό είναι εκτός κουβέντας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.206
Πόντοι
5.506
Είχα βγάλει φωτό να την ανεβάσω πριν απόγευμα που ήταν ο ζαν , ώρα με υψηλή θεαματικότητα .... αλλά κρατήθηκα ...
Οι δικές μου φωτό , είναι μπροστά σε οθόνες .... δεν αμφισβητούνται .......
Συγχαρητήρια, κακό πράγμα η ακράτεια. Επιτέλους τα κατάφερες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Να σε ελέγξουν λέμε τύπε.

Εφόσον είσαι εντάξει από ακίνητα, ιχ , καταθέσεις κτλ .... τι θα σου πουν ;;;;

Δεν συζητάμε ποτέ ενδεχόμενο βεβαιωμένης παράβασης, να βγει δηλαδή κάποιος χωρίς απόδειξη . Αυτό είναι εκτός κουβέντας.
Ναι σιγά νομίζεις εσύ ότι βρήκες τη λύση επειδή καλύπτεις κάποια έξοδα από ενοίκια που παίρνεις....

Αν έχεις δηλωμένο εισόδημα πχ 40 χιλιάδες και εσύ ξοδεύεις 100...αν θέλουν θα σε μαγκώσουν. Γιατί μόνο αν πας να πάρεις σουβλάκια από το ταμείο θα πληρώσεις μετρητά χωρίς καταγραφή.

Ότι κάνεις με το κινητό σου ακόμα και μετρητά να πληρώσεις καταγράφεται....εισιτήρια, συνδρομές, αγορές, πτήσεις, ναύλα, ξενοδοχεία, ακόμα και το λάπτοπ που πήρες από το πλαίσιο στην μπλάκ φράιντει. Αν θέλουν θα στα βρουν και μετά δεν θα το μαζέψεις ποτέ.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Ναι σιγά νομίζεις εσύ ότι βρήκες τη λύση επειδή καλύπτεις κάποια έξοδα από ενοίκια που παίρνεις....

Αν έχεις δηλωμένο εισόδημα πχ 40 χιλιάδες και εσύ ξοδεύεις 100...αν θέλουν θα σε μαγκώσουν. Γιατί μόνο αν πας να πάρεις σουβλάκια από το ταμείο θα πληρώσεις μετρητά χωρίς καταγραφή.

Ότι κάνεις με το κινητό σου ακόμα και μετρητά να πληρώσεις καταγράφεται....εισιτήρια, συνδρομές, αγορές, πτήσεις, ναύλα, ξενοδοχεία, ακόμα και το λάπτοπ που πήρες από το πλαίσιο στην μπλάκ φράιντει. Αν θέλουν θα στα βρουν και μετά δεν θα το μαζέψεις ποτέ.

Άσε τα έσοδα από ενοίκια. Αυτά καλύπτουν δαπάνες άλλων 20 σαν εμένα. ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ,
γιατί δεν λαμβάνονται υπόψην στην περίπτωσή μας.

Δεν έχω βαριές δαπάνες. Καταγεγραμμένες. Παντού μετρητό παίζει .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Άσε τα έσοδα από ενοίκια. Αυτά καλύπτουν δαπάνες άλλων 20 σαν εμένα. ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ,
γιατί δεν λαμβάνονται υπόψην στην περίπτωσή μας.

Δεν έχω βαριές δαπάνες. Καταγεγραμμένες. Παντού μετρητό παίζει .
Αν έχεις τόσα πολλά λεφτά για να ζήσουν 20 σαν εσένα γιατί χρειάζεται να κλέβεις την εφορία στο ιατρείο σου και να φοβάσαι μην γίνει κάνα ντού?

Και αν έχεις τόσα πολλά λεφτά από ενοίκια δηλωμένα γιατί δεν σε ενημερώνει ο λογιστής σου πως μπορούν να γίνουν έξοδα ώστε να μην χρειάζεται να κλέβεις την εφορία και να χαίρεσαι και με την έκφραση του κάθε γύφτου που δε θέλει απόδειξη???? :2funny:

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ...

με 2 δις € ΤΖΙΡΟ
έχει ζημιές
23.000.000€ ....

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟ.

Ο τελευταίος παλιός οδοντίατρος ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ .... ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .......

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Αν έχεις τόσα πολλά λεφτά για να ζήσουν 20 σαν εσένα γιατί χρειάζεται να κλέβεις την εφορία στο ιατρείο σου και να φοβάσαι μην γίνει κάνα ντού?

Και αν έχεις τόσα πολλά λεφτά από ενοίκια δηλωμένα γιατί δεν σε ενημερώνει ο λογιστής σου πως μπορούν να γίνουν έξοδα ώστε να μην χρειάζεται να κλέβεις την εφορία και να χαίρεσαι και με την έκφραση του κάθε γύφτου που δε θέλει απόδειξη???? :2funny:
Κάνουμε επίδειξη προσωπική ;
ή κουβέντα περί ελέγχου ;

Μπορούμε να αφήσουμε εκτός , το τι κάνει και έχει ο καθένας ;
Και να σχολιάσουμε το θέμα ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΑ
(δεν αναφέρθηκα καν σε δικό μου).

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786

παλιά υπήρχε το πρόσθετο,
ίσως και οι παραγγελίες από οδοντοτεχνίτες, συγκεκριμένες καταγγελίες (πχ πλήρωσα 1000 ευρώ και δεν μου απόδειξη), βεβαιώσεις σε μαθητές,
καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς αντίστοιχο παραστατικό.
δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Εσύ δεν είπες ρε μαν ότι τα έσοδα σου από ενοίκια καλύπτουν άλλους 20 σαν εσένα? Ε τι απάντηση περιμένεις σε αυτό?

όσο αφορά τον έλεγχο ότι ξέρω στο είπα...καλύτερα πολλά (σωστά) παραστατικά παρά λίγα και να είσαι έτοιμος ότι κάτι θα πληρώσεις.

Στα δικαστήρια δε θα βρεις ποτέ άκρη.

Δεν ξέρω και τι έξοδα έχουν τα ιατρεία και τι δικαιούνται να περνάνε από γενικά έξοδα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Ακου να δεις παλικαρι μου, εχω βαρεθει να γραφω μηλα και να καταλαβαινετε πορτοκάλια. Ξαναδιαβασε τι εγραψα και τα λεμε
Δεν βαριεσαι ομως να γραφεις μαλακιες και μπουρδες απο οτι βλεπω.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Απο τα εσοδα της επενδυσης αξιας 2000κ που εκανες στην Κολομβία?????????????

:2funny:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Τι γελάς ρε ;
Και 37€ το κιλό να πάει η φέτα, πουλάει το σαξό και παίρνει 25 κιλά φέτα.
Πόσο καιρό θα του πάρει να φάει 25 κιλά φέτα ;

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς αντίστοιχο παραστατικό.
δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.
Όποιον πιάνουν να του έχουν κάνει έμβασμα ή να τον έχουν πληρώσεις με κάρτα ή iris
και δεν κόβει απόδειξη , πρέπει να τον βάζουν φυλακή.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΛΑΚΑΣ. ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΕΣ. Και δεν θα πληρώσει φόρο .
Ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορεί να έχει ζημιές και θα πληρώσει φόρο για τεκμαρτό .

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Όταν καταγράφουν ζημιές οι τράπεζες απλά παίρνουν κρατική ενίσχυση για να αντεπεξέλθουν !
Η aegean πήρε μέσα στον κορωνοιο 120 μύρια και επέστρεψε τα 85 !!! Πάλι καλά! Περίμενα και λιγότερα!
Το πρόβλημα είναι ρε παίδες ότι αυτά είναι γνωστά και κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει επανάσταση αλλά το κολπό είναι στημένο και στα μέτρα τους και ο λαός δεν ξέρω τι περιμένει!
Πάντως όχι τον κασελάκη !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom