Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Ξέρει αυτός.λιγο εμμονικος ειναι δεν λεω
ρουφιανος γιατι για πες παρασκηνιο
Δεν χρειάζεται να πω κάτι.
Ξέρει αυτός.λιγο εμμονικος ειναι δεν λεω
ρουφιανος γιατι για πες παρασκηνιο
Τιναφτορέ
Ξέρει αυτός.
Δεν χρειάζεται να πω κάτι.
Αν κάνω σούμα όλα τα άτομα που γνωρίζω πιστεύω είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα. Πιστεύω στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα έχει ως εξής:
- 1 στους 10 είναι από τεράστιο τζάκι (εφοπλιστής, μεγαλοβιομήχανος, γόνος παλιάς αστικής οικογενείας, γόνος διευθυντών, τραπεζιτών κλπ)
- 3 στου 10 έχουν πολύ αρχιδάτη δουλειά και κάνουν αυτό που πρέπει καλά (ξενοδόχοι, επιχειρηματίες, εστιατορες, γιατροί, δικηγόροι, πανεπιστημιακοί κλπ)
- περίπου 5 στους 10 είναι εξασφαλισμένοι από πολύ μεγάλες περιουσίες είτε ακινήτων είτε κινητών (εξοχικά, πολλά διαμερίσματα στον αστικό ιστό, ξενώνες σε τοπ τουριστικά μέρη, νοικιαζόμενα, σκάφη, μαγαζιά
- 1 στους 10 μεσαία κατάσταση που με τα χρόνια και τις ανάγκες έφτασε στα όρια, ίσως δεν έχει και σπιτι πια, ή έχει ένα με το ζόρι να μείνει
- κι ο τελευταίος που μένει ζει σε ακραία οριακή κατάσταση ή έχει βρεθεί στο δρόμο
Τιναφτορέ
8.5πες μου βαθμολογια φάτσα
μπομπα ειναι την ειχα βαλει και στο νημα του cb εδωΑυστηρος εισαι ρε καρντασι ..
Δεν είδα φάτσα με τέτοια κωλάρα....πες μου βαθμολογια φάτσα
μπομπα ειναι την ειχα βαλει και στο νημα του cb εδω
τι εκανε ρε ο σαντοου ξες? ο αλλος δεν μας λεει
Άστο μην ασχολείσαι.μπομπα ειναι την ειχα βαλει και στο νημα του cb εδω
τι εκανε ρε ο σαντοου ξες? ο αλλος δεν μας λεει
Άστο μην ασχολείσαι.
Κρίμα και τον συμπαθούσα...
Μας?Σας έκανε ΜΠΟΥΣΤΙΑ δηλαδηΣ ;
ρε δεν ξες ουτε εσυ τοση ωρα και μας πουλας προλογο?Μας?
Εγώ δεν εμπλέκομαι αλλά δεν θελω να μάθω κιόλας.....
Μπορεί και να ξέρω αλλα να μην θέλω να ασχοληθώ παραπάνω.....ρε δεν ξες ουτε εσυ τοση ωρα και μας πουλας προλογο?
Τι να πιάσουν δηλαδή, το πενηνταρικο που είχαμε ξεχασμένο στη τσέπη του σακακιού που έχουμε να το βάλουμε πριν τον κόβιντ ή το βρώμικο εικοσάρικο που βρήκαμε κάτω στο δρόμο;
τυπε ριξαμε (εκεινη την εποχη) μπετα νυχτα και ειχαμε βοηθεια προβολεα απο μπατσικοεποχή πασοκάρας στην αττική... μέσα σε ένα βράδυ γινόντουσαν τα θεμέλια , στέγνωναν 2-3 μέρες ...
σε μια εβδομάδα έτοιμη η μεζονέτα ..όλα την νύχτα .. μιλημένοι πολισμάνοι κοινοτάρχες δασικοί κτλπ
καταλαβαίνεις τι δουλειά του κώλου γινότανε , τα θέλανε κ φτηνά οι γιάπηδες ... πολλά από αυτά γίνανε στάχτη με τις φωτιές