You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 415K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ πιστέυω ότι με τόσα θρεντ για τρανσφόρμερς που ανεβαίνουν κάθε μέρα εδώ, πλάκωσαν όλοι οι τραβελόφιλοι για ενημέρωση.μαλλον ολοι οι κλωνοι του αβραμη μπηκαν συγχρονως στο σαιτ τυπε
επίσης ανέβηκε και η τελευταία μαλακία.... επιτυχία του μέιλ τσουλί και τράβηξε κόσμο.
το μόνο που μένει είναι να ανοίξει νέο θρεντ για το ποδόσφαιρο ή για τα πολιτικά και να ξανασηκωθεί το σάιτ το πάσχα με την ανάσταση
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με την ανασταση του νωντα τυπε?να ξανασηκωθεί το σάιτ το πάσχα με την ανάσταση
Κοίτα, όταν ο καθένας ανοίγει θέμα με ό,τι μαλακία του κατέβει στο μυαλό, όταν υπάρχουν αμέτρητες σελίδες όπου ο ένας απαντάει στον άλλο μονολεκτικά, με emoticons,ένα σωρό βλακείες που σε κάνουν να απορείς για την πνευματική κατάσταση αυτών που γράφουν, απάντηση με παράθεση ένα κατεβατό και γενικά όσο οι διαχειριστές αυτά τα αφήνουν, τόσο πιο πολύ θα σέρνεται το site.εγώ πιστέυω ότι με τόσα θρεντ για τρανσφόρμερς που ανεβαίνουν κάθε μέρα εδώ, πλάκωσαν όλοι οι τραβελόφιλοι για ενημέρωση.
επίσης ανέβηκε και η τελευταία μαλακία.... επιτυχία του μέιλ τσουλί και τράβηξε κόσμο.
το μόνο που μένει είναι να ανοίξει νέο θρεντ για το ποδόσφαιρο ή για τα πολιτικά και να ξανασηκωθεί το σάιτ το πάσχα με την ανάσταση
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
λος κοσμα μανΕχει γινει απο τα πιο δυσχρηστα σαιτ,δεν εχω ξαναδει αλλο σαιτ να κολλαει ετσι...
επαθες συνδρομο στερησεις μωρη γκαβλαΑντισθένη κάνε κάτι
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
απο νωρις τα ξημερωματα εχει προβλημα.τωρα ειναι καλυτερα αλλα γενικως αργει καπως.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γαματαΕχει γινει απο τα πιο δυσχρηστα σαιτ,δεν εχω ξαναδει αλλο σαιτ να κολλαει ετσι...
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πιστεψε με, υπαρχουν πολλαΕχει γινει απο τα πιο δυσχρηστα σαιτ,δεν εχω ξαναδει αλλο σαιτ να κολλαει ετσι...
αλλα ποτε δεν καταλαβα γιατι γινεται αυτο, αφου γινεται ακομα και σε ακυρες ωρες..
Nαι καλέ ,αφού έριξα ξεμάτιασμαΤωρα παντως δεν κολλαει τοσο οσο πριν ;)
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
Ε τοτε γι'αυτο γιατρευτηκε σιγουρα! :-*Nαι καλέ ,αφού έριξα ξεμάτιασμα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το πρωι παλευα μονος μου με εναν μαλακα γιαπωνεζο που ποσταριζε μαλακιες....29 θρεντ του σβησα.....μαλλον τα πηρε ο τυπος χαχαΑντισθένη κάνε κάτι
τεσπα μια ειναι η λυση....γκλομπαλ εδω και τωρα και να πεφτει μπαν και στους επισκεπτες των ΧΧΧ χαχαχαχα
baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
Κι εμενα μου κολλαει η μαλακια και σκεφτηκα μηπως το μπλοκαραν για τη μαλακω αυτη απο το λαος, αλλα ακυρο, δεν παιζει κατι τετοιο. Τωρα παντως δεν κολλαει τοσο οσο πριν ;)
κολλάει συνέχεια καληνύχτα σε όλους
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K