amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.342
- Πόντοι
- 22.785
Γιά φωτό άλαξε browse !!!!
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγαλύτερη συντονισμένη κυβερνοεπίθεση που έγινε ποτέ στο διαδίκτυο, με το κλείσιμο σημαντικών ιστοσελίδων κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Ανάμεσα στις ιστοσελίδες είναι και του
Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ: justice.gov
της ένωσης Κινηματογραφικών εταιριώνmpaa.org
της ένωσης Δισκογραφικών εταιριών (δηλαδή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας): riaa.com
και της
UniversalMusic:universalmusic.com
Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την επιδρομή του FBI και το κλείσιμο της μεγαλύτερης ιστοσελίδας file-sharing «Megaupload.com».
Οι «Anonymous» στο λογαριασμό τους στο twitter αναφέρουν ότι η επίθεση είναι «η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ» και ότι θα συνεχιστεί με στόχο ακόμα και τις ιστοσελίδες του FBI αλλά και του Λευκού Οίκου.
Πράγμα το οποίο έκαναν στις 02:45 ώρα Ελλάδος όταν και «έπεσε» η ιστοσελίδα του FBI!
ΠΗΓΗ:newsbomb.gr
Αντι να επιβεβαιωσεις ξανα, δοκιμασε να πατησεις απλως ανανεωση.Ρε παιδιά ότι το site μου ζητάει 2 φορές να επιβεβαιώσω ότι είμαι άνω των 18 κατα την είσοδο (ασχέτως browser) το κάνει και σε σας? τι σπάσιμο...
Αντι να επιβεβαιωσεις ξανα, δοκιμασε να πατησεις απλως ανανεωση.
Από μοζιλα η κατάσταση έχει γίνει λίγο απελπιστική.. Σύνδεση με την τρίτη στην καλύτερη και συχνές αποσυνδέσεις..
Καμία ελπίδα να φτιάξει το σύστημα υπάρχει?
Φίλε κι εγώ Μοζιλλα έχω τον 10.01 αλλά δεν έχω ιδιαιτερο παράπονο. Δεν ξέρω ποια έκδοση έχεις, απλά από τον 9.0 και μετά έχει γίνει αισθητά πιο γρήγορος. Οπότε φρόντισε να κατεβάσεις πρόσφατη έκδοση. Αλλιώς έναν Coogle Chrome και καθάρισες
Ενημερωμένος είναι και γρήγορος. Απλά αναγκάζομαι πολλές φορές να μπαίνω ως επισκέπτης για να μην μου σπανε τα νεύρα.. Θενκ γιου ενιγουει
πας να πιάσεις κορόιδο το σάιτ ε μικρέ... ;)Ρε παιδιά ότι το site μου ζητάει 2 φορές να επιβεβαιώσω ότι είμαι άνω των 18 κατα την είσοδο (ασχέτως browser) το κάνει και σε σας? τι σπάσιμο...
πας να πιάσεις κορόιδο το σάιτ ε μικρέ... ;)
πας να πιάσεις κορόιδο το σάιτ ε μικρέ... ;)
νετμπουκ και σεις δεσποινις;Μερικές φορές με κείνη την αλλαγή που κάνατε στο μπάνερ το πάνω δεξιά, όταν πάω να πατήσω forum για να μου βγάλει νέες απαντήσεις, βγαίνει κάτω από το μπάνερ, οπότε δεν πατιέται.
Γαμώ τις περιγραφές ε.
νετμπουκ και σεις δεσποινις;
αν ειναι μικρο το μεγεθος(οθονης), μπορει να παιζει .....παρα τα περι του αντιθετου λεγομενα εις το κοσμο....αλλα προφανως δεν ειναι αυτο το προβλημα στην περιπτωση σαςΛάπτοπ. Παίζει ρόλο?
αν ειναι μικρο το μεγεθος(οθονης), μπορει να παιζει .....παρα τα περι του αντιθετου λεγομενα εις το κοσμο....αλλα προφανως δεν ειναι αυτο το προβλημα στην περιπτωση σας