lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
καλησπερα παιδια! μολισ εγινα μελος και βρισκομαι σε μεγαλο διλημα.. αλλοι λενε αυτο ειναι και αλλοι οχι δεν ειναι αυτο οποτε θα απευθυνθω σε εσας και θελω σας παρακαλω να με βοηθησετε να καταλαβω, λοιπον το θεμα ειναι οτι εχω παει σε μπουρδελα στριπτιζαδικο, αλλα στουντιο ποτε δεν εχω πατησει ποδι,, λοιπον η ερωτηση που με απασχολει ειναι οτι εχω παρατηρησει οτι το στουντιο τισ υπηρεσιες γραφει φουλ προγραμμα?? οταν λεμε αυτο τι εννοουμε?? λεπτομερειες σας παρακαλω. και το απλο προγραμμα τι διαφερει?? ελπιζω να με βοηθησετε να ησυχασω απο τη αγωνια, για φουλ προγραμμα θελω λεπτομερειες, σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος, ευχαριστω πολυ και περιμενω απαντηση!
Παικτη ειναι γυρω στα 25-30 λεπτα, μια εκτονωση. Οτι προσφερει η κοπελα, πιπα χωρις (αν κανει), κωλο (αν κανει), ισπανικο, 69, γλωσσοφιλα (αν δινει), sex show (το πιο αχρηστο πραγμα στην ιστορια των στουντιο), κτλ.
Ρε αδερφε κανε την χαρη στον εαυτο σου και μην ξοδεψεις εκει τα λεφτα σου. Παρε ενα αξιοπρεπες cg για μια ωρα και ξεμουνιασε το.