Νέα

Τι είναι αυτό το squirting που μου το λένε όλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicospap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Και ξαναλεω υπαρχει σε ορισμενες γυναικες αυτη η επειξη για ουρηση κατα την διαρκεια του σεξ... Για διαφορες αιτιες.μερικες ειπε ο κυριος μαμουλακης.. ειναι διαφορα.επισης εαν η γυναικα εχει γεματη ουροδοχο κυστη ισως κατα την φαση του οργασμου να εχει επειξη.απλα δεν μπορει να το ελεγξει.Τελοσπαντων αυτα
Αυτό συμβαινει πολύ συχνα. Σχεδόν με ολες οσες ειχα σχεση μου εχει συμβει να τρεξουν στην τουαλετα κατά τη διαρκεια του σεξ.
Ευτυχως ή δυστυχως,αν και από ολες ζητησα να συνεχισουμε και απλα να το κανουν χωρις να πανε τουαλετα,καμια δεν το επιχειρησε και ετσι δεν εχω εμπειρια....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε μαλάκα Nacho Vidal σταμάτα να βλέπεις ΗΛΙΘΙΕΣ τσόντες που διαστρεβλώνουν τελείως την πραγματικότητα στο σεξ.  :uglystupid:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Nacho Vidal, ενώ είναι της δικής μου σχολής γενικότερα, κάνει μερικές εξωπραγματικές σκέψεις όπως ότι οι πουτάνες χαίρονται τρελά με αυτό που κάνουν ή ότι είναι σούπερ καυλιάρες γυναίκες ή ότι ο μπουρδελιάρης μπορεί να ρίχνει 5 γαμήσια κάθε μέρα για πλάκα.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
διατηρω  σχεση  εδω και  6  μηνες  με μια  γυναικα η  οποια κανιε απιστευτο σκιρταρισμα !!!!
μιλαμε για  ποσοτητες ...  η τυπισσα  φυσικα απολαμβανει το  σεξ στο  επακρον ...

ΔΕΝ ειναι  ουρα σε καμια περιπτωση  , ειναι τελειως αοσμα και στεγνωνουν γρηγορα.
δεν υπαρχει περιπτωση να μη το κανει τουλαχιστον 3-4  φορες  καθε φορα  που βρισκομαστε !!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Η μεγάλη διαφορά της γυναίκας από τον άντρα είναι λοιπόν ότι την ώρα που κάνει σεξ μπορεί παράλληλα και να κατουράει.  :grin:

τυπε δε παιζει αυτο που λες!
εχω αυνανιστει πολλες φορεςςςς και καθε φορα που τελειωνω και παω στη τουαλετα να πλυθω εχω προσπαθησει να κατουρησω και δε τρεχει σταγονα. μπορει να νιωθω οτι κατουριεμαι αλλα δε μπορω, ειναι σαν να εχει κλεισει η ουρηθρα τελειως!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Η Μαρίνα60 πάντως το κάνει συστηματικά. :)

manaras

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
50
Πόντοι
1
Η Μαρίνα60 πάντως το κάνει συστηματικά. :)
νομιζω πηγε να μου το κανει και εμενα γιατρε, οταν την δαχτυλιαζα ενω τον ειχε στο στομα πηρε κατι συσπασεις και την σταματησα , ηθελα το πακετο που εχει χωρις εξτρα σως

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
τυπε δε παιζει αυτο που λες!
εχω αυνανιστει πολλες φορεςςςς και καθε φορα που τελειωνω και παω στη τουαλετα να πλυθω εχω προσπαθησει να κατουρησω και δε τρεχει σταγονα. μπορει να νιωθω οτι κατουριεμαι αλλα δε μπορω, ειναι σαν να εχει κλεισει η ουρηθρα τελειως!!
Κι όμως παίζει. Στον άντρα σκέψου οτι υπάρχει ένας μηχανισμός σαν βαλβίδα που αποτρέπει την ανάμειξη των σπερματικων υγρών με τα ουρα. Από την εκσπερμάτωση χρειάζεται κάποιος χρόνος για να απελευθερωθεί. Στις γυναίκες όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Κι όμως παίζει. Στον άντρα σκέψου οτι υπάρχει ένας μηχανισμός σαν βαλβίδα που αποτρέπει την ανάμειξη των σπερματικων υγρών με τα ουρα. Από την εκσπερμάτωση χρειάζεται κάποιος χρόνος για να απελευθερωθεί. Στις γυναίκες όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

ρε φιλε εδω μιλανε τα ντοκουμεντα!! τι αλλο να σε πω!! χαχαχ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Τα σηραγγώδη σώματα είναι αυτά που πιέζουν την είσοδο της ουρήθρας άρα όσο το πέος είναι σε στύση δεν μπορείς να ουρήσεις, τουλάχιστον εύκολα.
Τώρα για ποιο λόγο να μην μπορεί να ουρήσει μια γυναίκα όταν ερεθίζεται ο κόλπος της κι ενώ η ουρήθρα της δεν έχει καμιά σχέση με τον οργασμό της επιστημονικά δεν εξηγείται, αλλά αν "μιλάνε τα ντοκουμέντα" η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. :)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τα σηραγγώδη σώματα είναι αυτά που πιέζουν την είσοδο της ουρήθρας άρα όσο το πέος είναι σε στύση δεν μπορείς να ουρήσεις, τουλάχιστον εύκολα.
Τώρα για ποιο λόγο να μην μπορεί να ουρήσει μια γυναίκα όταν ερεθίζεται ο κόλπος της κι ενώ η ουρήθρα της δεν έχει καμιά σχέση με τον οργασμό της επιστημονικά δεν εξηγείται, αλλά αν "μιλάνε τα ντοκουμέντα" η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. :)

τι να σου ρε τυπε εσυ τα διαβαζεις στα βιβλια αλλα δε τα βλεπεις ποτε πρακτικα, εγω παλι απο θεωρια ειμαι εντελως αδαης οποτε μονο το τι νιωθω και τι βλεπω στο σωμα μου μπορω να πω...αλλωστε η γυναικεια φυση-ανατομια ειναι δυσκολο να αποκρυπτογραφηθει ποσο μαλλον να αποτυπωθει σε καποιο βιβλιο!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τι να σου ρε τυπε εσυ τα διαβαζεις στα βιβλια αλλα δε τα βλεπεις ποτε πρακτικα, εγω παλι απο θεωρια ειμαι εντελως αδαης οποτε μονο το τι νιωθω και τι βλεπω στο σωμα μου μπορω να πω...αλλωστε η γυναικεια φυση-ανατομια ειναι δυσκολη να αποκρυπτογραφηθει ποσο μαλλον να αποτυπωθει σε καποιο βιβλιο!

Εγώ δεν τα βλέπω ποτέ πρακτικά; :think:
Να υποθέσω ότι έχεις μεγαλύτερη εμπειρία γυναικείων οργασμών (εκτός του δικού σου) από εμένα; Εκτός αν έχεις πολλές ομοφυλοφιλικές εμπειρίες βέβαια, αλλά και πάλι...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγώ δεν τα βλέπω ποτέ πρακτικά; :think:
Να υποθέσω ότι έχεις μεγαλύτερη εμπειρία γυναικείων οργασμών (εκτός του δικού σου) από εμένα; Εκτός αν έχεις πολλές ομοφυλοφιλικές εμπειρίες βέβαια, αλλά και πάλι...

εννοω οτι δε το βιωνεις!
και να χυσει η γκομενα σου, ειναι στην δικη της ευχερεια να σε κανει να το καταλαβεις. Δεν εχεις αμεση επαφη με την πραγματικοτητα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom