Ίσως κάνει ταυτό να ξεχωρίζει μια Ελληνίδα…ότι είναι δύσκολη…το πεζή δύσκολη…πιστεύω ότι είναι όμορφο κομμάτι σε αυτό το παιχνίδι που λέγετε ερωτάς. Αυτό είναι που σου βγάζει ένα μεγάλο πάθος. Με τις ξένες τι γίνετε…περνά μια βράδια καλά περνάς και δεύτερη, και τρίτη και τέταρτη…στο τέλος βαριέσαι…αν δεν έχεις λίγο γκρίνια και να σου σπάσει λίγο τα αρχίδια…και μετά να την βάλεις κάτω και να φωνάξεις, από μέσα σου, «πόρτα μωρή», δεν υπάρχει ενδιαφέρον... Πιστεύω ότι οι ελληνίδες είναι οι μόνες γυναίκες που μπορούν να φτιάξουν τόσο πολύ έναν άντρα και έναν άντρα σαν τον Έλληνα. Και δεν πιστεύω ότι, από όλους εσάς που λέτε ότι προτιμάτε τις ξένες, ότι αν ερχόταν η στιγμή να πετάξετε τα μάτια σε μια Ελληνίδα, θα λέγατε όχι… είναι σίγουρο ότι όλους σας έχει έρθει η επιθυμία και έρχεται για μια Ελληνίδα…άσχετος αν δεν προχωράτε…για του δικούς σας λόγους. Για εμένα είναι Θεές οι Ελληνίδες…μόνο για έναν λόγο…με Φτιάχνουν!!!
Εχεις μια ταση να οριζεις την ευτυχια σου συμφωνα με το ποσο καταπιεσμενος ενιωθες πριν κανεις αυτο που σε εκανε να νιωσεις καλυτερα.
Thanks αλλα δεν θα παρω.
Δεν γινεται να ζηταω λιγη γκρινια για να μπορω να πω μετα "παρτα μωρη". Αν θελω να παρω εκδικηση, την αφηνω σε κανα βουνο και γυρναω σπιτι με το αμαξακι μου ηρεμα και ωραια, και δεν την ξαναβλεπω. Ουτε ψυχολογικα εχω ουτε τιποτα, παλι καλα δηλαδη.
Θα προτιμουσα να το παιζει δυσκολη επειδη ΟΝΤΩΣ ειναι ( δηλαδη δεν γουσταρει να δινεται με την μια ΟΧΙ για να μην την πουν ευκολη, αλλα για να ειναι σιγουρη οτι δεν εισαι κανας μαλακας - αυτο ΝΑΙ το δεχομαι ) και οχι να το παιζει δυσκολη για να σου δειξει οτι "Δεν μασαει" και οτι σε εχει του χεριου της. Αν θελει να το παιξει ετσι, εχει χασει εξαρχης η γκομενα το παιχνιδι, και δεν ξερει απο που της ηρθε της φωλας.
Εγω προσωπικα προτιμω τις ξενες, και εχω γνωρισει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλες, για εναν και μονο λογο : ειναι ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ, πολυ πιο ειλικρινεις και ευθεις απο τις ελληνιδες. Αν θελουν να σου πουν κατι, θα στο πουν ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, η θα εκφρασουν πολυ καθαρα αυτο που αισθανονται. ΔΕΝ θα το παιξουν ντιβες, ΔΕΝ θα σε γεμισουν με γκρινια και τυψεις για κατι που ΔΕΝ εκανες, ΔΕΝ θα σου σπασουν τα αρχιδια κρατωντας σου μουτρα και λεγοντας σου οτι ΔΕΝ εχουν τιποτα, και αλλα πολλα.
Αν εσυ Γιωργο τα γουσταρεις αυτα τοτε πασο
Υ.Γ. Και κατι αρκετα σημαντικο : Με τις ξενες, το σεξ ειναι κατι διαδικαστικο. Δηλαδη ειναι κατι που θα γινει, αργα η γρηγορα, και ΔΕΝ δινεται ιδιαιτερη βαρυτητα ΣΕ αυτο και ΓΥΡΩ απο αυτο, με αποτελεσμα να μην υπαρχουν μικροτητες, ζηλειες, και λοιπες μαλακιες που απορρεουν απο τον εκαστοτε κομπλεξισμο της γκομενας η τον δικο μας. Αυτο με τις ελληνιδες ΔΕΝ ειναι τοσο απλο, καθως το σεξ το βλεπουν ως κατι το οποιο ειναι αρκετα σημαντικο ωστε να του πρηζεις τα παπαρια του αλλου 24 ωρες τη μερα, και το βλεπουν επισης ως κατι που τις κανει περισσοτερο σημαντικες απο οτι ηδη ειναι ( ΔΕΝ ). Μεγαλη διαφορα, και σημαντικοτατη θα ελεγα.
Παντα μιλαμε για αυτα που βλεπουμε οι ιδιοι ετσι, και εχοντας υποψιν μας οτι παιζουν και εξαιρεσεις σε ολα.