Νέα

Τι είναι αυτό που μας αρέσει στις Ελληνίδες…

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikoscbr

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω με τον anal hunter.οι ελληνιδες μπορει να ειναι καλες απο εμφανιση,αλλα απο μυαλο και συμπεριφορα αστα.δεν σεβονται και δεν εκτιμουνε τιποτε αλλο περα απο το χρημα και εχουμε ευθυνη κι εμεις οι αντρες,γιατι καθομαστε και ασχολουμαστε μαζι τους και τους δινουμε αξια -που δεν εχουν- αντι να τις φτυνουμε κανονικα και να τις γραφουμε οπως θα επρεπε.προσωπικα οι δικες μου εμπειριες απο τη συμπεριφορα των ελληνιδων ειναι οι χειροτερες,δεν εκτιμανε τιποτε αλλο,εξω απο το χρημα και την καλοπεραση τους.Οσες φορες ασχοληθηκα σοβαρα μαζι τους απογοητευτηκα χοντρα,στη συντριπτικη τους πλειοψηφια δε ειναι εντελως ανωριμες,κυνικες,αδιστακτες και εγωιστριες μεχρι σκασμου. :tickedoff:
 

Επισκέπτης
Eμένα μου αρέσει το κωλαράκι των ελληνίδων. Όχι το κλασσικό παλιό "αχλάδι" αλλά το... πιο εξελιγμένο μοντέλο...!!! Καταλαβαίνετε τι εννοώ νομίζω ;)
 

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
180
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο που γουστάρω ειναι ο σωματότυπος και το στυλ τους τελικα.Ειχα παει χτεσ σε ταβέρνα , σηκώνεται μια βαρυκοκκαλη να χορεψει χασαπικο, με το τσιγαρο στο χερι  τις πλαταρες της πω πω τι ηδηνη ΙΔΙΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ (θεος χωρες τον). Ας τα κομματια με συγκινησε...
 

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
180
Like
0
Πόντοι
1
Μουνίτσα-->Αρρενωποτατες ειναι.......εμενα μαρεσουν.....ρε ιασονα ξεστραβωθηκα να σε διαβασω :P

κατα ταλλα...μιας και ανεφερες το φιλο σου.......εγω πιθανον να προτιμουσα τον 1.90 με τα παχακια του και την καραφλα......αφενος γιατι μαρεσουν οι πολυ ψηλοι αντρες αφετερου γιατι μαρεσουν οι καραφλοι αντρες :2funny: (οι φυσικοι καραφλοι τουλαχιστον ας το ξυρισουν :P )


ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ  ΤΗΣ ΜΟΥΝΙΤΣΑΣ
 

Συνημμένα

  • 01.jpg
    01.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom