Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Το 1ο σας γαμούσε ρε!!!
Ουτε καν!
Το 1ο σας γαμούσε ρε!!!
το χω πει πολλεσ φορες στο παρελθον οτι ντρεπομαι για παρτυ μας με αυτα ποθ εχουμε κανει στο εξωτερικο...!!και αυτο γιατι πανε για ενα χ,ψ χρονικο διαστημα και τα κανουνε πουτανα ολλα...!!!ελλα ομως που δεν ειναι ετσι........!!!καλα να μην πουμε για τους ελληνες του εξωτερικου....π.χ φοιτοιτες....τα χοιροτερα κωλοπαιδια...!και ας ειμαι στο εξωτερικο...!καλα να μην πω για τις ελληνιδες που ειναι οι χειροτερες πουτανιτσες....!!!στην αρχη σε περηφρονουνε αλλα οι περισσοτερες δεν μπορουνε να πηδηχτουνε με ξενους και αρχιζουνε να την πεφτουνε στο ελληναριο........!Στη μέση είναι το θέμα φίλε μου.
Υπάρχουν και καλοί και κακοί έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδος.
και να ένα παράδειγμα. Εγώ που έχω συναντήσει τους χειρότερους Αλβανούς εντός Ελλάδος, βρήκα στο εξωτερικό Αλβανούς αξιοπρεπέστατους. Την ίδια στιγμή κάποιοι έλληνες ήταν οι χειρότεροι όλων.
Υπάρχουν όμως και έλληνες που διαπρέπουν και είσαι περήφανος να λες ότι είναι συνπατριώτες σου.Όλα λοιπόν είναι σχετικά και δεν πρέπει ούτε να τα γενικεύουμε ούτε να τα εξατομικεύουμε.
Ρε, οταν λεω ηλιθιο, σε φαση να της λες :
1+1 κανουν ΔΥΟ.
Εφη, ΠΟΣΟ κανουν 1+1? Ε... δεν θυμαμαι!
Σιγα μη ξεκωλιαζα την φωλα! Αλλη επινε τα ζουμια μου τοτε, μετα πηγα εξωτερικο και τα εδινα στις ξενες!
Δηλαδή γαμάς όσες ξέρουν να μετράνε… εγώ δεν έχω τέτοια ψυχολογικά….ακόμα…
"πουτανακι" ???? εχεις αποδειξεις ή μηπως την πηδηξες κ σου ειπε να την πληρωσεις ?
τελικα ολες οι ομορφες κ καυλιαρες στην ελλαδα ειναι πουτανακια/τσουλακια...κ φυσικα δεν ασχολειστε μαζι τους οποτε δεν τις πηδατε γιατι δεν θελετε να πληρωνετε αμεσα ή εμεσα...οποτε σας μενουν μονο οι σαυρες/σαβουρες κλπ...οποτε βλεπετε μονο αυτες...ομως ουτε κ αυτες τις πηδατε...αφου ειναι χαλι μαυρο...οποτε γαματε μονο επι αμεση πληρωμη δλδ πουτανες κυριως ξενες..αλλα κ μερικες ελληνιδες...
τελικα βγαζουμε το συμπερασμα οτι θελετε να ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ...χωρις να σας πρηζουν το μυαλο...χωρις απαιτησεις κλπ...Ομως εγω ξερω...οτι καθε γυναικα...για να λεγεται γυναικα..εχει απαιτησεις...κ πολλες φορες παραλογες...αλλα γι'αυτο ειναι γυναικες....αρα βγαζουμε το συμπερασμα οτι εχετε προβλημα με τις σχεσεις με το αντιθετο φυλο...οχι με τις ελληνιδες...
απλα πραγματα....
Ενώ ο τραγουδοποιος χανει την ποιοτητα του πουλωνταςΕτσι ακριβως παιζεται το παιχνιδι μουνιτσα μου,οσο για την"μουσικη"που ακουνε οι συγκεκριμενοι τυποι και τυπισσες,παει ασορτι με την ποιοτητα τους σαν ατομα...
Αυτό που πρηζω μονο και γινεται τουμπανο…Γιατί, σου αρέσει κι εσένα να πρήζεις το μυαλό των αντρών;
....
Εγω derti….98.6
Αυτό που πρηζω μονο και γινεται τουμπανο…
εχει νευρα δερμα και σκληραδα…
Δεν ασχολουμαι και πολύ με το πανω κεφαλι που
υποτιθεται εχει μυαλο….
Γιατί πολλες φορες είναι αυτό… το κατω κεφαλι που τρωει
το πανω….και που ξαναλεω υποτιθεται ότι εχει μυαλο…
Για αρκετους μπορω να πω ισχυει….όχι για ολους….
Να ξερουμε τι λεμε…!!!
Προσεχε να μην μπεις στη λιστα….κι εμένα ασε με….!!!!
Έχω πολύ δυνατη σχεση με το «πραμα μου».Αυτό συμβαίνει με εμάς τους άντρες αγαπητή κατερίνα, το κάτω κεφάλι τρώει το πάνω, αλλά εσάς τις γυναίκες το πάνω κεφάλι τρώει το πράγμα σας....
Έχω πολύ δυνατη σχεση με το «πραμα μου».
Ειμαστε αχωριστες…
Οπου και να παω …το παιρνω μαζι μου…
Αλλά μολις βλεπει αντρα…αρχιζει και δακρυζει…
Από την συγκινηση είναι λες?
Όχι, από τη χαρά
Βρε καμαρι μου εγω τα ξερω αυτά που λες…Είναι αυτό που λένε ότι εσάς τις γυναίκες βάζουν στο κρεβάτι πρώτα το μυαλό και μετά όλα τα υπόλοιπα... Ανέκαθεν το πίστευα και συνεχίζω να το πιστεύω. Οι συχνές μου επαφές με γυναίκες (όχι μόνο σεξουαλικές) μου το επιβεβαιώνουν κάθε ημέρα. Ξέρεις κάτι, νομίζω ότι κανέναν άντρα δεν ιντριγκάρει μια χαζή γυναίκα, κατα βάθος όλοι θέλουμε να συναναστρεφόμαστε με έξυπνες γυναίκες και επί του θέματος νομίζω ότι οι ελληνίδες είναι χαζά έξυπνες γυναίκες, δεν χρησιμοποιούν αυτό που είναι δέυτερη τους φύση με το σωστό τρόπο με αποτέλεσμα πολλοί από εμάς να προτιμάμε τις ξένες. Αν οι ελληνίδες χρησιμοποιούσαν το μυαλό τους με σωστό τρόπο και δεν το θεωρούσαν μέσο εκμαίευσης λούσων και χρημάτων από τους άντρες θα ήταν οι πιο καυτές γυναίκες στον κόσμο ;)
Βρε καμαρι μου εγω τα ξερω αυτά που λες…
Αλλά εγω δεν πιανομαι…
Ειπαμε….ειμαι «άλλο φρουτο»…!!!
Δεν πειραζει….τα λεω σε σενα να τα βλεπουν κι άλλοι…Κατερινάκι δεν ήταν προσωπική αλλά γενική η παρατήρησή μου
Δεν πειραζει….τα λεω σε σενα να τα βλεπουν κι άλλοι…
Καλο είναι αυτό…δεν είναι κακο…!!!