giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν θα εχεις προβλημα θερμανσηςκαι οι εσκιμωες καλες ειναι.απλα θα ειναι λιγο κρυες.
Δεν θα εχεις προβλημα θερμανσηςκαι οι εσκιμωες καλες ειναι.απλα θα ειναι λιγο κρυες.
σωστος !!
αν εχει και μαμά που δεν την αποχωριζεται, ακομη καλλιτερα..
ναι, γυναικες με καλο κρατημα, ελαστικες, ξερει ο liomasΚαι συγκεκριμενα Ιαπωνια.
καμία σχεση, δεν μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. σιγα μην παρω τεμαχιο εντοπιότητος..Πραγματικά...αυτό με την ''μαμά που δεν την αποχωρίζεται'' έχω πολλά χρόνια να το δώ στο στον φιλικό και οικογενειακό μου κύκλο...ή εγώ είμαι τυχερός...ή εσύ...άτυχος!!!
ε καλα, αμα ψαχνει κιολας ο ιδιος καποιος να παντρευτει και μαλιστα ελληνιδα, ας παει να πεσει καλλιτερα σε κανενα λάκο κι ας μας φωναξει να τον σκεπασουμε..Καλή τύχη σε όσους ψάχνουν...
καμία σχεση, δεν μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. σιγα μην παρω τεμαχιο εντοπιότητος..
ε καλα, αμα ψαχνει κιολας ο ιδιος καποιος να παντρευτει και μαλιστα ελληνιδα, ας παει να πεσει καλλιτερα σε κανενα λάκο κι ας μας φωναξει να τον σκεπασουμε..
και ποιος σου ειπε οτι ψαχνω τεμαχιο να το αποκαταστησω ??και πως θα την κανεις παπαδια αν ειναι ξενη?
ε καλα, αμα ψαχνει κιολας ο ιδιος καποιος να παντρευτει και μαλιστα ελληνιδα, ας παει να πεσει καλλιτερα σε κανενα λάκο κι ας μας φωναξει να τον σκεπασουμε..
σου ειπε κανεις οτι ολοι οι μαλακες ειναι ιδιοι ??Όταν ΕΣΥ θα παντρευτείς ελληνίδα...ελπίζω να μας καλέσεις.... ;) ;) ;) ;) ;)
οπου και να ψαξεις, αν η γυναικα εχει το διαολο μεσα της θα σου την κανει..
μακρυα απο ελληνιδα, εκτος αν εχεις 200 (++) χιλιαρικα περισσευμα για τις πρωτες της απαιτησεις.. [size=11pt]βεβαια υπαρχουν και καλα κοριτσια, αλλα εχουν κρυφτει .[/size]
σου ειπε κανεις οτι ολοι οι μαλακες ειναι ιδιοι ??
υπαρχουν και μαλακες που δεν μοιαζουν με τους αλλους, πώς να στο πω να το καταλαβεις ??
δεν ξερεις τι γινετε καμια φορα.
ετσι ετσι. τωρα λες πολλα. γι αυτο πεφτουν στις ελληνιδες οι κοκκινιστοι και νοιωθουν οτι πιάσαν και τον πάπα απ τα αρχιδια. γιατι βαριουνται και ειναι ακαμάτηδες..Γιατί βαριέμαι να γράψω:
Κοίτα στο βιδεάκι όμως παππα Γιώργη τι κάνει ο Πάπας στις άτακτες κορασίδεςετσι ετσι. τωρα λες πολλα. γι αυτο πεφτουν στις ελληνιδες οι κοκκινιστοι και νοιωθουν οτι πιάσαν και τον πάπα απ τα αρχιδια. γιατι βαριουνται και ειναι ακαμάτηδες..
ναι, γυναικες με καλο κρατημα, ελαστικες, ξερει ο liomas
Eμ φιλαράκο... εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζιά που λέει κι ο Χάρρυ!!! Κι όχι μόνο αυτά που είπες, αλλά ΣΕΒΟΝΤΑΙ και ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ τον άντρα τους! Σημαντικό αυτό ;)
αυτα ειναι ζαντολαστιχα!!!Αυτά είναι..
αυτα ειναι ζαντολαστιχα!!!