amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.072
- Πόντοι
- 22.785
μι κακιονιςστο οτι ψαχνετε αφορμη να μας βγαλετε απιστες ισως? ;) ;) ;)
μι κακιονιςστο οτι ψαχνετε αφορμη να μας βγαλετε απιστες ισως? ;) ;) ;)
Πού στηρίζεις την υπόθεσή σου;;;;;;
Ρουμάνα με τπτ θα σε κλέβει και τις τσίμπλες.Πιστεψε με έχω υπαλλήλους τέτοιους την ξέρω την άτιμη την φάρα
|Θα συμφωνήσω με τον Κώστας αν θες γυναίκα του τύπου γκέισα , μικροκαλούπι , and very tight ;) ;) ;) και να σε έχει Βασιλία δίαλεξε μια απο την κίτρινη φυλή
δε κακιωνω...μου ειναι παντελως αδιαφορη η γνωμη αυτη...μι κακιονις
Μήπως εσείς δίνετε την αφορμή;;;;; ;)στο οτι ψαχνετε αφορμη να μας βγαλετε απιστες ισως? ;) ;) ;)
δεν εχει κατι αλλο να σκεφτει παρα πως θα τον αρπαξει.......
καλυτερα να το συζητησουμε στο θεμα ελλεηνιδες γτ αν το ανοιξουμε εδω θα μας σβησουνε...ειμαι προθυμη γ διαλογο παντως... ;)Μήπως εσείς δίνετε την αφορμή;;;;; ;)
Ήθελα να πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγαπητέ μου.....Προς LION34 υποθέτω ότι το παράδειγμα που λές είναι σαν statement που συμφωνεί με την προηγούμενο ποστ μου η διαφωνεί κάθετα. Δεν είμαι σίγουρος πια είναι η σωστή απάντηση. Δε μας την λές καλύτερα; Λοιπόν την Ελληνίδα ή την Σλοβάκα πηδάς.
και εγώ είμαι διαθέσιμος για διάλογο ευκαιρίας δοθείσης..... ;)καλυτερα να το συζητησουμε στο θεμα ελλεηνιδες γτ αν το ανοιξουμε εδω θα μας σβησουνε...ειμαι προθυμη γ διαλογο παντως... ;)
αμα μοιραστουν και καποτες σ αυτο το διαλογο, θα ηθελα να συμμετάσχω κι εγω..και εγώ είμαι διαθέσιμος για διάλογο ευκαιρίας δοθείσης..... ;)
ρε παιδιά λεω να βρω και γω καμμιά γυναικα να παντρεφτω για αποκατασταση και τα λοιπα!
τι ειδος να ψάξω να βρω και απο ποιά χωρα δηλ. μαυρη,ασπρη .κιτρινη.κοντη ψιλή η χοντρη?
μπα δε θα χρειαστουν...θα ειμαι τρυφερη... ;) ;) ;)αμα μοιραστουν και καποτες σ αυτο το διαλογο, θα ηθελα να συμμετάσχω κι εγω..
εγω ακά δεν κανω. κατσε με τον LION..μπα δε θα χρειαστουν...θα ειμαι τρυφερη... ;) ;) ;)
πόσο τρυφερή δλδ;;;;;μπα δε θα χρειαστουν...θα ειμαι τρυφερη... ;) ;) ;)
Τοσο οσο χρειαζετε γ να καταλαβεις χωρις να πονεσεις...πόσο τρυφερή δλδ;;;;;
συγνωμη για την όχληση, αλλα σόκιν ποστ θα πρεπει να διαγραφονται. καβλωνουν τα μελη και μετα παραφέρονται..Τοσο οσο χρειαζετε γ να καταλαβεις χωρις να πονεσεις...