Νέα

Τι είδος γυναίκας για γάμο και από ποιά χώρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω θα παρω καπετανιο ,
θα παρω αντρα ναυτικο
URL]]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εγω θα παρω καπετανιο ,
θα παρω αντρα ναυτικο
http://[URL unfurl="true"]www.partydomain.co.uk/d-commerce/media/FancyDress/Fuller/R1007---Sailor.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Νηστεύεις και εσύ φίλε μου το κρέας;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

akousma

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Υπάρχει ο μύθος ότι οι ξένες είναι του πεζοδρομίου και οι Ελληνίδες του σπιτιού. Μέγα ψέμα τα τελευταία χρόνια δύο γνωστοί μου φρεσκοπαντρεμένοι φάγανε κέρατο και οι δύο από τις Ελληνίδες "καλές κοπέλες από σπίτι". Ο ένας πρώί ενώ ήταν στην δουλειά του αλλα το πήρε χαμπάρι και μια μέρα επέστρεψε πολύ νωρίτερα και ΤΣΑ τον τσάκωσε. Ο άλλος, τον είχε στείλει η πατρίδα λίγο μακριά για ένα διάστημα και η "καλή κοπέλα" τον κεράτωσε με συναδέλφους τις και αυτά σε μια μικρή δήθεν αγγελική κοινωνία. Και οι δύο χώρισαν. Απέναντι άπο αυτούς ένας άλλος φίλος (πανεπιστημιακής μόρφωσης) παντρεύτηκε μια Βουλγάρα ή οποία μέχρι στιγμής είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ σύζυγος. εργατική χωρίς να ντρέπεται να δουλέψει και σερβιτόρα ή λάντζα, έχει τον φίλο μου ταϊσμένο και σιδερωμένο και το σπίτι τους μονίμως γυαλισμένο σαν χειρουργείο και είναι και πολλή όμορφη. Φυσικά φαντάζεστε μέχρι να παντρευτούν τι άκουσε άπο συγγενείς οι οποίοι ήταν βέβαιοι χωρίς (να ξέρουν)ότι πρόκειται για τσουλί και ας είναι πραγματικά τσουλιά οι δικές τους κόρες. Ευτυχώς ο φίλος μου δεν τους άκουσε.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
αν κάποια στιγμή είναι να μου συμβεί αυτό το γεγονος θα προτιμούσα σε κάθε περίπτωση σκανδιναβική βαλκυρία και όχι βλαχο-ανατολικοευρωπαία!
όσο για ελλ(ε)ηνίδα, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε παιδιά λεω να βρω και γω καμμιά γυναικα να παντρεφτω για αποκατασταση και τα λοιπα!
τι ειδος να ψάξω να βρω και απο ποιά χωρα δηλ. μαυρη,ασπρη .κιτρινη.κοντη ψιλή η χοντρη?
ριξτε καμμια ιδεα οι παντρεμενοι τι ειναι γενικα καλυτερο ειδος γυναίκας ?
:helpplea: :helpplea:
εντάξει θα ριχνοθμε και κανα μποθτσο μετα σε καμμια αλλη για αλλαγη περιβάλλοντος!!
οχι καθε μερα μακαρονια εννοειτε!! :dancing: :dancing: :rockon:
Άντε ρε φίλε και σου λέμε το ιδανικό είδος γυναίκας...πως θα το βρεις? :think:
Οι γυναίκες άλλο σκέφτονται , άλλο θέλουν , άλλο λένε και άλλο κάνουν στο τέλος!
Είναι σαν το λαχείο...αλλά η κλήρωση θα γίνει μετά τον γάμο! :grin:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Υπάρχει ο μύθος ότι οι ξένες είναι του πεζοδρομίου και οι Ελληνίδες του σπιτιού. Μέγα ψέμα τα τελευταία χρόνια δύο γνωστοί μου φρεσκοπαντρεμένοι φάγανε κέρατο και οι δύο από τις Ελληνίδες "καλές κοπέλες από σπίτι". Ο ένας πρώί ενώ ήταν στην δουλειά του αλλα το πήρε χαμπάρι και μια μέρα επέστρεψε πολύ νωρίτερα και ΤΣΑ τον τσάκωσε. Ο άλλος, τον είχε στείλει η πατρίδα λίγο μακριά για ένα διάστημα και η "καλή κοπέλα" τον κεράτωσε με συναδέλφους τις και αυτά σε μια μικρή δήθεν αγγελική κοινωνία. Και οι δύο χώρισαν. Απέναντι άπο αυτούς ένας άλλος φίλος (πανεπιστημιακής μόρφωσης) παντρεύτηκε μια Βουλγάρα ή οποία μέχρι στιγμής είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ σύζυγος. εργατική χωρίς να ντρέπεται να δουλέψει και σερβιτόρα ή λάντζα, έχει τον φίλο μου ταϊσμένο και σιδερωμένο και το σπίτι τους μονίμως γυαλισμένο σαν χειρουργείο και είναι και πολλή όμορφη. Φυσικά φαντάζεστε μέχρι να παντρευτούν τι άκουσε άπο συγγενείς οι οποίοι ήταν βέβαιοι χωρίς (να ξέρουν)ότι πρόκειται για τσουλί και ας είναι πραγματικά τσουλιά οι δικές τους κόρες. Ευτυχώς ο φίλος μου δεν τους άκουσε.
Παίρνω αφορμή από το παραπάνω ποστ για να θέσω ένα μικρό κουΐζ: γνωρίζω δύο παντρεμένες γυναίκες με έλληνες. Η μία είναι από τη Σλοβακία, παντρεμένη 15 χρόνια και 2 χρόνια μεγαλύτερή μου, με 3 παιδιά. Ο άντρας της στην ουσία λόγω οικονομικών δυσχερειών την έχει στην πείνα και περνά δύσκολη ζωή. Η άλλη είναι ελληνίδα, 1,5 χρόνο παντρεμένη και 5 χρόνια μικρότερή μου, χωρίς παιδιά, κάτοικος Βορείων Προαστίων και χωρίς κανένα οικονομικό πρόβλημα. Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: ποια από τις δύο πηδιέται μαζί μου;;;;;;; δεν είναι πολύ δύσκολο να το βρει κανείς;;;;
:2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ετσι παντρευεστε εσεις;με παραγγελιά?πολυ ωραια...και μετα αναρωτιεστε....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν θες συναίσθημα να πάρεις σκυλί.
Αν παντρευτείς, που δεν στο εύχομαι, να πάρεις μια πλούσια να της τα φας και επίσης να πηδάς άλλες απο όποια χώρα θέλεις. Εγώ αυτό βρίσκω πιο σικ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν θες συναίσθημα να πάρεις σκυλί.
Αν παντρευτείς, που δεν στο εύχομαι, να πάρεις μια πλούσια να της τα φας και επίσης να πηδάς άλλες απο όποια χώρα θέλεις. Εγώ αυτό βρίσκω πιο σικ.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρουμανια................ :rolleyes: :rolleyes:
Ρουμάνα με τπτ θα σε κλέβει και τις τσίμπλες.Πιστεψε με έχω υπαλλήλους τέτοιους την ξέρω την άτιμη την φάρα

κιτρινη και κοντη
|Θα συμφωνήσω με τον Κώστας αν θες γυναίκα του τύπου γκέισα , μικροκαλούπι , and very tight ;) ;) ;) και να σε έχει Βασιλία δίαλεξε μια απο την κίτρινη φυλή

akousma

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Προς Lion34. Να υποθέσω πηδάς την Ελληνίδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom