You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι είδος γυναίκας για γάμο και από ποιά χώρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 216
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
εχει στην αφρικη φυλής ??αν παντρευτω γυναικα απο φυλη τις αφρικης,ειναι καλα?
ιθαγενεις ψαχνεις?φυλες εχει παντως διαφορες.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
στον διαλογο αναφερομουν καλε μου...συγνωμη για την όχληση, αλλα σόκιν ποστ θα πρεπει να διαγραφονται. καβλωνουν τα μελη και μετα παραφέρονται..
get a room..![]()
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ιθαγενεις και με μακριες κοτσιδες, να τραβας της κοτσιδες πολυ καυλαιθαγενεις ψαχνεις?
Μοιάζουμε στην τρυφερότητα, γιατί και εγώ δίνω να καταλάβουν χωρίς πόνο.....Τοσο οσο χρειαζετε γ να καταλαβεις χωρις να πονεσεις...![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν ξερω τι εχουν, ξερω ομως τι δεν εχουν...απαιτησεις...γιατι οι ιθαγενεις γκομενες τι εχουν?
μα παντα να συμφωνουμε...επίσης να κοιτάξεις να πάρεις μια γυναίκα που να γαμιέται απο τον κωλο. Διότι ο κώλος ειναι το μουνί του μέλλοντος..![]()
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
αν ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος, δεν χρειαζεται να παρει γυναικα.επίσης να κοιτάξεις να πάρεις μια γυναίκα που να γαμιέται απο τον κωλο. Διότι ο κώλος ειναι το μουνί του μέλλοντος..![]()
μη βγαζεις τα ματακια σου με τα χερακια σου..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
δεν ξερω τι εχουν, ξερω ομως τι δεν εχουν...απαιτησεις...
το μονο σιγουρο ειναι αυτο.
Επισκέπτης
ΑΣΙΑ!
Τέλος.
Τέλος.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Αν παντρευτείς, που δεν στο εύχομαι, να πάρεις μια πλούσια να της τα φας και επίσης να πηδάς άλλες απο όποια χώρα θέλεις. Εγώ αυτό βρίσκω πιο σικ.
Μέσα στο μυαλό μου είσαι...Αρχίζω και ανησυχώ
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
για το μυαλο σου ή για το κορμι της ????Μέσα στο μυαλό μου είσαι...[size=10pt]Αρχίζω και ανησυχώ[/size]![]()