Οι μεγαλύτεροι ''πολέμιοι'' στο site των Ελληνίδων...να ξέρετε ένα πράγμα:Ελληνίδα θα παντρευτούν και θα το παινεύονται!!!
Αλλά τώρα το παίζουν μαγκάκια...όταν κάποτε παρακάλαγαν κάποιες απο εδώ μέσα....
Και αρκετοι απο αυτους και με πμ!
Οι μεγαλύτεροι ''πολέμιοι'' στο site των Ελληνίδων...να ξέρετε ένα πράγμα:Ελληνίδα θα παντρευτούν και θα το παινεύονται!!!
Αλλά τώρα το παίζουν μαγκάκια...όταν κάποτε παρακάλαγαν κάποιες απο εδώ μέσα....
Κοιτα θα μπορουσα να αναφερθω σε καποιες καταστασεις αλλα τις κραταω για μενα και δεν θα τις αναφερω στο φορουμ!
πωπω μαυτο το βρε...
πειτε πως δεν το γραψα..... :- :- :-
Μια που να μη μιλάει πολύ και να εννοεί αυτά που λέει! Να είναι κάπως μελαχρινή, με μέτριο ύψος και καμπύλες! Αρα μόλις η κλωνοποίηση γίνει εφικτή και προσιτή θα έχουμε όλοι την τέλοια γυναίκα. (καθένας θα παραγγέλνει μια/αυτή που του αρέσει)
Και αρκετοι απο αυτους και με πμ!
καπως μελαχρινη???
δλδ????
νιτσα!!!!!!! ανοιγουμε κι εμεις ενα αντιστοιχο θεμα??????(εχουμε καιρο να βριστουμε,πολυ ηρεμησαν τα πραγματα)
καπως μελαχρινη???
δλδ????
νιτσα!!!!!!! ανοιγουμε κι εμεις ενα αντιστοιχο θεμα??????(εχουμε καιρο να βριστουμε,πολυ ηρεμησαν τα πραγματα)
Εγω παλι θα ηθελα μια ψιλη 1.80+, νταρντανα, με μεγαλα βυζια, ψηλα ποδια, μελαχρινη, με μπλε ματια, εξυπνη (κατα προτιμηση), με χιουμορ, Βορεια... (Ρωσια, Ουκρανια, Τσεχια, κτλ.) με πολλα χρηματα, με καλη δουλεια (καλυτερη απ΄την δικια μου αποκλειεται...), και να με εχει ερωτευτει τρελα!
Ζηταω πολλα?
ε! θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω η κλωνοποίηση!
Ωχ! Και δεν ειμαι και για εξοδα αυτην την εποχη!
Οκ λοιπον.... θα συμβυβαστω με το... "μεγαλα βυζια"!!!
Ωχ! Και δεν ειμαι και για εξοδα αυτην την εποχη!
Οκ λοιπον.... θα συμβυβαστω με το... "μεγαλα βυζια"!!!
μολις με περιεγραψες...ενταξει λοιπον.....
κι εγω θελω ενα ψηλο γεροδεμενο χωρις μπακες κλπ....
κατα προτιμηση ο χ ι ξανθος....
(τι,μονο οι αντρες θα ονειρευονται εδω μεσα???)
κι εγω ειμαι ποιοτικος αλλα δε μου καθεσαι...παραμενεις ποιοτικος παρολαυτα
παραμενεις ποιοτικος παρολαυτα
Εγω παλι θα ηθελα μια ψιλη 1.80+, νταρντανα, με μεγαλα βυζια, ψηλα ποδια, μελαχρινη, με μπλε ματια, εξυπνη (κατα προτιμηση), με χιουμορ, Βορεια... (Ρωσια, Ουκρανια, Τσεχια, κτλ.) με πολλα χρηματα, με καλη δουλεια (καλυτερη απ΄την δικια μου αποκλειεται...), και να με εχει ερωτευτει τρελα!
Ζηταω πολλα?
ενταξει λοιπον.....
κι εγω θελω ενα ψηλο γεροδεμενο χωρις μπακες κλπ....
κατα προτιμηση ο χ ι ξανθος....
(τι,μονο οι αντρες θα ονειρευονται εδω μεσα???)