Να σας πω δεν θέλω Ελληνίδα για σπίτι με τίποτα!!Ελληνίδα=μεγάλη πουτάνα!!Ειδικά μακρυά από Κύπριες που είναι όχι 2 άλλα 3 φορές πουτάνες!!!!Να σας πω που είμαι εδώ Αγγλία και έχω γνωρίσει κοπέλες από διάφορες χώρες στο πανεπιστήμιο.Οι Αγγλίδες δεν είναι για σπίτι!!Ούτε καν για σχέση.Αυτές είναι μέχρι να μεθύσουν και μετά μπορεί να κάνουν ότι πιο πρόστυχο μπορεί να φαναστείς.Τσούλες αληθινές.Τουλάχιστον δεν λένε ότι είναι κυρίες και τους το αναγνωρίζω.
Κύπριες σας είπα οι μεγαλύτερες πουτάνες και μακρυά.
Γερμανίδες είναι καλές κοπέλες από ότι ακούω και 2 που έχω γνωρίσει είναι πολύ καλά κορίτσια και κουκλιά.
Ρωσίδες και Λιθουανές πολύ κρύες αδερφάκι μου!!Δεν λέω πανέμορφες αλλά ούτε 1 χαμόγελο,1 βλέμμα,κάτι να τις πλησιάσεις κι αν τους μιλήσεις στο κόβουν ξεροσφύρι.
Εμένα μου αρέσουν πολύ οι Ανατολίτισες.Η κοπέλα μυο είναι Τουρκάλα.Δεν ξέρω αν τελικά μετά από μερικά χρόνια παντρευτούμε,όμως όπως έχω ξαναπεί μιας και γνώρισα και φίλες της είναι τίμιες και σέβονται τον άντρα που είναι μαζί.
Έχω δει μερικές Ιρανές και είναι πολύ όμορφες.Και είναι για σπίτι.Έχουν 1 αριστοκρατικό ταμπεραμέντο και είναι σίγουρα για σπίτι.Φίλος μου Έλληνας τα χε με μια Ιρανή και ήταν πανέμορφη κοπέλα στα 25.Όμως δυστυχώς χώρισαν γιατί ήταν ζηλιάρα σε τρελό βαθμό και σαν πλουσιοκόριτσο πολύ κακομαθημένη και εγωίστρια.Και μενα η Τουρκάλα μου πολύ ζηλιάρα και κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και αυτή...
Οι Ινδές είναι πολυ΄καλή περίπτωση.Βλέπεις μερικές πανέμορφες κοπέλες.Ειδικά Αγγλοινδές δηλαδή Ινδές που έχουν γεννηθεί Αγγλία είναι κουκλιά.Όμως έχουν αρχές και είναι ιδανικές για σπίτι.
Οι Γιαπωνέζες είναι κουκλάρες και άμα λάχει άνετα έκανα σχέση και γιατί όχι και γάμο αφού είναι πολύ καλές και μεγάλα μυαλά.
Οι Κινέζες το ίδιο,αν και εγω προτιμώ τις Γιαπωνέζες από Ασία..
Δεν μπορείτε να πείτε σας κάλυψα για όλο τον κόσμο!!!!