Νέα

Τι είδος γυναίκας για γάμο και από ποιά χώρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
νομιζω οτι αυτο ειναι πολυ σπανιο δυστυχως.......πολλες φορες πρεπει να το παιζεις ηλιθια οχι μονο για χαρη γκομενου αλλα και σε αλλους τομεις της ζωης σου......

Ποτε! Εκτος απο σπανιες περιπτωσεις.
Δεν κανεις ποτε τον χαζο/η.

Απλα παγιδευεις τον αντιπαλο!  ;)

dsc004516.jpg

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Να σας πω δεν θέλω Ελληνίδα για σπίτι με τίποτα!!Ελληνίδα=μεγάλη πουτάνα!!Ειδικά μακρυά από Κύπριες που είναι όχι 2 άλλα 3 φορές πουτάνες!!!!Να σας πω που είμαι εδώ Αγγλία και έχω γνωρίσει κοπέλες από διάφορες χώρες στο πανεπιστήμιο.Οι Αγγλίδες δεν είναι για σπίτι!!Ούτε καν για σχέση.Αυτές είναι μέχρι να μεθύσουν και μετά μπορεί να κάνουν ότι πιο πρόστυχο μπορεί να φαναστείς.Τσούλες αληθινές.Τουλάχιστον δεν λένε ότι είναι κυρίες και τους το αναγνωρίζω.

Κύπριες σας είπα οι μεγαλύτερες πουτάνες και μακρυά.

Γερμανίδες είναι καλές κοπέλες από ότι ακούω και 2 που έχω γνωρίσει είναι πολύ καλά κορίτσια και κουκλιά.

Ρωσίδες και Λιθουανές πολύ κρύες αδερφάκι μου!!Δεν λέω πανέμορφες αλλά ούτε 1 χαμόγελο,1 βλέμμα,κάτι να τις πλησιάσεις κι αν τους μιλήσεις στο κόβουν ξεροσφύρι.

Εμένα μου αρέσουν πολύ οι Ανατολίτισες.Η κοπέλα μυο είναι Τουρκάλα.Δεν ξέρω αν τελικά μετά από μερικά χρόνια παντρευτούμε,όμως όπως έχω ξαναπεί μιας και γνώρισα και φίλες της είναι τίμιες και σέβονται τον άντρα που είναι μαζί.

Έχω δει μερικές Ιρανές και είναι πολύ όμορφες.Και είναι για σπίτι.Έχουν 1 αριστοκρατικό ταμπεραμέντο και είναι σίγουρα για σπίτι.Φίλος μου Έλληνας τα χε με μια Ιρανή και ήταν πανέμορφη κοπέλα στα 25.Όμως δυστυχώς χώρισαν γιατί ήταν ζηλιάρα σε τρελό βαθμό και σαν πλουσιοκόριτσο πολύ κακομαθημένη και εγωίστρια.Και μενα η Τουρκάλα μου πολύ ζηλιάρα και κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και αυτή...

Οι Ινδές είναι πολυ΄καλή περίπτωση.Βλέπεις μερικές πανέμορφες κοπέλες.Ειδικά Αγγλοινδές δηλαδή Ινδές που έχουν γεννηθεί Αγγλία είναι κουκλιά.Όμως έχουν αρχές και είναι ιδανικές για σπίτι.

Οι Γιαπωνέζες είναι κουκλάρες και άμα λάχει άνετα έκανα σχέση και γιατί όχι και γάμο αφού είναι πολύ καλές και μεγάλα μυαλά.

Οι Κινέζες το ίδιο,αν και εγω προτιμώ τις Γιαπωνέζες από Ασία..

Δεν μπορείτε να πείτε σας κάλυψα για όλο τον κόσμο!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και δεν θα σε βαριέται επίσης!!
αν περιμένεις απο τον αλλο η την αλλη να σου προκαλει το ενδιαφέρον ωστε να μην βαριέσαι εισαι χαμένος-η στο διάστημα,πρωτα πρέπει να σε γεμιζει η παρτη σου και να μην βαρίεσαι τον εαυτό σου !!

ε καλα εννοειται αυτο λαθος μου που δεν το εγραψα γιατι το θεωρησα αυτονοητο :P

ειναι σαν αυτους τους ανθρωπους που μονιμως περιμενουν στο κρεβατι τον αλλον να παιρνει πρωτοβουλιες και να εχει φαντασια ή στην κοινωνικη τους ζωη απαιτουν απο το ταιρι τους να τους κανει μονιμως εκπληξεις και να εχει πρωτοτυπες ιδεες.......και ολα αυτα χωρις οι ιδιοι να κουνανε το μικρο τους δαχτυλακι.....

εν πασει περιπτωσει η φιλικη μου συμβουλη ειναι η εξης....οταν βρεις μια γυναικα με την οποια μετα το εκπληκτικο σεξ που θα κανετε δε θα περιμενεις πως και πως να σηκωθει να φυγει αλλα θα περνατε καλα κανοντας διαφορα αλλα πραγματα τοτε κρατα την......αν λυσσας και για γαμο παντρεψου την και διαωνισε και το ειδος σου αν εισαι τοσο αισιοδοξος :P απλα δε νομιζω οτι εχει εθνος ή χρωμα αυτη η γυναικα ή αυτος ο αντρας που θα κανει εναν ανθρωπο να περναει καλα......γιατι σε μια σχεση το βασικο για να κρατησει ειναι να περνας καλα......σε ολους τους τομεις......

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΛ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θα μου το λες για καιρο αυτο? :P
με φτιαχνει σου λεω :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Να σας πω δεν θέλω Ελληνίδα για σπίτι με τίποτα!!Ελληνίδα=μεγάλη πουτάνα!!Ειδικά μακρυά από Κύπριες που είναι όχι 2 άλλα 3 φορές πουτάνες!!!!Να σας πω που είμαι εδώ Αγγλία και έχω γνωρίσει κοπέλες από διάφορες χώρες στο πανεπιστήμιο.Οι Αγγλίδες δεν είναι για σπίτι!!Ούτε καν για σχέση.Αυτές είναι μέχρι να μεθύσουν και μετά μπορεί να κάνουν ότι πιο πρόστυχο μπορεί να φαναστείς.Τσούλες αληθινές.Τουλάχιστον δεν λένε ότι είναι κυρίες και τους το αναγνωρίζω.

Κύπριες σας είπα οι μεγαλύτερες πουτάνες και μακρυά.

Γερμανίδες είναι καλές κοπέλες από ότι ακούω και 2 που έχω γνωρίσει είναι πολύ καλά κορίτσια και κουκλιά.

Ρωσίδες και Λιθουανές πολύ κρύες αδερφάκι μου!!Δεν λέω πανέμορφες αλλά ούτε 1 χαμόγελο,1 βλέμμα,κάτι να τις πλησιάσεις κι αν τους μιλήσεις στο κόβουν ξεροσφύρι.

Εμένα μου αρέσουν πολύ οι Ανατολίτισες.Η κοπέλα μυο είναι Τουρκάλα.Δεν ξέρω αν τελικά μετά από μερικά χρόνια παντρευτούμε,όμως όπως έχω ξαναπεί μιας και γνώρισα και φίλες της είναι τίμιες και σέβονται τον άντρα που είναι μαζί.

Έχω δει μερικές Ιρανές και είναι πολύ όμορφες.Και είναι για σπίτι.Έχουν 1 αριστοκρατικό ταμπεραμέντο και είναι σίγουρα για σπίτι.Φίλος μου Έλληνας τα χε με μια Ιρανή και ήταν πανέμορφη κοπέλα στα 25.Όμως δυστυχώς χώρισαν γιατί ήταν ζηλιάρα σε τρελό βαθμό και σαν πλουσιοκόριτσο πολύ κακομαθημένη και εγωίστρια.Και μενα η Τουρκάλα μου πολύ ζηλιάρα και κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και αυτή...

Οι Ινδές είναι πολυ΄καλή περίπτωση.Βλέπεις μερικές πανέμορφες κοπέλες.Ειδικά Αγγλοινδές δηλαδή Ινδές που έχουν γεννηθεί Αγγλία είναι κουκλιά.Όμως έχουν αρχές και είναι ιδανικές για σπίτι.

Οι Γιαπωνέζες είναι κουκλάρες και άμα λάχει άνετα έκανα σχέση και γιατί όχι και γάμο αφού είναι πολύ καλές και μεγάλα μυαλά.

Οι Κινέζες το ίδιο,αν και εγω προτιμώ τις Γιαπωνέζες από Ασία..

[size=15pt]Δεν μπορείτε να πείτε σας κάλυψα για όλο τον κόσμο!!!![/size]

Για Σουαχίλι, όμως, δε μας είπες  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για Σουαχίλι, δε μας είπες  :rockon:

ε το παει διηπειρωτικα ο ανθρωπος......περιμενω σε λιγο ρεπορταζ και για τις εναπομειναντες ηπειρους.......μονο ευρωπη και ασια εχουμε καλυψει....

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πλάκα πλάκα μιας και είπα για όλο τον κόσμο ρε παιδιά ολόκληρο Manchester και καθόλου Αμερικανίδες,ούτε Αυστραλές!!!Και Αμερικανίδες πρέπει να είναι απίστευτα μωρά που έβλεπα στην Αθήνα καμια τουρίστρια..

Αν και πρέπει να είσαι βλάκας να αφήσεις την Αμερική που έχει τα καλύτερα πανεπιστήμια για να πας Αγγλία!!

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε σεις τελικά μηπως να μην παντρευτώ  :think:και να μείνω μπακούρης να εχω την υσυχία μου και να ριχνω και κανα λουτσο που και που οπου γουστάρω αμα λαχει να ουμ!! :rockon:
μπερδέυτηκα !!! :S
υπάρχει τελικά κρίση και επικοινωνιακή υφεση στις διαπροσωπικες σχεσεις!! :jerking:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε σεις τελικά μηπως να μην παντρευτώ  :think:και να μείνω μπακούρης να εχω την υσυχία μου και να ριχνω και κανα λουτσο που και που οπου γουστάρω αμα λαχει να ουμ!! :rockon:
μπερδέυτηκα !!! :S
υπάρχει τελικά κρίση και επικοινωνιακή υφεση στις διαπροσωπικες σχεσεις!! :jerking:

Γιατί δεν κάνεις 1 προσπάθεια με την κοπελα του site που ψάχνει γαμπρό???Έχει αρκετές προτάσεις απ'ότι βλέπω...κάνε και εσύ μία...δεν χάνεις τίποτα...Λίλα την λένε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατί δεν κάνεις 1 προσπάθεια με την κοπελα του site που ψάχνει γαμπρό???Έχει αρκετές προτάσεις απ'ότι βλέπω...κάνε και εσύ μία...δεν χάνεις τίποτα...Λίλα την λένε!!! :rockon: :rockon: :rockon:
σα δε ντρεπεσαι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom